Nepáči sa mi v škole a chcem prestúpiť na inú strednú školu

lilaa111
7. jan 2025

Dobrý deň chcela by som sa spýtať či niekto nemá podobnú skúsenosť.Chcela by som prestúpiť nakoľko sa mi nepáči na strednej škole ,no lenže na školu ktorú som si dávala prihlášku mi povedali že ma nemôžu zobrať lebo majú plný stav a že som nesplnila kritéria prijatia, tak že či je to ešte vôbec možné sa dostať lebo som počula že sa im uvolnili miesta.Toto všetko mi bolo povedané prvý septembrový týždeň a pracovníčka tej školy kam by som chcela ísť povedala, že až niekedy v polke sebtembra by mali brať neprijatých žiakov.(Ja som to už potom neriešila lebo som očakávala že situácia sa zlepší tak ten prestup riešim až teraz)

lenka7477
7. jan 2025

prvý septembrový týždeň je už ďaleko , asi sú už naozaj tie miesta zaplnené . A v prvom rade by to mal za teba riešiť rodič .

macekovam
7. jan 2025

stretla som sa s takym ze dcera prestupovala ale po mesiaci a pol.. to bolo v pohode.. mali volne miesto a ona tam bola aj prijata ale vybrala si inu skolu.. ale potom po pol roku prisla nova spoluziacka a ta to nezvladla.. mala uz prestupove skusky.. vela uciva na doucovanie.. tak odisla inam.. ale potom dalsia ked prisla tak jej povedali ze moze od prveho rocnika nastupit.. normalne prijimacky a ides odznova.. po pol roku je to je to uz dost neskoro..ale tak zavolaj ci mozes od pol roka.. drzim palce..

janinah
7. jan 2025

Ries to s rodicmi..a tiez si myslim.ze odznova prihlasku.prijimacky a od septembra zacat v 1.rocniku.

danielle21
7. jan 2025

Mozete skusit dat normalne ziadost o prestup na tú školu a uvidis co vam odpíšu, alebo tam rovno zavolajte a spytajte sa, my sme to riesili doma uz dvakrat