Nezhoda so šoférom autobusu.

29. feb 2020

Ahojte, nevedela som, kam mám tútu otázku zaradiť tak ju dávam sem.. Študujem posledný rok na SŠ.. Asi pred pol rokom som sa presťahovala a dochádzam do mesta autobusom.. Až teraz som si dala urobiť študentskú kartičku na autobus...síce mi platí už len 4 mesiace ale aj tak mi to niečo ušetrí.. Ide o to, že som šla na autobus a šofér, ktorý bol zvyknutý že si beriem celý lístok po mne vyletel, že čo je to za kartičku, kontroloval dátum a nervózne na mňa zvyšoval hlas, že či sa do školy nastupuje vo februári, keď som ju doteraz nemala. V ten istý deň som s ním šla zas a situácia sa znova opakovala s tým, že mi kartičku vybral z obalu a nasilu sa z nej snažil strhnúť fotku, či karta nie je falošná.V oboch prípadoch som svoj lístok ale dostala.. Zaujímalo by ma, či ste aj vy alebo vaše deti mali niekedy podobný problém a ako ste to riešili.. Mňa to naozaj vytočilo, kartičku mám normálne vystavenú na SADke a svedomie čisté..

mymam
29. feb 2020

Treba sa obrátiť na jeho nadriadeného a popísať mu vodičove konanie.

kvadrinkaaa
29. feb 2020

Sedí na tebe, si mu nesypnaticka,doma je pod papučou, tak na niekom si to vybiť musí... Viem to, lebo na mňa sedel tiež jeden autobusar, ktorý ma viezol každý druhý deň do prace. To boli hrozne dni, nemohla som žuť žuvačku, aby mi nerobil hanbu a nevykrikoval po mne na ceky bus, nadával mi, keď som silnejšie odtrhla lístok, nechcem mi vydať, keď som si chcela dobiť kartu a mala som väčšie peniaze (vždy nemal na vydanie akurát pri mne), stále ma sledoval v zrkadle, všetko mu na mne vadilo, zazeral na mňa škaredo, stale si čosi na mne našiel.. Uz si ani nepamätám, ale viem, že všetci známy, čo sme chodili z firmy tým busom vedeli, že ma neznáša... a nakoniec išiel za ním vtedy môj priateľ (teraz už manžel) a trocha sa to zlepšilo a najlepšie bolo ze časom bolo veľa sťažnosti nanho na sadke. no on mal vytipovanych ľudí, na ktorých si robil dobre a nakoniec ho vyhodili!!!! Ja som mala vtedy 19 rokov, taka hanblivá a nevedela som reagovať... Teraz by som sa už nedala

nenne9
29. feb 2020

Normalne mu to povedz ze si si ju dala teraz urobit a ze sa budes na jeho spravanie sťažovať.aj sa stazuj.pisomne.

marsmykkok
1. mar 2020

Tak také kartičky sa aj falsuju to je pravda a je fakt podozrivé keď ju niekto má až vo februári. Ale trhať fotku je cez. Ak to má nejaké číslo alebo čo mohol si odpísať a zistiť na sad že či ti ju naozaj vydali.

sense
1. mar 2020

Na listku je cislo sofera tak by som mu.povedala ze podas na neho staznost

pimpa12
1. mar 2020

Myslím si že jemu môže byť suma fuk aj keby si si ju vybavila začiatkom júna, to je tvoja vec, ja by som mu hneď povedala že ak ti ju poškodi, tak ti ju preplatí. A sťažujú sa u jeho nadriadených, nemá sa čo na tebe ventilovať.

ovaaa
1. mar 2020

Poslala by som staznost na SAD nech si p.vodica usmernia.

chupakabra
1. mar 2020

Mam podobnu skusenost. Tiez mi neveril ze karta je platna. Presviedcal ma ze je tam iny datum a teda je uz po splatnosti. Slepy isto nebol. Proste robil napriek. Nezastal mi napriek zvoneniu tam kde som potrebovala a zastal az na dalsej. Nakoniec ustne a potom aj fyzicky napadol ine deti. Jasne ze ho vyhodili.

montemotherone
1. mar 2020

Povedz mu pokojne, s kľudom, že ešte raz bude mať pripomienky k pravosti kartičky, budeš si sťažovať jeho nadriadeným a možno aj niekde inde (nech si už pomyslí...) 🙂

gabika0825
1. mar 2020

Ak ti nakoniec dal ten zlavnený lístok, tak nerieš jeho výlevy ignoruj ich... ak si mu to ešte aj navyše vysvetlila, tak nemá prečo sa takto správať... kartičku máš, tak aký je problém. Chápem tvoje rozhorčenie je to nepríjemné. Ja by som sa obrátila na vedenie, napíš mail alebo tam zavolaj a opýtaj sa či je takýto prístup zo strany vodiča normálny