Ospravedlnenie počas dištančného vyučovania

evaplev
12. dec 2021

Ahojte chcem sa spýtať syn je na dištančnej výučbe na strednej škole momentálne je chorý môžem ho ospravedlniť na päť dní aby sme nemuseli ísť k dr. Boli sme ťa testy coronu nemá ale dosť kašle a skoro nerozpráva. Ďakujem.

stanulienkat
12. dec 2021

Ved ked je na distancnej, tak pripojeny online moze byt a pocuvat vyklad ucitelky. Ospravedln ho z odpovedania.

macilaci
12. dec 2021

@evaplev áno môžeš.

patka06
12. dec 2021

Pokiaľ je doma chorý, nech sa pripojí a do chatu napíše, že nebude odpovedať ústne, ak treba bude komunikovať cez chat, vypne mikrofon, aby spolužiakov nerušil kašľom.

bagre
12. dec 2021

počúvať môže, ak mu nebude horšie, ale daj ako rodič vedieť že je chorý... a čo momentálne nezvládne. Lebo pre niektorých dištančné znamená, že dieťa je robot a nič iné ako online vyučovanie nebude riešiť. Čo prechorený človek nemusí vždy zvládnuť

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
heleninamama
12. dec 2021

@bagre Je posledný týždeň v škole pred Vianočnými prázdninami. Deti mali mať normálne vianočné trhy, besiedky, diskotéky, kino... Učitelia toho všetkého už tiež majú po krk, alebo aj vyše krku.
Čo myslíš, akú už len bude mať to dištančné vyučovanie počas tohoto týždňa náročnosť? To chalan vydrží aj s chorobou...

tortelinka
13. dec 2021

@heleninamama tak prave pre to, že je dištančné, je to klasické vyučovanie, nemáme besiedky, programy....

heleninamama
13. dec 2021

@tortelinka To chápem, ale určite sa nepíšu testy a nepreberá sa nové učivo. Aspoň moje deti už len opakujú.

marcellka32
13. dec 2021

Sedím v kuchyni a teda z oboch izieb počujem, že sa normálne učia, tak to má byť, besiedky a posedenia teraz musia oželieť, veď mali byť ešte týždeň v škole a majú to skrátené o týždeň, s ucivom idú ďalej, majú úlohy, projekty a to je každý na inej škole

patka06
13. dec 2021

@heleninamama záleží na škole, naši sa tento týždeň učia úplne normálne a majú naplánované aj písomky

letfenixa
13. dec 2021

@heleninamama normálne preberam ďalej. Vdaka x karantenam máme totálne zameškané.

missdiva
13. dec 2021

@evaplev podla mna mozes.
Vobec nechapem tym komentrom,ze nech sa pripoji a pocuva.
U nas maju distancne take, ze nonstop pisu pisomky s kamerami a preberaju nove ucivo sialenym tempom. Nehrozi, ze by si vklude z postele pocuvali vyklad ucitelky...

bagre
13. dec 2021

@heleninamama svet sa nebude riadiť podľa toho, čo si ja myslím... a na super učiteľa ako aj na "super" učiteľa môže dieťa naraziť tak či tak... zaujímavé že moje deti idú písať tento týždeň písomky.
Možno sa nájdu aj takí, čo si povedia, že deti budú doma o týždeň viac tak si oddýchnu potom. Všetko čo som chcela povedať je, že nie je choroba ako choroba - niekedy môže byť človeku na figu /aj dospelému/ hoc aj s obyčajným sopľom, a niekedy zvládne aj s antibiotikami vyučovanie, v každom prípade má to odkomunikovať rodič

katkasav
13. dec 2021

@heleninamama moja dcéra by mala práve v tejto chváli písať online test, takže jej držím palce, nech technika funguje ako má 😉

sisulia
13. dec 2021

Ak si potrebuje pospat a oddychnut a neda sa mu len ani pocuvat, tak samozrejme ospravedlnit ho mozes

heleninamama
13. dec 2021

@katkasav Moja písala v piatok v škole 3, tento týždeň už nič, lebo je to neobjektívne. Vždy sa niekto snažil podvádzať - často pomáhali aj rodičia doma, aby mali deti lepšie známky - takže to učitelia vyriešili takto.

tortelinka
13. dec 2021

@heleninamama tak my preberáme, píšeme

katkasav
13. dec 2021

@heleninamama Práve poslala správu, že to bolo v pohode. Áno, zažili sme minulý rok kadečo, aj také písomky, že kamera a zvuk celý čas zapnutý, aj také len na overenie zvládnutia učiva. A v tento piatok podobne, tiež ešte dobiehali s písomkami.

simca06022011
13. dec 2021

@evaplev treba si zistit v skole ake maju pravidla. Ale teda nevidim dovod, nemat pri lezani v posteli miesto telky alebo mobilu zapnute vyucovanie. A asi nebude tak tazko chory,ak ani k dr netreba chodit. Aspon ja somt oho nazoru, ze neoplati sa vynechavat ucivo, potom sa to treba doucit tak ci tak.
A k tym co tu pisu u besiedkach, neskusani :DDD ja mam 5tacku a taketo daco ze by 2t pred Vianocami mali "volnejsie" a "opakovali uz iba" nebolo nikdy. Ziadne besiedky a pod. zalezitosti.A uz vobec si to nepamatam na strednej (a snazili sme sa o to aj na VS:D) , pred vianocami sa riesilo najviac pisomiek a skusania, lebo do polky januara prazdniny a potom vysvedcenie. V januari uz len sem tam nieco, opravovanie znamok a pod sa riesilo.