Ahojte, ani neviem čo čakám od tejto témy možno len váš názor..som prváčka na strednej a zistila som že tento odbor na strednej škole ktorý som si vybrala ma nebaví nepáči sa mi to a tak som chcela zmeniť iný odbor na škole lenže riaditeľ mi to neschváli..A ja na tomto odbore nechcem zostať a neviem či mám kvôli tomu zmeniť inú školu. Aký máte na to názor vy?
Určite treba zmeniť teraz na začiatku, ako sa spamätať v 3.ročníku. Podala si písomnú žiadosť a neschválili ti to?
S rodicmi si sa o tom rozpravala? V prvom rade sa do veci musia vlozit oni, Ty si ziadne prestupy sama vybavovat nemozes. Takze zacni odtial. Ci suhlasia, ci nie, bez toho sa nepohnes.
@monikaaa898 no sama to asi ťažko urobí. Všetky písomnosti za ňu musí vybaviť zákonný zástupca.
@monikaaa898 tak ja som pribrzdená sliepka za to , že ty si neznalá ? Pokiaľ nie je plnoletá,tak za ňu všetko vybavuje zákonný zástupca. Skús ísť ako 16 ročná žiačka niečo vybavovať bez rodiča a oháňať sa tým tvojím"morálnym hľadiskom "Uvidíš po ktoré dvere zájdeš.
Autorka, prestup pokojne rieš, ale najprv si vyzisti vhodné možnosti. Aby si po 2 mesiacoch opäť nebola nešťastná. A musia ti všetko vybaviť rodičia ako zákonní zástupci.
@monikaaa898 podľa dátumu, kedy si sa prihlásila, aj podľa vyjadrovacich prostriedkov si možno sama stredoškoláčka. Neatakuj diskutujuce, ktoré dobre radia.
@monikaaa898 tak len pre pokoj... Som priamo od fachu... Dievčina nemôže nič. Môže sa nezáväzne porozprávať s riaditeľom o svojich predstavách, vyzistit možnosti, ale zákon jej dáva plné práva až ako 18-r. 🤷 Rodičia musia podpísať dokumenty. A zároveň, ak oni za ňou stoja, riaditeľ aspoň vie, že to nie je výstrelok 15-rocnej.
pokojne mozes zmenit inu skolu, si este len na zaciatku, poznam ludi, co to v prvom rocniku spravili..a preco ti riaditel neschvali prejst na iny odbor?