Ahojte,minule som si písala s jedným chalanom poznáme sa z videnia.Pisali sme si prevažne o jeho škole.Potom mi pár krat preposlal niaky obrázok alebo post akože "omylom". Keď sa stretne na ulici tak sa usmejeme na seba a tam to končí.Co si mam o Tom myslieť ?
Ze ak niekto vkuse "omylom" posiela správy tak inteligentný moc nie je
moj manžel mi asi trikrát niečo omylom poslal, hrozne sa hanbil, ale chcel si písať (mal vtedy 19 a predtým nikoho nemal). Tak som ho zavolala von ja 🙂 a keďže je môj manžel, tak vieš, ako to dopadlo 😅
a už si nepíšete,či čo?
omylom,to je prepáč aký dilino? Tak ked sa mi nejaká páči a píšeme si,tak sa nebudem skrývat za nejaké náhodné omyli. To má 13 alebo kolko?
prepáč ale posiela ti obrázky a žiadny text? Tak sa ho opýtaj na rovinu alebo cez sms,či sa mu páčiš. Alebo ked sa ti páči,tak mu napíš pravdu,že sa ti páči a že by si sa s ním rada porozprávala. Ked si to nevyjasníte,tak budete stále okolo seba chodit a usmievat sa na seba?
no možno sa naozaj hanbí,ale ked on nechce podstupit prvý krok,a ty si trufaš,tak to urob ty. Napíš mu,alebo odkáž po niekom,že si by sa s ním rada porozprávala-teda ked sa ti páči.
prepáč,že píšem tak tvrdo,dufam že sa nehneváš. Za pokus nič nedáš. Neviem kolko má,ale ked sa na dievčatá ešte necíti,tak ho k tomu nedokopeš ani násilím. Tak by bolo dobré ho aspon pozvat. Ked odmietne,tak ti to bude jasné.
mate 13 ci kolko? 🙄
Plati jedno pravidlo. Keď niečo chceš, urob to. Nečakaj, že niekto iný urobí to, čo chceš ty bez toho, aby si mu to povedal.
Lebo ženy len čakajú, že ich niekto zbalí, a "niekto príde" ... "láska príde" ... a hej, väčšinou tí najväčší blbci a najväčšia casanova si užije už pred 20tkou hneď s niekoľkými a potom tu tretina plače, že sú slobodné matky, tretina že už mala xy vzťahov a ani jeden nevyšiel a tretina je ta šťastná, čo sú od 16tich spolu...
Nevyberať si z iba z tých, ktorí o teba majú záujem, ale vybrať si sama niekoho kto sa ti páči na základe vlastných požiadaviek a predstáv.
Nič ak si chceš byť istá zastav ho a pokecaj s ním z očí do očí... Budeš vedieť na čom si