Ahojte asi ma trápia blbosti ale občas sa cítim strašne divná. Mám 17 rokov a občas si pripadam taka neschopná do života. Niekedy sa cítim ako úplne decko a inokedy sa zas cítim ako 30 ročný človek. Občas si pripadám dosť nezrelá na veľa vecí a pritom nie som nejaká blbá čo nič nevie. S mojimi rovesníkmi si vôbec nerozumiem a citim sa pri nich divne akoby k nim nezapadám. Keď sa pozriem na ostatných v mojom veku pripadám si dosť pozadu. Najviac si rozumiem buď s mladsimi ludmi odomňa alebo s deťmi alebo s dospelými ľuďmi ktorý majú tak 30 rokov. Viem,že to tu celé nemá význam ale tak trosku ma to trápi,že sa občas citim ako z iného sveta a nikto ma nechápe :(
Skus popisat daku situaciu
Viac je takých ľudí 😀 ja mám 27 a 19 teda už 20 ročnú kolegyňu a rozumieme si ... pritom ja jej stále vravím že by mi mala vykať a hovoriť teta 😁😁😁
Opačná situácia prišla pred 4 rokmi nová kolegyňa mala niečo pred 40kou a ja som mala 22. Rozumeli sme si a riadne väčšina haly si myslela že sme matka a dcéra 😁
Ale zasa nájdu sa ľudia s ktorými si sadnem a sú v mojom veku 🙂 nie si divná každý je iný 😉
Tak každý sa občas tak cíti. Ja som si tiež nerozumela s rovesníkmi. Myslela som si, ze som divná ja alebo oni, ale po čase mi došlo, že si nemusím rozumieť s každým, tak ako ty im nemusíš sedieť ani oni tebe nemusia sedieť. Dôležité je, aby si popracovala na svojom sebavedomí a uvedomila si si, ze všetko je v poriadku, ze nikto nie je divný ani ty ani oni, ale každý je presne taky aký ma byt.