Omylom zapísaná známka na Edupage

Včera o 09:16

Dcéra je prváčka na gymku. Mali písomku z matiky, dcéra
napísala na 4ku, matika jej nikdy nešla. Triedny jej tú 4ku napísal v edu k fyzike. Z mat mala doteraz 3-4, z fyz iba 1ky. Žienky ...moja otázka: máme sa ozvať? riešiť?

klarissa25
Včera o 09:17

To vážne sa toto pýtate tu na MK?

nikoleta999
Včera o 09:19

:D :D :D :D boze precooo .... No a keď už predsa len, tak dcéra nemá jazyk ? :D

natall113
Včera o 09:22

To sa vážne toto niekto opýta?

simsalabim
Včera o 09:22

Bez vahania!

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kvietok2012
Včera o 09:23

No určite sa neozývajte...na čo? Neriešte, nechajte to tak ...ved aj učitel je len človek, mýli sa... (irónia)

ruxandra
Včera o 09:25

A co si myslis, ze sa ta jednotka medzi stvorkami lepsie strati, ci preco si ju tam chce nechat? 😀😀😀 ci to jej nevadi, to je v pohode, ale ked pribudne v matike, kde uz stvorky ma, tak nie, radsej nech jej ju necha vo fyzike? 😅😀😀

Logika na marse fakt.. aj ked na gympli by mala byt v skor v hlave, ale asi to nie je pravidlo no 🤦‍♀️

gaborka28
Včera o 09:26

nie, vy sa nemáte ozvať. ozvať sa má dcéra, ktorá je stredoškoláčka. určite to zvládne 😉

patka06
Včera o 09:27

Ani učiteľ nie je neomylný.
Dcéra nech za ním ide a slušne mu vysvetlí, že sa pomýlil.

simoli
Včera o 09:37

Ja by som začala skôr tým, že s tým treba niečo urobiť, 4ky v prvej z matiky na gymku...

sisa_s
Včera o 09:39

@simoli hlavne na gymnazia sa pise Monitor9 a prijimacky z matiky, ako sa stvorkarka dostala na gymko...

ivik4
Včera o 09:40

Toto je vtip roka 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

lucia13022023
Včera o 09:40

Jasne ze áno. Aj mne raz zapísala profesorka z matiky 5, a mala som 1. Pomýlila sa. Tak som išla za ňou, povedala som jej to, ona si to overila, ospravedlnila a predpísala známku. Žiadna veda, nič sa nedialo.

deborahzelenkava
Včera o 09:41

to fakt by si bola schopna nechat to tak?

ivik4
Včera o 09:41

Niekedy fakt rozmyslam ako sa niektori ludia dokazu postarat o vlastne deti ked si nevedia dat rady v uplnych malickostiach

simoli
Včera o 09:46

@lucia13022023 🙂 to môj syn v druhej na gymku na vysvečku!! mal omylom 2ku zo slj 🙂)) a to mal samé 1 známky z nej...písal mi ako obarený, hneď povedal triednej, poslala ho za učiteľkou, ona sa ospravedlňovala, že sa jej to ešte nikdy nestalo 🙂 opravili na počkanie 🙂))

lucia13022023
Včera o 09:49

@simoli ved áno, žiadna veda. Aj učitelia sa môžu mýliť, len nechápem ako niekoho dospelého normálne rozmydlajuceho človeka toto napadne riešiť. Ja som mala asi 15, a sama som si to vyriešila, moja mama o tom asi ani nevie 🤣

akje
Včera o 09:52

@autorka ahoj 😊 jasne, ozvite sa 😊
Napiste kludne ucitelovi spravu cez edupage,ze dcerka si nasla 4 vo fyzike namiesto matematiky, ci by to mohol opravit 😊
Popripade, nech mu dcera povie na konci hodiny, ked pojde z triedy prec, ze 4, ktoru dostala z matematiky sa objavila vo fyzike 🙂)

zuzitko74
Včera o 09:54

Kolegyňa raz omylom zapísala žiakovi známku 6.
Áno, máte sa ozvať a riešiť to s učiteľom.

renka30
Včera o 09:54

Ved dcera nech sa ozve, mojej osmacke zle ucitelka zratala body na pisomke, ona to zistila a hned ju na to upozornila a ucitelka hned aj opravila znamku v edupage

simsalabim
Včera o 09:55

@sisa_s a preco nie? Na gympli maju mat vsetci same 1? Ja som mavala z matiky podobne znamky… a som tu, po 2 VS a s titulom pred aj za menom…

sisska96
Včera o 10:16

Dcéra má 5 rokov že nevie zájsť za učitelom, že známka nie je dobre zapísaná? Preboha..........

januska12323
Včera o 10:16

Dcéra sa nevie ozvať?

michaela412
Včera o 10:24

Ja som žiakovi zapísala 5 lebo mi neposlal prácu v čase určenom, potom prišiel za mnou a zistili sme, že zadal nesprávny e-mail, tak som mu to samozrejme prepísala. Na to je ten edupage aby ste mali aj vy prehľad a keď niečo, tak napísať učiteľke a vyriešiť to

annm81
Včera o 10:44

Podľa mňa autorke nejde o to, ako a kto sa má ozvať učiteľovi, ale o morálnu dilemu, či to nechať tak, lebo pre dcéru je to výhodné. Autorka, nech sa dcéra ozve, pretože sa na to aj tak s najväčšou pravdepodobnosťou príde.

guudy
Včera o 10:53

Mozno len naozaj dostala 4 z fyziky ;)

crazy_cat_lady
Včera o 10:56

naozaj kvoli tomuto niekto zalozi temu na MK? bez urazky, ale mne pridu ludia uz ako nesvojpravni dakedy..

luccija
Včera o 10:59

Nie, nechajte to tak nech si chuda dieťa opravuje nielen matematiku, ale aj fyziku😉
Veľa x zle zapísali dcére známku vybavila si to sama s ucitelkou

eeffka
Včera o 11:02

@zuzitko74 to vela vysvetluje, dcera vcera dostala 3ku z dacoho a triedny priemer 5,82 🙂 som pozerala ako puk ci sa uz aj 6ky davaju

jesenzima
Včera o 11:04

Nie, napíšte na MK 🙄

stulrajterova
Včera o 11:06

@sisa_s a zeby sla na 8 rocne gym a bez monitoru a nahodou jej to len nevyslo...teoreticky...aj tak sa stava...v realite synov spoluziak ...