Nebaví ma odbor, ktorý mám na strednej škole

7. nov 2022

Ahojte, ani neviem čo čakám od tejto témy možno len váš názor..som prváčka na strednej a zistila som že tento odbor na strednej škole ktorý som si vybrala ma nebaví nepáči sa mi to a tak som chcela zmeniť iný odbor na škole lenže riaditeľ mi to neschváli..A ja na tomto odbore nechcem zostať a neviem či mám kvôli tomu zmeniť inú školu. Aký máte na to názor vy?

veronika_sk000
7. nov 2022

pokojne mozes zmenit inu skolu, si este len na zaciatku, poznam ludi, co to v prvom rocniku spravili..a preco ti riaditel neschvali prejst na iny odbor?

janickacrazy
7. nov 2022

Určite treba zmeniť teraz na začiatku, ako sa spamätať v 3.ročníku. Podala si písomnú žiadosť a neschválili ti to?

andrea78
7. nov 2022

S rodicmi si sa o tom rozpravala? V prvom rade sa do veci musia vlozit oni, Ty si ziadne prestupy sama vybavovat nemozes. Takze zacni odtial. Ci suhlasia, ci nie, bez toho sa nepohnes.

monikaaa898
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liloastitch
8. nov 2022

@monikaaa898 no sama to asi ťažko urobí. Všetky písomnosti za ňu musí vybaviť zákonný zástupca.

monikaaa898
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liloastitch
8. nov 2022

@monikaaa898 tak ja som pribrzdená sliepka za to , že ty si neznalá ? Pokiaľ nie je plnoletá,tak za ňu všetko vybavuje zákonný zástupca. Skús ísť ako 16 ročná žiačka niečo vybavovať bez rodiča a oháňať sa tým tvojím"morálnym hľadiskom "Uvidíš po ktoré dvere zájdeš.

monikaaa898
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lilke
8. nov 2022

Autorka, prestup pokojne rieš, ale najprv si vyzisti vhodné možnosti. Aby si po 2 mesiacoch opäť nebola nešťastná. A musia ti všetko vybaviť rodičia ako zákonní zástupci.
@monikaaa898 podľa dátumu, kedy si sa prihlásila, aj podľa vyjadrovacich prostriedkov si možno sama stredoškoláčka. Neatakuj diskutujuce, ktoré dobre radia.

monikaaa898
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lilke
8. nov 2022

@monikaaa898 tak len pre pokoj... Som priamo od fachu... Dievčina nemôže nič. Môže sa nezáväzne porozprávať s riaditeľom o svojich predstavách, vyzistit možnosti, ale zákon jej dáva plné práva až ako 18-r. 🤷 Rodičia musia podpísať dokumenty. A zároveň, ak oni za ňou stoja, riaditeľ aspoň vie, že to nie je výstrelok 15-rocnej.