Mám pocit že ma všetci neznášajú😭😭.Teraz som sa pohadala s bratom povedal mi slovo na p, a slovo na k. Mama si zastávala len jeho a mňa zbila. Otcovi som povedala že nechcem chodiť na klavír, a bolo mu to úplne jedno, a zaplatil mi to. Kamarátky ma tiež využívajú. Dnes mi jedna povedala že ma neznáša a že by mi vypichla oko, lebo sa mi v škole darilo, a a dostala som 4 jednotky. Kamarátky ma dávajú na posledne miesto lebo mám poruchu osobnosti 😞😞. Najradšej by som skočila z okna😭😭
@agatliskova pubertalny vek je strasne tazky na psychiku. Vacsina sme si tym presli,zdalo sa nam ako nas nikto nema rad. Ale snaz sa mat rada samu seba,byt hrda na seba,postavit sa za seba. Bude sa ti lahsie zit s vedomim,ze sa mas rada. Preco ste sa hadali s bratom? Hadky patria k zivotu kvoli hadkam neupadaj na duchu. Aj tie hadky formuju tvoju osobnost. Bude lepsie,cim budes starsia,tym bude lepsie. Ak mas pocit,ze sa nemas s kym porozpravat oslov linku dovery ,vedia tam fajn vypocut a poradit.
@marca12 ja viem, ale ak som sama sebou tak si vsetci zo mna utahuju, vymyslaju na mna nechutne perverzne prezyvky, smeju sa mi a dnes mi za to dala spolužiačka po hlave
@agatliskova to čo vyžarujes to aj priťahujes, znamená to ak sa cítiš neisto či ťa má niekto rád, ak sa nemáš rada sama potom sa tak budú chovať aj ostatní. Ty môžeš vytvoriť to, čo na tebe budú vidieť aj ostatní, nájdi si nejakú záľubu, niečo v čom budeš dobrá, bude ti to robiť radosť , za čo budeš na seba hrdá a uvidíš aj ostatní zmenia prístup k tebe. Nájdi v sebe hodnotu, takú že si povieš stojím za to, a keď budeš mať pocit že ťa nikto nemá rád povedz si : no a čo, ja sa mám rada. A kamarátky ktoré ťa majú radi akože, iba keď niečo potrebuju alebo závidia že sa tebe v škole darí tak to niesu kamarátky. Ty sa nemáš cítiť zle zatoze im sa darí menej. Neboj, nájdu si ťa také čo ťa potiahnu vpred nie také,kvôli ktorým sa budeš musieť prestať snažiť iba preto aby si náhodou nebola lepšia ako oni a oni sa kvôli tomu na teba hnevali. Možno nejake krúžky skús kde stretneš aj iných ľudí ktorých nepoznáš. A hlavne nehladaj kamarátov na internete, to není dobré miesto.
@agatliskova to,ze sa smeju je ich vizitka. Nepripustaj si to. Pre hlupaka je kazdy hlupak.
V škole nemáte psychologičku?
@dagmarovita mame ja som k nej aj chodila, ale už nechodím
@agatliskova urcite kontaktuj skolsku psychologicku. Alebo triednu ucitelku. Je to sikana co sa skoly tyka, zial podla toho co pises nemas velmi podporu ani doma. To mi je luto. Urcite ale skontaktuj niekoho, komu doverujes, toto si nesmie nikto k tebe dovolit!
@agatliskova už k nej nechceš ísť? Mohla by si sa vyrozpravat. Preco Ta zbila mama? A maš doma teda klavír? Ale nechceš sa na nom ucit? Naucis sa pár pesniciek ci to nejde? A teda ta kamaratka co povedala je nenormalne. To sa teraz tak bavia deti? Kolko mas rokov?
nenávidím takéto deti a tých sprostych rodičov, ktorí keď aj o tom vedia, tak nič s tým nerobia. Ak by toto robili nejaké decko môjmu synovi, tak by som si to krásne vydiskutovala ja s tým deckom, ale tak, že by si to pamatalo navždy. A je mi jedno, že vy "dokonale" matere z koníka mate iný názor. Majte ho, a aj si ho nechajte pre seba, a svoje deti skúste vychovávať k tomu, aby ostatné deti nesikanovali.
Koľko máš rokov???
@agatliskova svet je krásny v tom, ze su tu rôzni ludia a každý jeden ma v ňom svoje miesto. Ludia su ako malé puzzle každý je iný, každý má svoj vlastný tvar a svoj vlastný obrázok. Niekedy je ťažké nájsť kazdej tejto časti svoje miesto, lebo niektoré časti puzzli majú zlozitejsie tvary a ťažšie ich vieme usporiadať. Avšak keď im ich miesto nájdeme, tak hlavne vdaka ich zložitosti dokážeme vytvoriť krásny obraz. Uvedom si, ze si ako ta mala puzzla, máš pocit, ze nikde nezapadáš a ze si iná ako ostatné. A máš pravdu si iná, to ale neznamená, ze si horšia, si presne ten kúsok, ktorý bude patriť niekde, medzi ďalšie podobné kúsky ako si ty a vytvoríš s nimi jeden krásny obraz. Keby si tu nebola, tak by tvoj kúsok v obraze nemal kto doplniť a obraz by nebol bez teba dokonaly. Si dôležitá presne kvôli tomu aká si, neboj sa toho, uvidíš, že tvoj čas príde a prídu aj ludia, ktori ocenia to kto si a čím si.
@coco1 akože nie že by ma rodičia nepodporovali. Oni ma maju radi, ale každú hádku vyhrá môj brat lebo si myslia že ja so všetkým začnem, a ho provokujem. Všetko vychádza môjmu bratovi, a ja som furt najväčšia krava. Ale rodičia su v pohode, ale veria skôr bratovi.
@777januska777 ďakujem 🥰🥰❤️
@agatliskova a kolko mas rokov?
@agatliskova Dostala si 4 jednotky. To znamená že si múdre a šikovne dievča. Sústred sa na to čo ta baví a v čom si dobrá. Ľudí čo ti robia zle si nevšímaj. Možno sa to dnes tak nezdá ale karta sa môže obrátiť. Kamarátok ešte môžeš mať veľa a aj lepších. Ja som sa tiež s mojim bratom do krvi hádala a dnes som ja ta ktorej sa v živote darí lepšie. Hlavne žiadne hlúposti žiadne skákanie z okna!! Ak máš pocit že je to na teba veľa ísť psychologicke vždy pomôže. Život je krásny ak keď obcas ťažký.
@agatliskova vyhoď z okna spolužiačky a brata nie seba
Nonstop telefonická poradňa
0800 800 566