Caute baby prosim vás moja dcera chce piercing do pupka a ma 13 rokov, ja som jej to dovolila a chcem sa opýtať či jej to urobia v salóne keď tam pojdem s nou ?
Keďže nemá 18
Zavolaj do salonu a opytaj sa.
Mne v 15tich robili tetovanie, ale mama podpisovala súhlas. Veď zavolaj do salónu a spytaj sa.
takisto by som to nedovolila, ale ty si matka, ty rozhodujes 🙂 a na to si sa ani nepytala. ak s nou pojdes, myslim si, ze s tym problem mat nebudu. ale aj tak by som asi zvolila ine miesto, na kolko toto vie byt aj dost nebezpecne aj co sa plodnosti tyka napriklad. ale tak nejdem tu moralizovat. 🙂
Keď súhlasíš spravia ale osobne neviem kam sa s tým ponáhľa.
najlepsie bude ak s nou zajdes do salonu a popytate sa na to. kazdy salon to moze mat inak. ako na mna je na to este mlada, no ked jej to dovolis, je to vase rozhodnutie. vyberte si vsak kvalitny salon
Tiez som nieco take zachytila, ale neviem teda, ci je to uplne spolahliva informacia. 🙂 Ale citala som, ze v pripade, ze je zena tehotna a ma ho, tak hrozi velke riziko infekcie a aj babatko to moze ovplyvnit.
tiez si myslim, ze ma na to este cas. nemozem si pomoct, ale ja akosi nechapem. na co jej to je? a v 13tich? s cim pride nabuduce? o chvilku bude chciet tetovanie, prerezany jazyk. aj to bude ok? 😀
Piercing do ucha by som dcére v takom veku dovolila. Do pupka však nie. Bude ho chcieť vystavovať bude nosiť odhalené brucho holé kríže a deti neriešia aké je počasie celá ti poprechladá.. Za ďalšie (a to sama mám piercing v pupku) pôsobí vyzývavo niekde som čítala že v minulosti ho nosili kurtizany a asi to ostáva v povedomí dodnes resp viac mužov k tomu malo takýto komentár.
kompletna? vies ako tazko sa pupok hoji? a v 13 jej ho nik normalny neurobi .. ked vydrzala 13 rokov do 18 este vydrzi.. dnesne mamy su uz naozaj neskutocne benevolentne a potom sa cuduju ze ich deti su polonahe na socialnych sietach vypaluju zobaky a v zivote to nikam nedotiahnu .. 13 je este dieta ma sediet doma a ucit sa a nie premyslat nad sprostostami ..a matka ju bude este podporovat
Ja som bola na piercing do pupka asi v 15 s mojou maminou, musela podpísať súhlas. Teraz mám 26 a už by som si to nedala..alebo teda dala, ale staršia🙂
Ty vole akože coooooo toto vážne to ako môže dovoliť niekto také niečo po 15 rokov určite nie . Zmenila by som byť tebou názor na to že áno ale keď budeš báť 15 a nie sa tu pýtať klcivto v salóne urobia ..
@mischelin999 najbližšie príde s pozitívnym tehotenským testom asi 🙈
@maros313 a že zrovna na mne reaguješ 🤔🤔🤔🤔🤔
Nedá mi to neokomentovať... ja som sa v 13 hrala s barbinami 😄
Nedovolila by som jej to, okrem toho napr u nas skolsky poriadkou piercing uplne zakazuje, spolu s tetovanim a pod.