Opravná maturita

calmo3
19. máj 2022

Dobrý deň,
Chcem sa spýtať či sa zapisujú obe známky z ústnej maturity ( teda aj tá predošlá aj tá z opravnej ).

zlostitko
19. máj 2022

@calmo3 aka predosla? Aj je opravny termin, znamena to, ze na prvom termine ste nezmaturovali. Skuste sa lepsie opytat.

calmo3
autor
19. máj 2022

@zlostitko Ak pôjdem teraz maturovať, a neurobim nejaký predmet napr. slovenčinu ( v tej mám veľké medzery ). Pôjdem maturovať znova z tohto predmetu v septembri, aká známka sa mi zápise ?
Aj tá predošlá aj tá čo som získal na oprávnej v septembri ? Alebo len tá čo som získal v septembri ?

petrastrbanikova
19. máj 2022

@calmo3 ak to budeš mat teraz za 5 tak si nespravil a bude sa ti písať len ta opravná septembrová potom

calmo3
autor
20. máj 2022

@petrastrbanikova ok ďakujem

calmo3
autor
20. máj 2022

@petrastrbanikova a ešte taká otázka, ak by som odpovedal na 4, tak potom sa mi tá známka zápise ?
V prípade že by som si chcel známku dodatočne opraviť.

calmo3
autor
20. máj 2022

@calmo3 prípadne či sa nato nejak prihliada pri výbere prace, že som maturitu robil na dvakrát, alebo natom až tak nezáleží.

zlostitko
20. máj 2022

@calmo3 ak si urobil aj test aj sloh na potrebne percento, tak potom mozes dostat z ustnej casti 4 a zmaturoval si. Takze to zalezi od testu a slohu. Ale to by si uz davno mal vediet.

petrastrbanikova
20. máj 2022

@calmo3 záleží ako si spravil písomne maturity ak si ich nedal tak musíš odpovedať minimálne na 3…v zamestanani ako kde poväčšinou to ani nepotrebujú

calmo3
autor
21. máj 2022

@petrastrbanikova písomne som dal, len nebol by som sa spokojný zo známkou z ústnej, aj v prípade že by som maturitu spravil.

nenne9
21. máj 2022

@calmo3 spravis🙏

calmo3
autor
21. máj 2022

@nenne9 no veď hej, len tá známka potom 😀

danielahamar
24. máj 2022

@calmo3 na známku sa ti v živote nikdy nikto pýtať nebude😉