Ahojte baby 🙂 potrebovala by som poradit aky parfem kupit dcere na 15 narodeniny 🙂 chcem to ako prekvapko tak vonat ist nechcem spolu 😝
@pampusicka Parfem by si ale skutocne mala ist vybrat osoba, ktora ho bude nosit. Inak sa moze stat, ze len vyhodis peniaze a co bude vonat tebe, bude dcere smrdiet (ako to bolo casto v mojom pripade). Mozno by som jej darovala poukazku do parfumerie, nech si sama vyberie.
Dakujem za napady 🙂 ale predsa ma zaujima co by ste odporucili?
@pampusicka
som za to,aby si vybrala sama,lebo parfem nieje lacná záležitosť a nebude ho používať,ked jej nebude voňať.....ale za mňa,ja som za Versace bright crystal..
@dominika6 ten som myslela aj ja 🙂 alebo D&G light blue
Ja osobne mám rada sladké vône, źa mňa hlasujem za
- gucci flora by gucci gorgeous gardenia
- lancome la nuit trésor
Je to mladá baba, tak určite sladké,.ovocné vône....záleží aj od toho, koľko chceš investovať, z tých lacnejších esprit alebo mexx, prípadne z oriflame eclat femme, z tých drahsich gorgio Armani - si, alebo roberto cavalli - exotica. Krásne vône.
@sheila72 neeee nechcem lacne zbrndy ala moschino,bruno banani a co ja viem co.uvazujem versace bright crystal,absolu a versense...d&g light blue a dolce...armani si a acqua di gioia...gucci premiere a novinku bamboo...asi tak..nic cukrikovo sladke a expticke skor kvetinove a tak
@pampusicka a vieš vôbec aký druh vône sa dcére ľúbi? Lebo čo viem tak väčšinou tým, čo sa páčia svieže vône sa nepáčia kvetinové atď....taký armani si a d&g light blue je riadny rozdiel....
Ja by som vybrala beyonce midnight heat alebo moschino love, moschino funny. 🙂
@pampusicka Ja by som nenapadne vysondovala mozno cez jej kamaratku. Parfem je velmi citliva vec a ked sa nebude pacit, tak su vyhodene peniaze. Neriskovala by som.
ja by som urcite kvalitnejsi ... lebo koza je predsa len najvavsi organ a vsetko sa to vstrebe do pokozky...
Cize nie ziadne hannah montana atd 😉
ja som mala rada by morgan ( kupis vo fannn ) jednu ma sladsiy a jednu ovocnejsiu....
Su velmi jemne ... 🙂
Alebo tak vyraznejsia sladka Moschino 🙂 ponuchaj v predajni ,..budu vediet aku myslim 🙂
alebo taka uz elegantnejsia sladka = moja najnovsia ..n to je uz parfem Versace Bright Crystal 🙂
@pampusicka D&G light blue je vynikajuca vona moja najoblubenejsia 🙂 ale nie je to parfem ale iba toaletka 🙂 a vyborny je este aqua di gioia od Giorgio Armani alebo black XS to je taka tazsia vona ale je vynikajuca a potom od VERSACE-ho sa mi strasne paci Crystal Noir to je tiez take tazsie ale velmi zaujimave a zvodne :P a este je super LOVE od Moschino 🙂
@pampusicka parfem je podla mna vec co treba ist vyberat spolu resp. u nas sa to robi tak, ze ideme popozerat si vyberieme si a potom uz ten kto dava darcek ide sam kupit a na sviatok da...vela parfemov, ktore su spominane mam rada aj ja, ale na kazdej pokozke vonaju inak a inak ich ludia citia...napr. DG light blue som pouzivala dlho, no teraz mi uz nejak vobec nevonia a na mne sa mi uz nepaci....
@pampusicka zavisi od vkusu. Z tazsich sa mi velmi paci coco mademoiselle, lancome la vie este belle. Zaujimavy je aj davidoff Night dive. Hugo Boss vone su tiez krasne. Napr. Orange Sunset, deep red, ma vie. A samozrejme versace crystal bright. To mi pride asi najvhodnejsie pre 15 rocnu dceru.
tazko radit parfem, je to velmi osobne, ale kedze je leto vyber nieco citrusove lahke, mozne ten D&G light blue 😉
@pampusicka ja by som zalovila Marc Jacobs,pre teenegerku ma viacero voni ako stvorenych,dalej Versace Yellow Diamond,Gucci-Premiere,John Galliano-Parlez moi D'Amour,Hugo Boss-Orange Sunset,Moshino-Funny,Hippy Fizz velmi pekne vone pre - nastky 🙂 Versense si najprv urcite onuchaj,je to zvlastna vona nemusela by sa pacit 🙂 a ked nieco kvetinkovo-ovocne,potom ma napada DKNY-Red Delicious Women. Hlavne by som vybrala taky,ktory necitit na kazdom rohu ako napriklad Light Blue 😝
Ja som tiež dcére kúpila parfém od Beyonce kedže dlhšie ho chcela ale musím sa priznať že na koniec som si ho kúpila tiež. 🙂 Veľmi pekná vôňa...
@pampusicka a vies co, milena, sympaticka vona je roll on gulicka zo Zary, s nazvom Fruity. Ma ruzovu krabicku, je to doslova rozkosne, mile, ruzove, drobne. A vona je prijemna. Mavaju pri pokladni. Nestoji to majland ale je to toaletna voda, celkom vydarena. Balenie supis do kabelky. Ani ja som neodolala a to som ostrielany parfemovy maniak. 🙂
Ak mozem k tym navrhom - DG ja osobne pre tak mladu slecnu neodporucam. Su to parfemy skor pre vyssiu vekovu kategoriu, ani light verzia nie je velmi lahka. Moj osobny nazor. To uz radsej by som odporucala John Galliano Parlez moi d´amour. Rozkosny, prijemny, je aj male 30 tkove balenie, chutny flakon, prijemna vona. Sladsia ale stale este svieza. 🙂
@pampusicka este by som odporucala John Galliano Parlez moi d´amour. Prijemny, sladsi, no zaroven sviezi. Pekny flakonik. 😉 Ozaj taky dievcensky parfem.
@pampusicka
pre 15rocne dievca by som mozno zvolila aj Salvatore Feragamo Incanto shine, heaven, dream...., to su lahke vone, ale velmi fajn, ked clovek prejde okolo, je to take prijemne...., ja tuto vonu pouzivam na leto, v zime uz tazsie, ale som o 15 rokov starsia, mam na to vek🙂
@pampusicka toto je on, aby si vedela co pripadne hladat v parfumerke:
armani diamonds - krasne a jemne voni. A i cena je vcelku dostupna 🙂
Dakujem za vsetky rady,rozdhli sme sa pre armani acqua di gioia 🙂
Ja ešte pridám môj milovaný aj keď to nie je aktuálne
http://www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/i...
tak ten vypada dobre, to je ciste ovocny parfem?
@buba1993 escadu nechcem 😉
@pampusicka ja by som patnastku pozvala do kaviarne a parfem by sme v ramci babskeho popoludnia sli kupit spolu 🙂
je to uz velka baba, tak nech ma aj pocit, ze si vybrala sama. podla mna ju to potesi viac, ako prekvapko.