Odvolanie na strednú školu

1. jún 2022

Prosím Vás do kedy môže prísť odvolanie?Sú povinní odpovedať, alebo, ak nepríde prijatie na edupage je to negatívne?

namornicka
1. jún 2022

Skola musi mat zverejneny termin dokedy mas moznost sa odvolat. Malo by to byt v podmienkach prijimania, tam kde su vsetky terminy - od podani prihlasky cez terminy skusok ad…. Odpovdat ti musia ved ako inak by si vedela ci ziaka zobrali alebo nie.

grace55
1. jún 2022

Skus tam priamo zavolať.

janickacrazy
1. jún 2022

Treba ho poslať čo najskôr v písomnej forme, doporučene. Budú ti volať alebo dajú vedieť písomne.

autor
1. jún 2022

@namornicka
@janickacrazy dievčatá, keď neviete nepíšte.Odvolanie sme podali cez edupage, tak ako si priali iné sa pýtam...do koľko dní príde odpoveď nikde neboli napisane termíny.Niektorym už prišlo na edupage, že vyhoveli odvolaniu.Len chcem vedieť koľko ešte čakať či zmieriť sa🙂
Nikam sa nevola, všetko sa robí cez edupage.Chcem vedieť či týždeň, dva viem, že už odvolania vybavuju

janickacrazy
2. jún 2022

napísala som to tak, ako to bolo u nás, ja nemožem zato, že každá škola to má inak alebo že každý rok menia pravidlá

grace55
2. jún 2022

Volali mi zo strednej školy, na ktorú sme poslali odvolanie, či má ešte stále záujem, že sa uvoľnilo miesto, ale žiadne vyjadrenie sme nedostali /Už je aj tak prijatá inde/. Mamy v okolí sa bežne telefonicky informujú, kam sa posunulo ich dieťa v poradí, či je ešte nejaká šanca a podobne. Viem, že sa to oficiálne potvrdzuje cez edupage, ale sú veľké presuny a pohyby, je dobré sa informovať aj telefonicky.

michellemary
3. jún 2022

Aj u nás gymnázium obvoláva rodičov budúcich študentov, resp. rodičia, ktorí poslali odvolanie volajú, dokonca aj prídu osobne. (Som v kontakte s mojou bývalou triednou, kt. je aktuálne zástupkyňou riaditeľa, takže mám vždy pomerne čerstvé info, nedávno mi spomínala toto.)

zuzidr
7. jún 2022

podali sme odvolanie na tri školy cez edupage, do dnešného dňa nemáme odpove´d, a už prišlo zo ZŠ návratka na druhé kolo prijímačiek....nemám slov