Ahojte, poradte mi prosim, aky pausal mate pre 16 rocnych teenagerov, neviem najst nic v rozumnej cene, vsetko je okolo 15 e, co ste dali svojim? Ide hlavne o dáta, nech ma aspon 4-5 giga minimalne a nejake hovory v tom. Dakujem
Ja mám 4ku a dom spoko, využívam hlavne na dáta
dakujem, v 4ke sme boli sa opytat, ale tam to vychadza len o euro menej ako v Orange, teraz je tam aj cela nasa rodina, co chcel bolo za 14 eur, lacnejsie je len s novym cislom a SIM :( no nic, popremyslam
@jarmila2010 je tam nejaký určený čas,kedy treba dobiť krediť (raz mesačne, raz za tri mesiace a pod)? Myslím,či sa musí nejak pravidelne dobíjať, alebo stačí až po vyčerpaní.
a aj to len na prvu fakturu su 4 a potom 15
Ak ma isic, tak yoxo pausal z orange, je tam 17 gb = 17 €, neobmedzene hovory aj sms,
2 gb si vie predat cez app a znizi si cenu o euro . Dcera ho ma uz dlho, a ja tiez ( itic)
Pozri https://www.radost.digital/ kamos ma. Ja som to vzdal a mame telekom, lebo o2 nam blbol signal ...
Má radosť za 5 e a stačí mu to.
autorka..az teraz citam,ze ten pausal je,len na mesiac za 4€...to je tiez,taky ofaj...tie pausaly isli hore...muz ho ma za 10€..ja som presla na 4ku nejaky cas neskor a uz bol za 11€,ale ta suma zatial zostava stale rovnaka...mam sloboda 100+
@andrii pausal sa obnovuje mesacne...treba dobijat kredit...
@jarmila2010 Pokial v apk pridas kartu,tak je to o 1€ lacnejsie.
@jarmila2010 ano, odrb no...vychadza to najlepsie na ten Orange pre studentov s ISIC kartou
@macalau tam je na nho malo dat, ale tiez by som to prijala 🙈
My máme Go Yoxo. Podľa mňa nič lepšie nie je
@luliu to mi hovori aj syn, chce toto a vsetci sme v Orange tak asi ostane aj on, aj ked Radost od O2 vychadza na 10 e pri 8 gigach dat...ale musel by prenasat cislo
A ked mate vsetci Orange tak- Navzajom zadarmo -volate,sms a mms.
@niekto2hy ano tak mame, len dáta mu chýbaju, v skole ich niekedy potrebuju a aj chce byt takym sposobom v kontakte, plus si nieco pozriet
a ty nemas viacej dat? ja mam v orange cez rozne bonusy a hluposti pomaly 60GB mesacne - dala som synovi ze v ramci rodiny zdiela data, poplatok 3 eura myslim a ma k nim pristup ---- jedine pozor nefunguje to v zahranici
moji maju pausal za 2 ci 3 eura mesacne, platis to co prevolaju (volaju cez whatsup a msn takze prevolaju 5-40 centov) a este tam maju 3 GB dat mesacne, plus ten jeden syn ma este tie moje zdielane data....
My máme tiež orange.
Dcéra má nejaký kredit co manžel platí ku paušálu 3 eura.
Plus jej dobijeme este kredit 10 eura a tak aktivujeme interent na mesiac 10GB na mesiac
Ale budeme asi riešiť uz ten študentsky paušál cez orange len ešte nám treba vybaviť isic kartu
@kaktusik007 ahoj, ako sa ti to podarilo, zdielat so synom data?
@onedaynick operator to umoznije - mam orange
@kaktusik007 volala som tam, a neumoznili mi to. aky mas pausal u nich?
@onedaynick netusim... platim okolo 35 eur iba za mna plus tam mam aj nejaky net a televiziu co ma mama a dalsie pausaly co maju decka... tato sluzba bola spoplatnena za cca 2 eura ci tri mesacne, mame to uz asi dva roky, ale je pravda ze uz asi rok za to nepytaju peniaze -- ale zdielanie dat funguje nadalej
https://www.4ka.sk/sloboda-s-mobilom
https://www.4ka.sk/?gclid=CjwKCAiAoL6eBhA3EiwAX...