Dobrý deň syna neprijali na 2 gymnázia, pre nedostatok voľného miesta. V oboch prípadoch sme hneď podali odvolania. Do akého dátumu mi školy majú dať vedieť výsledky po odvolaní?
Ďakujem
do dnešnej polnoci majú dať žiaci školám vedieť či nastupujú, čiže už by riaditelia mali vedieť či bude miesto
Rátaj tak v utorok - stredu.
Dnes do pol noci musia prijatí poslať potvrdenie o nastúpení na školu, čiže zajtra by už školy mali na 100% vedieť, koľko žiakov nastúpi a koľko miest sa im uvoľnilo, takže rátam, že najbližšie 1-2 dni by to mali mať zúradované.
@nique Môžem sa spýtať, v ktorom meste sa hlásila na gymnázia?
@annatinkova Namestovo, Tvrdosin
tiež nemám dcéru prijatú nikam, a už tomu dávam šancu tak do zajtra, prípadne streda ráno ...nešťastná je veľmi
Je tu niekto, kto stále nemá výsledky po odvolaní?
@annatinkova my nemáme z troch škôl, ako som písala vyššie, do včera do pol noci mali potvrdiť alebo nepotvrdiť tí, čo boli prijatí....
@annatinkova kamaratka poslala 2 odvolania a z jedneho jej volali včera poobede, ze prijimaju ale cakaju este na to jedno, lebo to ma prioritu, tak mozno dnes.
Nemajú školy nejakú pevne stanovenú lehotu, do kedy musia dať vedieť?
@annatinkova vraj do 27.5
@annatinkova teraz mi odpísali z jednej soš, že stále sa mení poradie a aj tí čo potvrdili nástup ,ešte stále môžu napísať, že nenastúpia, lebo čakajú na iné odvolanie, to je jeden kolotoč....že možno v piatok budú vedieť viac....nemám slov na tento systém
Moju dcéru takisto neprijali ani na jednu školu. Riaditeľka nam stále vraví, aby sme čakali. Ze ono sa to pomaly posúva. Dnes sa že vraj odhlasili 2 žiaci. Ale ja by som chcela vediet, aku dobu maju rodičia na vyjadrenie odvolania zo školy, či žiak nastúpi alebo nie.
Ja som už včera nevydržala a zavolala som na synovo preferované gymnázium, pán riaditeľ mi oznámil, že sa čiara tak posunula, že mu zostal prvý pod čiarou a ešte bude riešiť ďalších čo nenastúpia, tak mi určite na ďalší deň pošlú vyjadrenie o prijatí.
A dnes ho prijali: slight_smile:
@annatinkova super gratulujem, my stále nič nemáme z troch škôl....
@annatinkova gratulujem, muselo vam riadne odlahnut, videla som aj na Fb, takze uplne super, ze sa ta ciara tak posunula 🙂 Nech sa mu dari, nas sa tiez dostal kam chcel, ale na ine gymanzium 🙂
Ahojte, dcéra tiež nie je prijatá na 2 gymnázia v Žiline, povedali nám, že sa to posúva, ale stále je na oboch 6. v poradí na odvolanie, ale že pravdepodobnosť, že sa to posunie až k nej, je nízka. Už sme z toho na prášky. Nemáte niekto informáciu, dokedy sa to musí definitívne uzavrieť?
To by som aj ja rada vedela, lebo to čakanie je hrozné
@dadika111
@katuskall ja už som obstrelovala mailami riaditeľky, na oboch sa nedostala ( na jednej zostala 3 pod čiarou, na druhej nepovedali) z tretej bola malá šanca a ani odpoveď nemáme....už je psychicky pripravená na druhé kolo 21.6. aj ked nie je stotožnená....myslela som ,že sme snáď už sami na SK
Je tu niekto kto este nedostal vyrozumenie?
@annatinkova Veď sa pozri na stránkach tých vašich gymnázií. Každá škola to má na webe - termíny do kedy treba nahlásiť nastúpenie/nenastúpenie,...
Lebo nam este neprislo, tak ze ci sme jedini🤔
Cakame na vysledok odvolania. Nikde som nenasla dokedy su povinny poslat vyrozumenie. Do 25. Sa potvrdzoval bastup pre prijatych
bratova dcera posielala odvolanie na 2 gymnazia, vyjadrenie dostala od obidvoch minuly stvrtok. na odvolanie ju prijali na obidve, takze netreba to este vzdavat, lebo takych pripadov este je. teda ona nastupi iba na to preferovane a 1 miesto zostava stale volne