Pocit samoty v 16. rokoch

ellx
29. nov 2015

ahoj....mám 16 rokov. píšem tu preto lebo sa potrebujem niekde vyrozprávať sú tu ženy staršie a viem že poradia a nebudú písať nejaké nezmyselné komentáre no idem k veci poviem to takto som už niekedy zúfala zo všetého. Viem že mám len 16 a neodžila som si svoje nezažila som veľa veci ale i tak niekedy uvažujem prečo ja. Veľa mladých dievčat malo frajerov, ja som mala 2 ale aj tie boli o ničom. problém je tom že niesom nejaká krásna aby ma chlapci chceli poviem to presne niesom chudá nieje to tým že veľa jem alebo tak ale problém je so štítnou žlazou za toto môžu hormony že som obézna to sú hormony koli ktorým sa tažko chudne vyskúšala som od liečenia po fitko a stále len málo viem že nejde to hned ale už ma to nebaví ked tam nieje skoro žiadny výsledok. Jednoducho už ma nič nebaví. Radšej aby som šla vonku sedím doma a rozmýšlam nad kadečím. Stále som unavená z toho všetkého. Veľa veci na mna dolieha. Choroba, rodina . Nič ma nebaví. Nikam nechcem chodiť. Nechce sa mi. Ja už neviem ako dalej. Snažila som sa chudnúť ale nič. To jediné ma stále mrzí. To jediné má robí neštastnou. Nechcela som tu teraz vravieť že nemám frajera alebo čo ale to že mám problémy zdravotné za ktoré ja nemožem. Aj ked s tým bojujem tak to nejde :( ak si to niekto prečítal tak dakujem ža vás čas a ak by mi niekto vedel pomoct zbaviť sa pocitu samoty a začať žiť život a nepozerať sa len na zlé stránky tak napíšte. dakujem

sissy27
29. nov 2015

@ellx nauč sa mať samu seba rada 🙂 pretože to, čo vyžaruješ, sa ti aj vráti od ostatných 🙂 choroba? no áno, problémy so štítnou žľazou netreba zľahčovať, ale zas ani robiť z toho drámu, ľudí s týmito problémami je viac než dosť, ale pokiaľ je správne nastavená liečba, tak sa s tým dá bez väčších obmedzení fungovať 🙂 môžeš ráno vstať, chodiť po vlastných, máš zdravé ruky nohy hlavu, vidíš, počuješ, vnímaš - to je úplne super, pretože je mnoho takých, ktorí to šťastie nemajú...
že si mala v 16 dvoch frajerov aj to nič moc? 😀 no to je o dvoch viac ako ja v tvojom veku 😀 a to som bola štíhla 😀 nič som nezmeškala, a to teda som si nezobrala prvého, ktorý o mňa zakopol 😀
na kilách záleží len zo zdravotného hľadiska, alebo teda ok, aj oblečenia je viac na výber pre štíhle baby, ale čo sa týka obľúbenosti, spoločenského života, randenia - tam to až tak čierne nie je... nie každý chlap túži po 50kg "kosti", osobne mám dojem, že oveľa viac sú v kurze baby "krv a mlieko" ... a ver mi, tak ako tebe sa ujde občas poznámka na tvoju postavu, dostane sa aj každej ďalšej - možno nie za kilá, ale napr. za malé prsia, krivé nohy, veľký nos, kostnatý zadok... nikdy nevyhovieš všetkým 🙂 netreba si z toho robiť ťažkú hlavu, kto chce, tak bude rýpať aj do modelky od victoria´s secret...
zájdi za endokrinológom, riešte štítnu žľazu, lebo to môže mať vplyv nie len na kilá, ale aj na náladu... hlavu hore 😉

ellx
autor
1. dec 2015

Chodim
Ku
Doktorke ale.beriem.len.lieky no.tu naladu budem riesit.problem
Je mozno.inde

marioapatricia
11. jan 2019

Ahoj. Včera som čítala ako sa cítiš a dnes som si vyčítala , že som ti nenapísala. Som staršia mám už dospelé deti, viem ako sa cítiš, prežívala som to s dcérou. pozerala som sa na ňu a nechápala som to. Bola nešťastná , veľmi nešťastná ........ ale ja som nemohla pochopiť prečo. Ty sa nevidíš./ čo tam zopár podľa teba kilogramov naviac/ V mojich očiach si určite krásna .... a za 10 rokov to budeš vedieť aj Ty. Určite si aj šikovná , máš zníženú funkciu štítnej žľazy - tak si unavená , ale inak zdravá a ver , že aj plná síl. Neviem preniesť videnie Teba mojimi očami ani Tvojimi očami za pár rokov. Prosím nestrať sa v tých pocitoch....... Chudnutie prosím nerieš, v Tvojich rokoch to budeš preháňať. Nauč sa mať rada samu seba. A to myslím úplne vážne. Odtiaľ začni. Keď sa ráno zobudíš choď pred zrkadlo a pozdrav sa a usmej sa na seba a potom sa objím. Keď to budeš robiť poctivo rok , tak uvidíš výsledok. My ľudia sa veľmi ťažko meníme- to preto rok. Skús to možno aj pre nejakú neznámu Paťu. To ostatné sa poddá uvidíš. Budem na Teba myslieť.