Dobrý deň prosím Vás má niekto link na správne odpovede z pracovného zošita matematika 8. Ročník?
Ďakujem
@sella38 môj mail marcisova479@gmail.com. ďakujem pekne
Dobrý večer ,prosím máte niekto výsledky z pracovného zošita pre 8 ročník.Prosím
@sella38 Dobrý nevedeli by ste poslať aj nám? Môj email je tomikukolik@gmail.com
@sella38
Dobrý večer. Prosím Vás bolo by možné poslať odpovede na pracovný zošit, ale 2. časť, kde sú hranoly? Dcéra je už zúfalá, a ja tiež. Vopred ďakujem Môj e-mail: monka159@yahoo.co.uk
@leslee pošlite mi Vás mail
@misko1nelka2 leslee@centrum.sk ďakujem vám veľmi pekne
@leslee zajtra pošlem keď budem pri pocitaci
@misko1nelka2 Dobrý deň, vedeli by ste aj nám poslať odpovede z pz?
Dobrý deň. Prosím vás vie mi niekto poslať správne odpovede z matematiky pracovný zošit pre 8 ročník 2 časť? Bola by som vďačná.
@misko1nelka2 Dobrý denň, mohla by som tiež poprosít odpovede z mat pz 8 rocnik? Dakujem velmi pekne. Moj email: sofia.circova@gmail.com
@sella38 Mohla by som prosim poprosit tie odpovede tiez? moj email: sofia.circova@gmail.com
@sofius18 keď budem pri počítači pohľadám a poslem
@misko1nelka2 dobry vecer, mohla by som tiez tie odpovede prosim? mail: tatianka110615@gmail.com dakujem.
@misko1nelka2 Ďakujem, velmi pekne! Nechcem otravovať ale nemáte aj náhodou odpovede pre 9. ročník aj? Ked áno, mohla by som poprosiť tiež? Bola by som velmi vdacna, dakujem.
@sofius18 pre 9. Rocnik nemam
@misko1nelka2 Dobre, v poriadkku dakujem.
@sofius18 dobrý deň máte tie odpovede zos matematiky? Bola by som rada keby ste mi poslali prosím
@misko1nelka2 dobrý den mohli by ste mi poslať výsledky pz matematika 8 ročník prosím potrebujem to pre svojho syna prosím odpovedzte mi prosím
@leslee dobrý den mate tie odpovede z matematiky? Bola by som rada keby ste mi poslali prosím
@misko1nelka2
@monikatrojankvska Mám PZ - sprievodca učiteľa ( Libera Tetra)- výsledky 1. a 2. časť pre 7., 8. a 9. ročník