Mam 15 rokov a chcel by som sa vás spitať o čom bi som sa mal baviť z dievčatom? Chcel by som sa spitať že ako priznať dievčatu že ju milujem, a ako sa s sňou začať baviť.
Hlavne jej nikdy nepíš 😀
Napríklad o tom, že robíš pravopisné chyby, či by ti s tým nevedela pomoct
Najprv sa douc gramatiku...skôr jej nepíš spravy
ale tak chlapec tu cakal rozumnu radu, baby :D toto mu asi nepomoze. ano, aj mne jeho gramatika vybila zrak takmer, ale nie o to tu ide :D
skus sa zacat bavit o jej zalubach, to mas taku istotu ;)
Hej, baby, možno je to niektorej z vás syn - bacha na rady 😎
@dajako656 inak nižšie máš tiež príspevok...ale seriózne venuj sa škole lebo takto si tu srandu budú robiť stale
Aby som poradila, myslím že najlepšie je sa baviť o niečom čo vás oboch baví.. určite nieco spoločne nájdete.. keď pôjdete spolu niekam do kina, môžete rozoberať film, hudbu, svoju povahu.. nehovor jej však ešte že ju miluješ, aspoň ja som neznášala už ako dievča ak niekto plytval týmito slovami.. určite jej zalichot, povedz že sa ti páči a rád ju počúvaš, ale nie rovno vyznať lásku.. to si nechaj na neskôr..
No a čo sa týka pravopisu, spomenula som si na túto básničku.. hádaj čo mu Evka odpísala?
Naša Evka- šumná dievka:
ani žúžoľ čierne oči,
modrá mašľa vo vrkoči,
a tie líca – ako ruža rozvitá. Kto neverí, nech sa Tóna opýta.
Tóno totiž – nech je to len medzi nami, zaľúbil sa. Ale prosím – súďte sami:
Kde len Evku zočí, na nohu jej skočí,
za vrkoč ju kváka, buchnát na buchnát.
„ Ty taká a taká...!!!
Je to láska? Snáď“
Strašne city Tóna trýznia.
Vyhutuje to i to.
„Ako jej len lásku vyznať???!“
Prišiel na to. Napísal to. Lístok takýto:
Mylá evička!!!!
Jasom do teba zaľubeni. Jasa z tebov ožením. Napyš my, čy sa aj ty kceš
somnou oženyť. Pozdravuje ťa tvoi spolu žjak
Anton kalerab
@jana_eyre_2 ty kokos, na konci tej basničky je ale veľa chýb, no fúuujj, tak ja s takým chalanom, _ by som ani reč nedala ...
😉 Alebo ho rovno doučovala 🤭
no nechcem ťa uraziť, ale začnite sa baviť o slovenčine.....
presnejšie - pravopise...😉