budúci rok idem na strednú a budem tiež na internáte.Ak by ste mali nejaké rady ako to "prežiť"v novom kolektíve tak by som bola velmi rada😃Ďakujem
podla mna sa na to neda pripravit 🙂 vsetci budu novi,vystresovani...a casom budete kamarati 🙂 tiez som tak isla,prvy den sok a v 4.rocniku rev,ze to tak rychlo preslo 🙂 vela srandy,zabavy,ucenia...pekne obdobie
tiež si myslím, že sa na to nedá pripraviť, netušíš, aká partia sa tam zíde. Želám ti, aby bola taká, akú som mala ja, veľa zábavy, smiechu, aj slzy, keď sme sa lúčili
Mne bolo na internáte super.
Výhodu maju spoločenské povahy a tí čo sú zvyknutí bývať s ľuďmi. To som si všimla ze kto bol odmalička zvyknutý na svoju izbu to bral horšie než my co sa odjakživa museli deliť o izbu so surodencami. To sú také detaily ako bordel v izbe, hluk, stále niekto chodil (návštevy z iných izieb), v noci behanie na WC, vykrikovanie zo dňa atď, mňa to vôbec nerusilo
Mne sa veľmi uľavilo počas života na internáte, keď som objavila štuple do uší na spánok 😊👍🏼 pre vzájomné vzťahy bolo skvelé, keď sme si dohodli systém upratovania, rozdelenie služieb. Robievali sme si na bunke (10 dievčat tam bývalo) počas strednej školy narodeninové oslavy...spolu sme sa skladali na malý darček, urobili sme občerstvenie, pofotili sme sa, niekedy spievali a tancovali. Neboli sme všetky top kamarátky, ale pomáhalo to, aby sme nežili ako samostatné jednotky. Prajem Ti pekné štúdium. 😊