Ani neviem, ako to napísať... Začalo to v polovici druhého ročníka (stredná škola) teraz som tretiačka
Videla som že si ma spolužiak s ktorým chodím na angličtinu obzerá... A pár krát sa "zabudol" že je medzi kolektívom a pozeral sa na mňa dlhšie v respektíve už bolo vidieť že trochu je zaľúbený a jeho spolužiak to videl a mu povedal "kam pozeráš" alebo ešte povedal pred učiteľkou "pozerajú na seba" a mohla by som pokračovať do noci. Nebudem klamať naozaj je fešák dokonca aj podobne nazvem to vlastnosti mal ktoré sa mi páčili ako na chlapcoch. Doslova mohla by som si povedať že "ty nie si chlapec, ty si už chlap" ... Lenže po čase som nabrala odvahu aby mi to teda vysvetlil a opýtala som sa ho narovinu či sa mu páčim a on to nepriamo zaprel a povedal, že je po rozchode s priateľkou a že sa musí s tým vyrovnať (čo som chápala) no povedal že (zatiaľ ) nechce žiadne dievča... Samozrejme som mu povedala že keby sa potreboval porozprávať tak som tu pre neho odvtedy sme sa nerozprávali...ALE problém je vlastne taký že aj keď ma možno vyjadrením zranil, ja to stále mám v očiach a neviem na neho zabudnúť. Nechcem aby to vyzeralo ako upnutie ale bolo/je to moje prvé zaľúbenie do rovesníka... A teraz je to tak že sa mi po sklamaní páčia aj starší okrem rovesníkov. Nemám sa k tomu už vracať? Alebo sa nejako s tým vyrovnať? Prosím aspoň ma povzbuďte alebo nejaké rady čokoľvek. Budem vďačná ❤️
@peti_2005 neries... možno to bolo prvé zaľúbenie ale určite nie posledné 😊 randi a ži
@peti_2005 mozno ani nie je taky vyzrezty ako sa ti zdal... A niektori chlapi mentalne dospievaju az po 30-tke. Daj tomu cas. A zapamataj si, ze vo vacsine pripadov je lepsie ak prvy oslovi chlap a nie zena. Usetris si aj taketo sklamanie. Chlapec, ktoremu sa pacis musi trosku o teba zabojovat 😉
@larinka552 on sa ani neozval aby dal nejaký náznak... A ako píšeš je mi zvláštne že sa aspoň zabojovať nepokúsil
@peti_2005 vyzera to tak, ze chlapec ma strach, hanbi sa a ty si ho okamzite dostala do rozpakov 😃 Zlakol sa a rychlo pouzil staru dobru vyhovorku, ze nechce nikoho a musi sa dostat z rozchodu. Co je blbost. Nebud naivna a priprav sa aj na moznost, ze onedlho sa mozno dozvedies, ze s niekym chodi. Aj ked tebe povedal, ze nikoho nechce 😃
Z tohto asi nic nebude. Ale ako hovorim, daj tomu cas. A hlavne za nim nedoliezaj, ani za ziadnym inym chlapcom. Udrzuj si kamaratstva ako s dievcatami, tak aj s chlapcami. Bud prirodzena a snaz sa byt hlavne po dusevnej stranke tou najlepsou verziou samej seba. A uvidis, ze ten pravy ta najde 😉😊
@larinka552 inak ten rozchod bol reálny... Ale nebudem to rozoberať podrobne len vravím čo o tom viem
@larinka552 ďakujem 😊
@peti_2005 ved aj ked je rozchod realny, zaroven moze posluzit ako vyhovorka. Nie je zac 😊
A zabuda sa pri tych pohladoch na teba doteraz, ci uz po tom vasom rozhovore prestal?
Co sa tyka iniciativnej zeny, nie je na tom nic zle. Su muzi, co potrebuju povzbudit. Aj zena moze zbalit muza. Ale nie tak priamo, ako si to urobila ty. Ze ho ides konfrontovat.
Treba miesto toho nadviazat rec o niecom, co si myslis, ze vas spaja, zaujima oboch a podobne. Ako s kamaratom. Nie to tak napriamo odvazne vybalit, ako si to urobila ty. Ist rovno na vec.
Kludne sa mohlo stat, ze ak sa u neho pomaly prebudzal zaujem o teba, tak si ho uhasila.
Do buducna kludne chod za muzom, o ktorom mas pocit, ze po tebe pozera a ma zaujem, ale nesmies na to tak zhurta. Pekne zapraď rec o comkolvek okolo. Hoci aj o pisomke, co prave skoncila. Ze aka bola tazka/lahka. Ak ten zaujem realne ma, tak sa chyti sance, nadviaze a bude rad v rozhovore pokracovat.
Ale vacsina muzov chce ten prvy krok urobit sama a chcu sa oni rozhodnut kedy. Takze ich treba nechat. Ak ho neurobia, tak v drvivej vacsine to znamena, ze nakratko tam zaujem bol (take drobne chvilkove vzplanutie), ale nevydrzal. Alebo si zena mylne vykladala jeho pohlady/konanie. Nepozeral preto, ze sa zalubil, mal iny dovod. City k nej v tom nikdy neboli.
@moonlight1210 ja viem že som mu to povedala priamo ale vtedy to zo mňa vypadlo ani neviem ako... Myslela som si že niečo tým aspoň zistím. Ale neviem ako sa mám správať mám s jeho triedou angličtinu (sme dve triedy spojené) a skrátka keď ho vidím alebo cítim jeho vôňu tak sa mi tie spomienky vrátia stále
@moonlight1210 a áno chápem čo píšeš...
@peti_2005 Prosim ta, len sa mu v prvom rade nevnucuj a uz nerob zase dalsi krok opat ty, taketo baby sa chalanom fakt nepacia, jedine co potom s nimi urobia, tak vyuziju situaciu na chvilu a potom ich odkopnu. Spravila si prvy krok, spytala si sa ho, on ti odpovedal, uzavreli ste to tak, ze ti povedal, ze zatial nie je pripraveny na dalsi vztah a bodka. Akceptuj to. Ak nieco od teba neskor bude naozaj chciet, tak dalsi krok je na nom. A ty sa rozhodnes co dalej. Ale nebud hlavne lahko dostupna a nepodhadzuj sa mu sama. Ver mi, toto chalanov odradza a nepacia sa im taketo baby, taketo baby si nevazia a maximalne ich vyuziju. Nebud taka, bud pre chalanov nieco extra ako su ostatne, po com budu sami tuzit.
@gabrielamodrykonik ja sa mu v ničom nevnucujem iba som sa opýtala slušne že som si niečo všimla... a potom ešte keby niečo tak som tu pre neho... Toľko
Už asi ani neverím v nejakú nádej... Aj keď máme jednu vec spoločnú - spev počula som spievať aj jeho a veľmi pekne... Aj tak už nemám v sebe tú vernosť