Oblečenie na svadbu pre chalanov

mawiya
14. aug 2018

Ahojte. Mam doma pubertiakov 14,5 a 17. Chalani. O mesiac idu ich otcovi na svadbu. Ako ich obliecť. Poraďte. Nechcem klasické obleky aby nevyzerali ako jehovisti v zime. Niečo štýlové,príjemné. Ja naozaj nemám žiaľ vkys. Nieto ešte na pánske oblečenie. Pls help.

mawiya
autor
14. aug 2018

@mawiya sorry nemam vkus nie vkys 😂😂😂

fokuska
14. aug 2018

@mawiya Zalezi asi na tom v akom style bude svadba. Ak nieco uvolnene, garden party a podobne, tak slusne nohavice, kosela a napr. traky.
Ak klasicka svadba, tak ja by som im dala obleky - take, ktore naozaj sadnu. Pripadne oblekove nohavice, kosela, vesta. A len motylik, nie upnutu kravatu.
A urcite slusne topanky.

Nasla som fotky len s malickymi chlapcami, ale nieco podobne v takom dospelejsom style :D

nelinka888
14. aug 2018

Keď im tie obleky nebudú sedieť tak nebudú vyzerať ako jehovisti 🙂 Teraz už moc nie sú v móde obleky, ktoré sú chlapovi väčšie aj o dve čísla, sú aj také tie " na telo" alebo ako by som ich nazvala a tie podľa mňa vyzerajú super

ivetz
14. aug 2018

Syn mal ako 13 ročný tmavomodré nohavice, bielu oxford košeľu https://panskedoplnky.sk/detske-chlapcenske-kos... s motýlikom a tmavé topánky. Bolo to elegantné, ale zasa nie príliš škrobené.

pininka
14. aug 2018

Synovi e teraz kupovali oblek,ma 11 rokov, nie klasicky jednofarebny, ale modre sako a tmavomodre nohavice, ma moderny strih, vyzera v nom super, vsetci ho chalili. Ak vsak velmi nechodite na taketo akcie urcite by som volila len ave nohavice a nejaku koselu.

fokuska
14. aug 2018

@nelinka888 Ano, su to slim fit 🙂 a na mladych chalanoch to vyzera velmi pekne

@mawiya Mozes zvolit tmavomodru farbu, alebo vzor s malinkymi bodkami a podobne, nie taku hnsunu lesklu ciernu, sivu a tak :D

nexuska
14. aug 2018

Ja by som zvolila kosele s jemnym vzorom,napriklad v modrej farbe a slim strih nohavice popripade ak svadba nie je velmi formalna tak aj chinos napriklad bezove

dominika6
14. aug 2018

@mawiya daj im len nohavice,košeľu a štýlový motýlik..

mawiya
autor
14. aug 2018

Dakujem. No maju slim fit kosele. Ked je nejaka prilezitost. Jasne ze kupime nove nech su frajeri. Ale bude to koncom septembra. 🤔 tak asi bude treba saka. Je teda uolne v pohode ak budu mat ine nohavice a ine saka? Ci lepsie nejaky komplet oblek. Na nich sa dost tazko kupuje lebo to uz panske cisla len take ze S. A asi motylik? Lepsie ako kravatu?

katrinka34
14. aug 2018

A čo by chceli oni ??? Veď 17 ročný má už svoj vkus a štýl ... ja by som začala tam a doladila ak by to bolo príliš výstredné ;)

mawiya
autor
14. aug 2018

@katrinka34 maju celkom dobry vkus urcite lepsi ako ja chvalabohu. Ale ideme na nakupy a predsa len potrebujem trosku aj ja usmernit 😀

dominika6
14. aug 2018

@mawiya ak budeš kupovať oblek tak kúp taký čo v ňom bude už maturovať

katrinka34
14. aug 2018

@mawiya nechaj sa viest chlapcami ... mna moja mama cely život usmerňovala čo kupit a čo nie ... dodnes mám z toho husiu kozu ...😂😂😂

mawiya
autor
14. aug 2018

@dominika6 chcela by sim aby ho mal na stuzkovu.ibaze to je az o rok a chalanisko rastie. Tak asi budeme kupovat zas. Navyse su obaja uplne ine postavy takze nebude ani mladsiemu.

mawiya
autor
14. aug 2018

@katrinka34 nezvyknem ich nutit. Vyberaju si sami ci uz obuv alebo oblecenie. Ale predsa len je to svadba ich otca. Chcem aby zahviezdili. 😊

dominika6
14. aug 2018

@mawiya tak to teraz naozaj vyrieš iba košeľou a motýlikom..sako kúpiš o rok samotné..farba sa doladí

katrinka34
14. aug 2018

@mawiya mne sa páči takýto elegantný ale zároveň trosku ležérny štýl ... oblek slim fit a biela košeľa bez kravaty ;) za mna dať motylika do normálnej košele je úplne cez čiaru a košeľu na motýlik nevyužijete, zbytočne vyhodené peniaze ... a dať kravatu do košele bez saka je horšie ako ísť len v košeli ;)

0silvia0
14. aug 2018

@mawiya dnes sú také super obleky aj na mladých chalanov, určite si chlapci vyberú.
Ja mám takmer 17-ročného a neviem si predstaviť, že by sa mi nechal usmerňovať v oblasti módy, určite by si chcel obliecť to, v čom sa cíti dobre on. Ja osobne by som nechala výber na synov.

hettinka
14. aug 2018

17-ročný by mal vedieť, čo si chce obliecť. A mladšieho doladiť k nemu.
Ja by dom volila oblekové nohavice s vestou, košeľa moderna slimfit.

dominika6
14. aug 2018

@katrinka34 tak ten týpek na prvej foto si môže fakt obliecť aj vrece...alebo aj bez 😀 😀..

0silvia0
14. aug 2018

@dominika6 no to je vec vkusu, mňa napríklad ten týpek vôbec nezaujal 😎

dominika6
14. aug 2018

@0silvia0 no jednu svadbu by som s ním vydržala 😀

0silvia0
14. aug 2018

@dominika6 no keď sa ti páči, nie je o čom 😎😍😝

fokuska
14. aug 2018

@katrinka34 Suhlasim s tebou, az na toho motylika - ja som nemyslela klasickeho, ale ako teraz ficia take modernejsie lezernejsie verzie - napr. dreveny ;)

ivetz
14. aug 2018

@mawiya Ja by som oblek chlapcom, ktorí rastú nekupovala. Podľa mňa zbytočná investícia - vyrastú, nevynosia. Skôr by som sa popozerala po nejakej požičovni (aj keď ani tam to nebude zadarmo, ale určite menej ako nové).

hettinka
14. aug 2018

@ivetz ja som kúpila oblek malému (vel 134 to bola) za 18€ a košelu za nejakých 10€ v takom bežnom detskom obchode, v PL to šijú, nie čínak.
Starší by to už mohol vynosiť, aj na rôzne školské akcie, do tanečnej tiež. Ak by prirýchlo vyrástli a je to konfekčná veľkosť, dá sa aj predať na bazári.

Náš to vynosil, chodí na spev, tak na koncerty som mu to obliekala, kým mu bol a potom som nohavice vyhodila , zničil kolená a vestičku komusi podarovala.

dundulica
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dundulica
14. aug 2018

môj pubiš na venčeku

janinah
14. aug 2018

svadba 13r. 175 výška,tmavomodré nohavice športovoelegantné "bez pukov"ale nie rifle,biela košeľa tmavomodré sako nie oblekové,opasok hnedý,topánky pánske semšové tmavomodré s hnedými šnúrkami..ja som mala inú predstavu,ale šikovná predavačka mladá nám dobre poradila

chmurkaxy
14. aug 2018

Ahoj mojko, mne sa paci napr aj kombinacia oblek a tenisky 🙂 alebo slim fit gate,kosela,motylik,pripadne traky.
farebne by som isla skor do modrej alebo svetlej camel,biela košeľa. strihovo slim fit. kukni nejake HMko,tam maju aj na slize 🙂)