Ahojte 🙂 Prosím o radu, aký krúžok alebo kurz poznáte alebo by ste odporučili pre 14 ročne dievča v Košiciach .Každá rada a odporúčanie poteší
@lylkatomaskova 14 ročné dievčatá majú naozaj rôznorodé záujmy. Ak by si nám o tom dievčati povedala pár informácií, aj by sa dalo poradiť. Takto to nemá význam...
No keďže úraduje ťažká puberta , tak najradšej by nechodili nikam preto som to tu aj nerozpisovala, skratka chcem aby bola v kolektíve našla si nové kamarátky a to sa mi zdá ako dobrá príležitosť . Nemá s ničom problém ani s tancom ani s niečim kde by sa tvorilo
ak je dcéra pohybovo šikovná, tak veľmi dobrý je kurz - krúžok vzdušnej akrobacie, je to od 13 rokov do xxx rokov 🙂, mojim dievčatám vyhovuje, že je to vekovo zmiešané, sú tam aj 13 ročné aj 18-20 ročné baby, je to atraktívny pohyb - niečo medzi akrobaciou a tancom, ale aj pomerne náročný. je to v Košiciach 🙂
@bodka70 woow, to vyzera na super kruzok
@lylkatomaskova Záleží aj aké krúžky má dostupné, na športové začínajú chodiť skôr mladšie deti a najviac záleží od záujmu.
Presne, tiez som sla odporucat vzdusnu akrobaciu.
@bodka70 veľmi pekne ďakujem , konečne odpoved akú som si predstavovala 🙂
Super to jej navrhnem , ak máte ďalšie alternatívy tak uvítam aj na dva takéto by som ju dala alebo aspoň jej ponúknem viac možnosti nech si vyberie 🙂
@lylkatomaskova
@veronikaszabova , áno je to super vec, keď ste niektorí pozerali Československo má talent, tak tie dve deti z Ukrajiny tam robili vzdušnú akrobaciu, akurát že na lanách - robí sa na na všelijakých veciach, najčastejšie sú to šály, laná alebo kruhy. V Košiciach sa trénuje hlavne na šáloch, my máme jeden aj doma v byte zavesený 🙂
Cheerleaders, HC Košice... moderné, zaujímavé, možno by ju to bavilo..
@lylkatomaskova keramika cvc domino, programovanie arduino kulturpark, konverzacna anglina so zahranicnym lektorom
@lylkatomaskova scenicky tanec TS Supremo
Twingy majorettes ... cvč domino ... vrelo odporúčam, aj keď trošku neskôr
Hoci je to už staršia diskusia, predsa len jedno odporúčanie. 68. skautský zbor v Košiciach prijíma nových členov na ďalší rok. Momentálne sú voľné miesta už len pre dievčatá (budúce skautky) vo veku od 11 do 14 rokov. Prihlasovací formulár je na tejto stránke:
https://www.68zbor.sk/index.php/zbor/aktuality-...
14 ročné dievča je už dosť veľké na to, aby samo vedelo povedať, čo ho baví. Zbytočne budeme odporúčať výtvarnú pre športovo založené dieťa, alebo parkúr pre dieťa, ktoré baví spev 🙂