Ahojte. Mam doma pubertiakov 14,5 a 17. Chalani. O mesiac idu ich otcovi na svadbu. Ako ich obliecť. Poraďte. Nechcem klasické obleky aby nevyzerali ako jehovisti v zime. Niečo štýlové,príjemné. Ja naozaj nemám žiaľ vkys. Nieto ešte na pánske oblečenie. Pls help.
@mawiya Zalezi asi na tom v akom style bude svadba. Ak nieco uvolnene, garden party a podobne, tak slusne nohavice, kosela a napr. traky.
Ak klasicka svadba, tak ja by som im dala obleky - take, ktore naozaj sadnu. Pripadne oblekove nohavice, kosela, vesta. A len motylik, nie upnutu kravatu.
A urcite slusne topanky.
Nasla som fotky len s malickymi chlapcami, ale nieco podobne v takom dospelejsom style :D
Keď im tie obleky nebudú sedieť tak nebudú vyzerať ako jehovisti 🙂 Teraz už moc nie sú v móde obleky, ktoré sú chlapovi väčšie aj o dve čísla, sú aj také tie " na telo" alebo ako by som ich nazvala a tie podľa mňa vyzerajú super
Syn mal ako 13 ročný tmavomodré nohavice, bielu oxford košeľu https://panskedoplnky.sk/detske-chlapcenske-kos... s motýlikom a tmavé topánky. Bolo to elegantné, ale zasa nie príliš škrobené.
Synovi e teraz kupovali oblek,ma 11 rokov, nie klasicky jednofarebny, ale modre sako a tmavomodre nohavice, ma moderny strih, vyzera v nom super, vsetci ho chalili. Ak vsak velmi nechodite na taketo akcie urcite by som volila len ave nohavice a nejaku koselu.
@nelinka888 Ano, su to slim fit 🙂 a na mladych chalanoch to vyzera velmi pekne
@mawiya Mozes zvolit tmavomodru farbu, alebo vzor s malinkymi bodkami a podobne, nie taku hnsunu lesklu ciernu, sivu a tak :D
Dakujem. No maju slim fit kosele. Ked je nejaka prilezitost. Jasne ze kupime nove nech su frajeri. Ale bude to koncom septembra. 🤔 tak asi bude treba saka. Je teda uolne v pohode ak budu mat ine nohavice a ine saka? Ci lepsie nejaky komplet oblek. Na nich sa dost tazko kupuje lebo to uz panske cisla len take ze S. A asi motylik? Lepsie ako kravatu?
A čo by chceli oni ??? Veď 17 ročný má už svoj vkus a štýl ... ja by som začala tam a doladila ak by to bolo príliš výstredné ;)
@katrinka34 maju celkom dobry vkus urcite lepsi ako ja chvalabohu. Ale ideme na nakupy a predsa len potrebujem trosku aj ja usmernit 😀
@mawiya nechaj sa viest chlapcami ... mna moja mama cely život usmerňovala čo kupit a čo nie ... dodnes mám z toho husiu kozu ...😂😂😂
@katrinka34 nezvyknem ich nutit. Vyberaju si sami ci uz obuv alebo oblecenie. Ale predsa len je to svadba ich otca. Chcem aby zahviezdili. 😊
@mawiya mne sa páči takýto elegantný ale zároveň trosku ležérny štýl ... oblek slim fit a biela košeľa bez kravaty ;) za mna dať motylika do normálnej košele je úplne cez čiaru a košeľu na motýlik nevyužijete, zbytočne vyhodené peniaze ... a dať kravatu do košele bez saka je horšie ako ísť len v košeli ;)
17-ročný by mal vedieť, čo si chce obliecť. A mladšieho doladiť k nemu.
Ja by dom volila oblekové nohavice s vestou, košeľa moderna slimfit.
@katrinka34 tak ten týpek na prvej foto si môže fakt obliecť aj vrece...alebo aj bez 😀 😀..
@katrinka34 Suhlasim s tebou, az na toho motylika - ja som nemyslela klasickeho, ale ako teraz ficia take modernejsie lezernejsie verzie - napr. dreveny ;)
@ivetz ja som kúpila oblek malému (vel 134 to bola) za 18€ a košelu za nejakých 10€ v takom bežnom detskom obchode, v PL to šijú, nie čínak.
Starší by to už mohol vynosiť, aj na rôzne školské akcie, do tanečnej tiež. Ak by prirýchlo vyrástli a je to konfekčná veľkosť, dá sa aj predať na bazári.
Náš to vynosil, chodí na spev, tak na koncerty som mu to obliekala, kým mu bol a potom som nohavice vyhodila , zničil kolená a vestičku komusi podarovala.
svadba 13r. 175 výška,tmavomodré nohavice športovoelegantné "bez pukov"ale nie rifle,biela košeľa tmavomodré sako nie oblekové,opasok hnedý,topánky pánske semšové tmavomodré s hnedými šnúrkami..ja som mala inú predstavu,ale šikovná predavačka mladá nám dobre poradila
@mawiya sorry nemam vkus nie vkys 😂😂😂