Dcéra je prváčka na gymku. Mali písomku z matiky, dcéra
napísala na 4ku, matika jej nikdy nešla. Triedny jej tú 4ku napísal v edu k fyzike. Z mat mala doteraz 3-4, z fyz iba 1ky. Žienky ...moja otázka: máme sa ozvať? riešiť?
:D :D :D :D boze precooo .... No a keď už predsa len, tak dcéra nemá jazyk ? :D
To sa vážne toto niekto opýta?
Bez vahania!
No určite sa neozývajte...na čo? Neriešte, nechajte to tak ...ved aj učitel je len človek, mýli sa... (irónia)
A co si myslis, ze sa ta jednotka medzi stvorkami lepsie strati, ci preco si ju tam chce nechat? 😀😀😀 ci to jej nevadi, to je v pohode, ale ked pribudne v matike, kde uz stvorky ma, tak nie, radsej nech jej ju necha vo fyzike? 😅😀😀
Logika na marse fakt.. aj ked na gympli by mala byt v skor v hlave, ale asi to nie je pravidlo no 🤦♀️
nie, vy sa nemáte ozvať. ozvať sa má dcéra, ktorá je stredoškoláčka. určite to zvládne 😉
Ani učiteľ nie je neomylný.
Dcéra nech za ním ide a slušne mu vysvetlí, že sa pomýlil.
Ja by som začala skôr tým, že s tým treba niečo urobiť, 4ky v prvej z matiky na gymku...
Toto je vtip roka 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
Jasne ze áno. Aj mne raz zapísala profesorka z matiky 5, a mala som 1. Pomýlila sa. Tak som išla za ňou, povedala som jej to, ona si to overila, ospravedlnila a predpísala známku. Žiadna veda, nič sa nedialo.
to fakt by si bola schopna nechat to tak?
Niekedy fakt rozmyslam ako sa niektori ludia dokazu postarat o vlastne deti ked si nevedia dat rady v uplnych malickostiach
@lucia13022023 🙂 to môj syn v druhej na gymku na vysvečku!! mal omylom 2ku zo slj 🙂)) a to mal samé 1 známky z nej...písal mi ako obarený, hneď povedal triednej, poslala ho za učiteľkou, ona sa ospravedlňovala, že sa jej to ešte nikdy nestalo 🙂 opravili na počkanie 🙂))
@simoli ved áno, žiadna veda. Aj učitelia sa môžu mýliť, len nechápem ako niekoho dospelého normálne rozmydlajuceho človeka toto napadne riešiť. Ja som mala asi 15, a sama som si to vyriešila, moja mama o tom asi ani nevie 🤣
@autorka ahoj 😊 jasne, ozvite sa 😊
Napiste kludne ucitelovi spravu cez edupage,ze dcerka si nasla 4 vo fyzike namiesto matematiky, ci by to mohol opravit 😊
Popripade, nech mu dcera povie na konci hodiny, ked pojde z triedy prec, ze 4, ktoru dostala z matematiky sa objavila vo fyzike 🙂)
Kolegyňa raz omylom zapísala žiakovi známku 6.
Áno, máte sa ozvať a riešiť to s učiteľom.
Ved dcera nech sa ozve, mojej osmacke zle ucitelka zratala body na pisomke, ona to zistila a hned ju na to upozornila a ucitelka hned aj opravila znamku v edupage
@sisa_s a preco nie? Na gympli maju mat vsetci same 1? Ja som mavala z matiky podobne znamky… a som tu, po 2 VS a s titulom pred aj za menom…
Dcéra má 5 rokov že nevie zájsť za učitelom, že známka nie je dobre zapísaná? Preboha..........
Dcéra sa nevie ozvať?
Ja som žiakovi zapísala 5 lebo mi neposlal prácu v čase určenom, potom prišiel za mnou a zistili sme, že zadal nesprávny e-mail, tak som mu to samozrejme prepísala. Na to je ten edupage aby ste mali aj vy prehľad a keď niečo, tak napísať učiteľke a vyriešiť to
Podľa mňa autorke nejde o to, ako a kto sa má ozvať učiteľovi, ale o morálnu dilemu, či to nechať tak, lebo pre dcéru je to výhodné. Autorka, nech sa dcéra ozve, pretože sa na to aj tak s najväčšou pravdepodobnosťou príde.
Mozno len naozaj dostala 4 z fyziky ;)
naozaj kvoli tomuto niekto zalozi temu na MK? bez urazky, ale mne pridu ludia uz ako nesvojpravni dakedy..
Nie, nechajte to tak nech si chuda dieťa opravuje nielen matematiku, ale aj fyziku😉
Veľa x zle zapísali dcére známku vybavila si to sama s ucitelkou
Nie, napíšte na MK 🙄
@sisa_s a zeby sla na 8 rocne gym a bez monitoru a nahodou jej to len nevyslo...teoreticky...aj tak sa stava...v realite synov spoluziak ...
To vážne sa toto pýtate tu na MK?