Čaute baby, práve mi do izby vtrhol môj syn a začal ma otravovať s týmto. Povedal mi, že to má poslať do polnoci a ja chuderka, čo som nevedela biológiu, mu neviem pomôcť.
Tak sa vás pýtam. Pomohli by ste môjmu synovi? 😃😃
Celu ulohu ti netreba spravit? Kks 😅aby si to siedmak nevedel domacu spravit
@matqa411211 Hádam mi nebudeš hovoriť do výchovy Sebastiana 😃 ako keby ty si nikdy nepomohla svojim deťom s úlohou, však?
@f00d_niccolo toto je vrchol! Tu nie že syn je lenivý otvoriť učebnicu, ale mama lenivá tiež! Však si to vygooglit a pomôž synovi tak...ale nie...čakám kým mi na koňovi niekto pošle riešenia..
Malo by to byt učebnici ak nie hod do googla mne ten pomaha skoro stale😁
@ninusa221 Ďakujem pekne.. aspoň ty si normálna
@maya.h to je ta genetika, nevies?😝
@f00d_niccolo kľudne mi napíšte niečo si pamätám zo základnej zajtra by som Vám pomohla stym ak to ešte nemáte
@f00d_niccolo ja to poznam velmi dobre 😃 mam brata deviataka takže aj prihlášky na sš riešila mama o polnoci s výchovnou😂
@f00d_niccolo tak moja by dostala prečo robí teraz úlohu a určite by som nepomáhala! Možno skontrolovala ale nie vypracovala keď chcem aby to vedela. Vieš som učiteľka tak asi preto mám taký pohľad na to
@dskjhfdlkdjhl haha, teraz tu idete riešiť mňa a môjho syna? ani neviete kto sme...
@misana84 dobre teda.. ďakujem pekne. so synom si to ešte vybavíme.. viete, ja som veľmi unavená z práce, pracujem v prvej línii a na syna nemám teraz veľa času..snažím sa najviac ako viem, ale niekedy sa to nedá...
@f00d_niccolo nech otvorí knihu všetko tam je, určite
@viestta ja sa tu snažím byť k tebe milá a ty toto......vieš, nie každý sa fláka v robote s deťmi a očakáva vyšší plat...😉 niektorí ľudia musia robiť dvanástky v robote....a ešte, keď máš problémy vo vzťahu, tak sa ani nediv, ze sa tak správam...
Všetko je v učebnici.... synáčik nech pohľadá učebnicu... dôležitejšie ako napísať správne odpovede z biológie je VEDIEŤ SI V ŽIVOTE PORADIŤ a to je jedno o akú úlohu sa jedná... držím palce do života....
Ja by som to synovi nevyplnila...mal si ulohu urobit sam, bohuzial, ak ju nema, nech si za to nesie nasledky, pouci sa 🙂 chapem, ze ak mate probleny doma a narocnu pracu, neda sa synovi tolko venovat, ale v siedmej triede si myslim je schopny urobit ulohy aj sam
dobre mamičky.. ďakujem za rady, sebko to nejako vyplnil....
Ziak je lenivy a nama sprostredkovatel na hotove...hanba jaj tresk...za mojich casov ked som nieco nevedela aneb nechcela vediet a isla za mamu tak ma vytrieskala ze za 5 minut som uz vedeka a za 10-15min uz uloha bola hotova..len to je asi dneska leniva doba aby rodicia detom robili ulohy - mame take pripady aj v rodine ze rodicia detom pocitaju priklady z matematiky ci pisu slohy
@f00d_niccolo ono vieš ak chceš dieťu skutočne pomôcť tak nerob za neho úlohy.
Nauč ho, že má učebnicu, prípadne internet či knižnicu. Nauč ho, že má na hodinách dávať pozor a robiť si poznámky. Všetky tieto informácie najde za 5 minút.
A už vôbec keď príde o 10 tej večer že na niečo zabudol ..... Ako dlho o úlohe vedel? Preberali to? Má knihu? Má internet?
Siedmakovi aby úlohy robila mama..... takto veru pomôžeš možno s jednou známkou ale do života je to celé zle.
@jankapepe ďakujem pekne za radu, Janka...
Tiez som synovi pomahala s ulohami, ked bol mensi, hlavne ak islo o pisanie referatov, s tym mal vzdy problem, je skor na matiku, fyziku a pod... Raz prisiel za mnou tiez o 22:00 ze na zajtra ma mat hotovy referat, ja som bola uz v posteli. Povedala som mu, ze ja uz z postele nevstavam, ze mal na to mysliet skor. Odisiel, otvoril internet a spravil referat stylom copy/paste, co nie je uplne idealne, ale hlavne to spravil sam. Odvtedy si robi referaty sam a hlalvne to nenechava na poslednu chvilu.. 😉
@f00d_niccolo to nie je úloha pre mamu ale žiaka... a stačí otvoriť učebnicu, prečítať text/ naučiť sa a úlohy budú ľahké