Ahojte zienky. Tento rok si moji dvaja synovci zmysleli pod stromcek vonavku. Takze do toho zahrniem aj neter. Najstarší má 19 rokov tam mám jasnú voľbu ale hlavu mu láme 14 ročný synovec a 13 ročná neter. Rátala som ze nabehnem do fann a budem voňať že ktorá sa mi hodí, no vďaka … sa mi to nepodarilo zrealizovať. Prosím vás máte dakedy typy na voňavky pre danú vekovú kategóriu 🙈. Slečne by som skôr niečo trosku korenistejsie ako sladké a mladý muž je síce navonok samotár a typytcky pubertiak no je veľmi citliví. Ďakujem za každú radu 🙂
Mlademu citlivemu muzovi by sa mohla pacit CK One alebo D&G Light Blue, to su jemne nevtierave vone. Pripadne nieco unisex. Alebo nieco v tomto duchu, jemne citrusove, takmer az unisex ale stale trochu muzske.
Ja som prave dvom synovcom kupovala - jeden je taky svetak a druhy jemnusik. Svetakovi Police To Be Camouflage, pretoze ma aj srandovny flakon, v tvare lebky a ako maskace... A jemnusikovi Karl Lagerfeld New York Mercer Street. Aj tak moze kazdemu sadnut inak. A velmi pekne flakoniky pre dievca ma Marc jacobs Daisy konkretne tu oranzovu mam aj ovonanu ze je jena kvetinkova. Len ja som kupovala z Noino, tak su lacnejsie a hlavne v pripade deti mi to nevadi, ak by aj boli nariedene trochu inak a teda nestoji to mailand.
@nika898 A pre babenu, ked pises ze radsej korenistejsie, tak mi napada Lolita Lempicka Lolitaland, ale uz je to dlho co som ju vonala. Je ovocno korenista, strasne zavisi od cloveka ako sa na nom rozvinie. Flakon je rozkosny. Koreniste vone casto vonaju velmi zrelo 😔 takze sa to tazsie vybera pre taku mladu babenu.
@nika898 nás 15r uz viac rokov používa Police To Be a vraví, že mu ju chvália dievčatá aj chlapci...ma zaujímavý flakón a aj dobrú cenu a výdrž... vyskúšal aj iné vône z tejto rady, ale vrátil sa k tejto...
Neviem poradiť, ale napadlo mi, že keby si našla v okolí napr av.n-lady, tak ona by mohla mať vzorky a mohla by si ovonat, alebo aj v tých katalógoch sú tie voňavé stránky.
@zuzanaokasova super ďakujem za radu 🙂
@zuzanaokasova táto vôňa je top!! Akurát som ju priatelovi kúpila na vianoce tak som zvedavá čo povie ale tá vôňa je úžasná😊
@natyreggae syn je tiež s ňou spokojný...veľmi príjemná pánska vôňa
@nika898 mne sa pre mladé slečny páči Guess Girl😍