Pomoc s biológiou - 7. ročník

f00d_niccolo
30. mar 2021

Čaute baby, práve mi do izby vtrhol môj syn a začal ma otravovať s týmto. Povedal mi, že to má poslať do polnoci a ja chuderka, čo som nevedela biológiu, mu neviem pomôcť.
Tak sa vás pýtam. Pomohli by ste môjmu synovi? 😃😃

misana84
30. mar 2021

@f00d_niccolo to nie je úloha pre mamu ale žiaka... a stačí otvoriť učebnicu, prečítať text/ naučiť sa a úlohy budú ľahké

matqa411211
30. mar 2021

Celu ulohu ti netreba spravit? Kks 😅aby si to siedmak nevedel domacu spravit

f00d_niccolo
autor
30. mar 2021

@matqa411211 Hádam mi nebudeš hovoriť do výchovy Sebastiana 😃 ako keby ty si nikdy nepomohla svojim deťom s úlohou, však?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maya.h
30. mar 2021

@f00d_niccolo toto je vrchol! Tu nie že syn je lenivý otvoriť učebnicu, ale mama lenivá tiež! Však si to vygooglit a pomôž synovi tak...ale nie...čakám kým mi na koňovi niekto pošle riešenia..

ninusa221
30. mar 2021

Malo by to byt učebnici ak nie hod do googla mne ten pomaha skoro stale😁

f00d_niccolo
autor
30. mar 2021

@ninusa221 Ďakujem pekne.. aspoň ty si normálna

dskjhfdlkdjhl
30. mar 2021

@maya.h to je ta genetika, nevies?😝

anabel2341
30. mar 2021

@f00d_niccolo kľudne mi napíšte niečo si pamätám zo základnej zajtra by som Vám pomohla stym ak to ešte nemáte

ninusa221
30. mar 2021

@f00d_niccolo ja to poznam velmi dobre 😃 mam brata deviataka takže aj prihlášky na sš riešila mama o polnoci s výchovnou😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
misana84
30. mar 2021

@f00d_niccolo tak moja by dostala prečo robí teraz úlohu a určite by som nepomáhala! Možno skontrolovala ale nie vypracovala keď chcem aby to vedela. Vieš som učiteľka tak asi preto mám taký pohľad na to

f00d_niccolo
autor
30. mar 2021

@dskjhfdlkdjhl haha, teraz tu idete riešiť mňa a môjho syna? ani neviete kto sme...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
f00d_niccolo
autor
30. mar 2021

@misana84 dobre teda.. ďakujem pekne. so synom si to ešte vybavíme.. viete, ja som veľmi unavená z práce, pracujem v prvej línii a na syna nemám teraz veľa času..snažím sa najviac ako viem, ale niekedy sa to nedá...

misana84
30. mar 2021

@f00d_niccolo nech otvorí knihu všetko tam je, určite

f00d_niccolo
autor
30. mar 2021

@viestta ja sa tu snažím byť k tebe milá a ty toto......vieš, nie každý sa fláka v robote s deťmi a očakáva vyšší plat...😉 niektorí ľudia musia robiť dvanástky v robote....a ešte, keď máš problémy vo vzťahu, tak sa ani nediv, ze sa tak správam...

adka176
30. mar 2021

Všetko je v učebnici.... synáčik nech pohľadá učebnicu... dôležitejšie ako napísať správne odpovede z biológie je VEDIEŤ SI V ŽIVOTE PORADIŤ a to je jedno o akú úlohu sa jedná... držím palce do života....

ladybug138
30. mar 2021

Ja by som to synovi nevyplnila...mal si ulohu urobit sam, bohuzial, ak ju nema, nech si za to nesie nasledky, pouci sa 🙂 chapem, ze ak mate probleny doma a narocnu pracu, neda sa synovi tolko venovat, ale v siedmej triede si myslim je schopny urobit ulohy aj sam

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
f00d_niccolo
autor
30. mar 2021

dobre mamičky.. ďakujem za rady, sebko to nejako vyplnil....

judar
31. mar 2021

Ziak je lenivy a nama sprostredkovatel na hotove...hanba jaj tresk...za mojich casov ked som nieco nevedela aneb nechcela vediet a isla za mamu tak ma vytrieskala ze za 5 minut som uz vedeka a za 10-15min uz uloha bola hotova..len to je asi dneska leniva doba aby rodicia detom robili ulohy - mame take pripady aj v rodine ze rodicia detom pocitaju priklady z matematiky ci pisu slohy

jankapepe
31. mar 2021

@f00d_niccolo ono vieš ak chceš dieťu skutočne pomôcť tak nerob za neho úlohy.
Nauč ho, že má učebnicu, prípadne internet či knižnicu. Nauč ho, že má na hodinách dávať pozor a robiť si poznámky. Všetky tieto informácie najde za 5 minút.
A už vôbec keď príde o 10 tej večer že na niečo zabudol ..... Ako dlho o úlohe vedel? Preberali to? Má knihu? Má internet?
Siedmakovi aby úlohy robila mama..... takto veru pomôžeš možno s jednou známkou ale do života je to celé zle.

f00d_niccolo
autor
31. mar 2021

@jankapepe ďakujem pekne za radu, Janka...

sylvie
31. mar 2021

Tiez som synovi pomahala s ulohami, ked bol mensi, hlavne ak islo o pisanie referatov, s tym mal vzdy problem, je skor na matiku, fyziku a pod... Raz prisiel za mnou tiez o 22:00 ze na zajtra ma mat hotovy referat, ja som bola uz v posteli. Povedala som mu, ze ja uz z postele nevstavam, ze mal na to mysliet skor. Odisiel, otvoril internet a spravil referat stylom copy/paste, co nie je uplne idealne, ale hlavne to spravil sam. Odvtedy si robi referaty sam a hlalvne to nenechava na poslednu chvilu.. 😉