Partner ma nemá za nič

12. nov 2022

Máme malé dieťa s pubertiacku . Teraz som si všimla že má nemá za nič . Začína mať reci že on všetko platí a má aj živí. Vraví že to je zo srandy no ale mne to tak nepríde. Začínam ho nenávidieť zato ako sa chová. Áno ja viem že ma veľa roboty ale príde domov a nič nepomôže ,iba hľadá namne chyby. Nespíme spolu už dlho lebo že sa nevyspi do práce
...blbosť . Nemám ani chuť naňho absolútne . Jedine čo môžem povedať mám ho rada ale ako som písala začína mi pekne liezt na nervy . Ja nikam nejdem bez dieťaťa a ani mi ho nepostraži ..možno keby na tom trvám a prikažem čo mám robiť

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lady_hurts
12. nov 2022

Nechceš to radšej nakresliť ?

barus26
12. nov 2022

čomu nerozumiete? proste sa sťažuje na svojho chlapa 😂😂😂

bessie12
12. nov 2022

@fairyprincess
@lady_hurts ak som to spravne pochopila, tak ma problemy s priatelom / manzelom, ktory jej s nicim nepomoze a vykrikuje jej, ze ju zivi a vsetko musi platit on.

zuzuliennka1
12. nov 2022

a?

cocolino234
12. nov 2022

Ženy, to si fakt neviete od celého príspevku odvodiť, že miesto "s pubertiakom" napísala "s pubertiacku"? Nepoviem, keby je celý text písaný v rôznych rodoch a odveci ale na vašom mieste by som kreslenie vynechala a čítala knihy, pretože podľa jednej chyby nevedieť pochopiť celý príspevok je veľmi slabé. Také isté tu potom žiadajú o vypočítanie príkladov pre dieťa na prvom stupni.

A odpovede typu "a?" 🤦‍♀️ No h... však sa pýta, že čo má asi robiť, tak radšej ako toto nepíšte nič... neustále pohŕdanie. 🙄

viestta
12. nov 2022

Akého si si vybrala, takého máš. To si pred tým nevidela aký je?

deedol
12. nov 2022

@cocolino234 ja som to pochopila tak, ze maju male dieta A pubertiacku, teda ze ten preklep je niekde inde. ale inak som pochopila, ze pise o chlapovi.

mikadooo
12. nov 2022

Povedz mu nech ide na materskú a ty chceš ísť do roboty. Keď sa bude pýtať prečo, povedz, že tiež mu chceš zo srandy vykrikovať, ako mu všetko platíš. Normálnemu chlapovi by ale mohlo stačiť, keď mu vážne medzi 4 očami povieš, že ti to naozaj vadí, až tak, že máš chuť zaplesknúť za sebou dvere s odísť, aby ťa teda chudák nemusel živiť. A nabudúce keď s tým začne, kľudne by som šla sa na hodinku prejsť, možno aj na dve. Veď nech nakojí, navarí, postará sa. Možno si nabudúce dá väčší pozor na svoje "srandičky".

belllinka
12. nov 2022

@cocolino234 skor ty si to nepochopila. Namiesto S chcela dat A. Mame male dieta A pubertiacku.
To ale nemeni nic na tom, ze to napisala uplne blbo a chaoticky.

cocolino234
12. nov 2022

@deedol ❗❗❗presne, super, že si to napísala, to je určite pravdepodobnejšie len základ je rovnaký.

@belllinka 🤦‍♀️🤦‍♀️ absolútne nič nenapísala chaoticky, je tam drobná chyba a aj keby to napíše tak, ako som napísala ja, tak to na celkom príspevku nemení absolútne nič. Trošku rozumu tu niektorým chýba a je jedno či je tam "s pubertiakom" alebo "a pubertiačku" keďže okrem tej vety je celý príspevok absolútne pochopiteľný aj bez sedliackeho rozumu.

grammarking
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
54tinka54
12. nov 2022

@cocolino234 píšeš že je tu neustále pohŕdanie.. a ty robíš čo? Nepriamo urážaš ženy že sú hlúpe, keď nepochopili tento príspevok. (Tiež sa prikláňam k tomu, že to nie je zrovna najzrozumiteľnejšie).
A že tu radšej nemajú nič písať keď nemajú pre ňu odpoveď. Ty si jej nejakú ponúkla? Tiež tu žiadnu nevidím… Takže, trochu sebareflexie by nezaškodilo.

Autorka - v prvom rade by ste si mali sadnúť a porozprávať sa.. čo komu vadí, čo by ste chceli na svojom fungovaní zmeniť, hľadať riešenia a kompromisy.. píšeš, ze ho napriek všetkému máš rada, ak to tak má aj on, tak sa bude snažiť, aby došlo k zlepšeniu vášho vzťahu. Ak by to nefungovalo, tak môžete skúsiť poradňu.

cocolino234
12. nov 2022

@54tinka54 sebareflexiu si nechám na miesto, kde ju je potreba a nie pre tieto "ženy", ktoré ju nepostrehnú ani keby im ju niekto naloží na tanier. Je rozdiel povedať, že to nie je najzrozumiteľnejšie a je rozdiel kvôli tomu nedokázať pochopiť príspevok a ešte to dávať za vinu autorke, tam bude chyba len v rozume, kde inde? A nikdy nebudem mať problém sa vyjadriť len ku komentárom a nie k príspevku, pretože ak ku príspevku nemám čo povedať, tak nebudem štipľavé (a žiadne) komenty venovať autorke.

miadi
12. nov 2022

Dieta je aj jeho nie ? Tak ake ze ti ho nepostrazi Snad si si ho neurobila sama. Musis zmenit pristup.

lindous
12. nov 2022

@cocolino234 myslím, že dosť chaosu tu narobil nadpis, ale ten predpokladám zmenili adminky ...priznávam, že som musela prečítať 2x, kým som pochopila, že s príspevkom nesúvisí 😅

Autorka, nevieš poprosiť niekoho tretieho (babky, kamarátku), aby postrážil deti, nech sa v prvom rade vy dvaja porozprávate ?

54tinka54
12. nov 2022

@cocolino234 tak zjavne aj adminky nemajú dosť rozumu, keď nepochopili príspevok však 😀 (viď nadpis)

deti95060810
12. nov 2022

nadpis nie je úplne od veci... však ju nemá za nič keď jej vykrikuje že všetko platí on.... takto sa správa manžel?
Autorka - tú pubertiačku máte spolu? sa mi zdá že nie či?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liljana
12. nov 2022

Nespite spolu a vykrikuje ti zivenie. Uz mate jeden druheho plne zuby. Bud obaja na sebe nieco zmenite, alebo vas spolocny cas sa uz asi chyli ku koncu a zacni riesit rozchod a odchod.
Ak sa vo vztahu niekto na nieco stazuje, malokedy to je bez priciny.

miadi
12. nov 2022

@deti95060810 nadpis bol “ co co r “ potom sa zmenil na nieco o zivot s pubertackpu ( uz Neviem presne ale bolo to odveci) toto je 3 novy nazov a teda mas pravdu sedi to konecne.

dadka128
13. nov 2022

KOMUNIKOVAŤ...

derdia
13. nov 2022

@cocolino234 to mohlo byt aj "a pubertiacku" 😀😀😀

zuzuliennka1
13. nov 2022

@cocolino234 no na zaciatku ten prispevok vyzeral uplne inak a nadpis diskusie bol “.co co r” 🤣🤣

panelacikova
13. nov 2022

@cocolino234 je to napísané tak, akoby nevychodila ani základnú školu. myslím, že tvoje urážanie žien, ktoré kritizovali štylizáciu autorky, nie je namieste 🙂