Nie som si istá, či chcem ísť na gympel

4. dec 2020

Strašne by som chcela ísť na gympel, ale niesom si istá a bojím sa že by som sa na strednej rozhodla že nechcem ísť na vysokú a potom by som z toho nič nemala. Potrebujem poradiť.

iveta7677
4. dec 2020

No na gympel idu ziaci vacsinou s planom, ze chcu ist na vysoku. Ale da sa z gympla inac neskor aj prestupit na inu strednu ked sa studentovi nepaci skola. A poznam aj ludi ktory skoncili gympel a robia v administrative.Vyber strednej skoly je velmi tazky.

ninusa221
4. dec 2020

Čo ťa bavi ?

autor
5. dec 2020

@ninusa221 práveže neviem :(

ninusa221
5. dec 2020

Napr deti? Starať sa o starých ludi alebo zdravotníctvo

autor
7. dec 2020

@ninusa221 to vobec, skor riadit niekoho

lintu
7. dec 2020

Nevyberali sme ti pred časom hotelovku? Či to bola iná slečna? Riadenie teraz nerieš. Najprv potrebuješ vedieť niečo robiť. Na vedúcu sa môžeš vypracovať neskôr svojou šikovnosťou a povahou. Aj návšteva kurzov ti môže po škole pomôcť byť lepšia v tom, čo chceš robiť.

lenkakravcova
7. dec 2020

Hm, no riadiť môžeš až potom čo budeš vedieť to co vedia pracovníci pod tebou. Dnes chce byť každý riaditeľ, ale skutočný riaditeľ vie čo zamestnanci robia a ako to majú robiť, pretože si to sám vyskúšal a rokmi vie čo je najlepšie.
Poznám takých co šli na manažment a zamestnali sa hneď ako vedúci, a vieš ako ich majú ľudia radi? Väčšinou vôbec - teda hovorím o tých čo poznám - pretože majú šialené predstavy o práci svojich podriadených a správajú sa k nim hrozne z vrchu, zle. Proste nie sú to lídri ktorí vedú, sú to len diktátori.

Co sa týka vzdelania, v ktorej si teraz triede? Máš nejaké krúžky? Väčšinu ľudí baví práca v ktorej vidia zmysel. Skus porozmýšľať, ktoré povolania na teba pôsobia pozitívne? Ktoré podľa teba dávajú svetu najviac?

danielahamar
8. dec 2020

Moji na gympel ani jeden nešiel, aj keď vidina vysokej je, ja osobne by som volila gympel len na doktora. Lebo gympel je dosť vseo, teda závisí aj od úrovne.