Som v 1 rocniku strednej a paci sa mi 1 spoluziak. Ma asi najlepsie znamky a je najmudrejsi z triedy a slusny. Co robit aby si ma vsimol kedze je online vyucovanie?
Tieto lásky na strednej nikdy nedopadli dobre aj keď hej tak malé percento 🙈 ale držím palce
Zapni kameru pocas hodiny a daj si vystrih 😂 srandujem 😂 ved mu napis DM, lajkni fotku na soc. mediach tak kamaratsky a mozno sa ozve
@yvfkfk hahaah no on prave nemá ziadne fotky okrem profilovky na socianych sietach a vlastne ani ja
To nič nemení na tom, že mu môžeš kamarátsky napísať 🙂
Neboj, čoskoro budete snáď opäť normálne spolu v triede, tam to už bude iné.
tak ak je taký múdry, tak ho popros nech ti niečo vysvetlí, čomu z nejakého predmetu nechápeš. Či už naozaj alebo akože. 🙂
no prave , ked mu napisem ze ako sa mas to asi bude vyzerat ze sa mi paci a to velmi nechcem
ved to mas jednoduche ked je taky sikovny urcite ti rad posle ulohu ktoru si si nejako zabudla poznacit :D a uz sa mimo ine opytas ako sa ma a co robi :D
môj brat má so spolužiačkou zo ZŠ dve deti a manž. takmer 40 rokov...😉
brali sa samozrejme veľmi mladí...😉
tvoj spolužiak asi ani nemá záujem ešte o kočky, možno až tak o pár rokov....😉
môže sa to podariť, ako píša @4lujza_
ale je tu aj druhá varianta... že ešte o babách nesníva...
mám dvoch synov vysokoškolákov, sú to športovci... mladší zbalil prvú babu v osemnástke a sú spolu už druhý rok... starší (je vojak) chce hľadať vzťah až po návrate z misií (zrejme ešte nestretol tú pravú, ale hlavne sa nechce viazať, keď vie, že nebude doma)... ale v našej rodine to tak je... manžel je odo mňa o 12 rokov starší a bola som jeho prvé dievča... a ja som si ulovila jeho, nie on mňa... píšem to preto, aby si nebola sklamaná, keby z toho nič nebolo... že to nemusí byť o tebe, že by si sa mu nepáčila, ale proste ešte nemusí byť pre neho ten správny čas...
zistíš, len ak skúsiš... šla by som na to cestou, ako písali vyššie, s tými úlohami...
Mňa môj frajer zo strednej ma zbalil tak, že stále potreboval s niečím pomôcť, čo sme mali na úlohu, či mu môžem vysvetliť matiku a tak ... vždy sme sa potom aj zakecali a skamošili sa, potom už to šlo samé 😅 nakoniec sa ukázalo, že vlastne nič nepotreboval a tú matiku vedel minimálne tak dobre ako ja, iba nevedel ako ma osloviť, tak potreboval zámienku... no a fungovalo to 😂