Páči sa mi chlapec z vedľajšiej triedy a som piatačka na zakladke a chcem mu dat najavo ze sa s nim chcem skamaratit ako mu to dam najavo?
Posli mu holu fotku na fejsbuk
Prosim ako si ho mam ziskat?
Potom ma zabije lebo uz nieco tusi lebo mu moje kamoski kecaju
@simka123456789000 nechaj to na spoluziacky, tie mu to vyslepacia
Ale oni mu hovoria nezmysli a ja s nim chcem aspon kamaratit mozem poslat aj foto
Ale to radsej nie
Prosim poradte mi
dufam ze to nie je moja dcera 🙂
Prosim
@simka123456789000 venuj sa radsej skole. Na chlapcov mas cas aj na strednej. Neboj nic ti neujde.
Ale ja mam zajtra primacki( na gymnazium) a mozno ho uz nestretnem tak sa s nim chcem skamaratit aby sme si mohli aspon pisat
@simka123456789000 tu chces ist na gymnazium? To dobre znizili latku
Nechapem moni224
@simka123456789000 zastav ho na chodbe, povedz mu to rovno a uprimne, vobec nic neskryvaj, ze sa s nim chces kamaratit. Ak stoji za to, tak to pochopi spravne.
Zajtra mam prijimacky
A co mu mam povedat katka0905?
ak by sa chcel s tebou kamaratit povie ti to sam 🙂 chlapi nemaju radi ak sa im ženy vnucujú 🙂 navyše 10 r chlapci ešte neriešia dievčatá. Ja mám 17 r mladšieho brata a len sedí za počítačom. Daj tomu 8-10 rokov a budú ti nadbiehať kde sa bude dať 🙂
Ale v jeden den v skole sa cely cas na mna pozeral a bola tam aj moja kamoska ktoru ked uvidi tak vzdy zdrhne ale on nezdrhol a cely cas sa na mna pozeral
chod sa ucit gramatiku radsej, na prijimackach na gympel sa ti urcite bude hodit 😂
Ja ju viem len teraz ju používať nemusím
Prosim poradte mi
@simka123456789000 Dievča, ty sa raz kvalitne nasmeješ na tomto tvojom príspevku bezohladu na to ako to zdôvodním, prídeš na to. A podľa mňa toto nieje na gympel. Pax
Veď ju viem len mi pomôžte prosím
@simka123456789000 prosím ťa, teraz rieš tie prijímačky a aby si slušne skončila ZŠ. Na chalanov máš čas, kamarátov môžeš mať, ale to sa vynútiť nedá ... skús si ho pridať na FB, možno ti napíše a ak nie ... neboj, na gympli budú krajší 😉
@simka123456789000 VSAK AJ CITAJ CO PISEME
Na ten gympel som sa učila už 2 roky a z monitoru som mala 99,9 percent z matiky aj sloviny .😘
No dakujem za uprimnost ale on ani fb nema a aj spoluxiacki mi hovotia ze sa ku mne hodi👏
Boze moj 😀