Dievcata ani neviem kde zacat,isto idem k psycho zase,ale k druhej,lebo ta čo mame asi nepomaha...dlho o tom pisat nejdem,lebo viem svoj podiel viny na tom...ale...syn je velmi na mna naviazany,od mala,psycho povedala ze nam neprestrihli pupocnu snuru...mali sme doma tazke obdobie,krizu,ustali sme to...obom detom som prejavovala stale lasku,ale aj prisnu tvar...no starsi je moc túlivý,denne aj 100x mi povie ze ma lubi,objima ma,drzi za ruku....so psycho som to prebrala,povedala ze nemam ho odstrkovat,se on potrebuje istotu,pritom nikdy som mu ju nevzala...pravda je ze teraz je tych prejavou uz trosku menej....len sa bojim aby som mu nejal neublizila vo vyvoji,vzdy mu poviem ze za chvilu bude stiskat frajerky,aby dom mu dala najavo,ze dospieva...az teraz začína mutovat,prejavuje sa ochlpenie...je to v tomto veku normalne ze je taky pritullny?
Hm, mam aj nejaký muž vzor v rodine ?
@martina28p moja najmladsia bola taka do 15… v jej ociach som bola najuzasnejsia na svete. Dlho bola detska, pritulna ako maciatko. Teraz papuluje ostosest 🙈
Nie som psychológ. Ale pride mi, že je to milý, 14rocny citlivý chlapec, hlavne ak ste mali nejaké zle obdobie. To, že ostatní sú v jeho veku otrasne detiska, neznamena, že práve s tvojim je niečo v neporiadku. Možno to je to, že ide do puberty, tak sa ta psychika pripravuje, že ma zázemie. Myslím, že ho to oxhvilu prejde, ale to, čo mu teraz dáš mu už nik nevezme
@snehulak77 dakujem.
@pribinak jasne,ma...s muzom sme spolu....ale on je od narodenia taky....uz roky sme u psychologičky,ona povedala ze tak citliveho chlapca este nemala,on sa o mna neskutocne vraj boji,..sama povedala ze to bide mat tazke predierat sa týmto svetom....ale ze je uzasny .,..
@martina28p inak, mam kamaráta. On fakt asi do 18tich mama bola Boh, proste Mama ma vždy pravdu. Strašne citlivý, dobracisko. Smiali sme sa, že bude s mamou navždy. No a už sa oženil, a je taky krásny na tu manželku, tiež ju obletuje, normálne sa odviazal od mamy, keď dospel, odsťahoval sa do iného mesta. Maju doteraz krásny vzťah. Raz bude nejaká žena vďačná za takého muža
Riesila by som to urcite so psychologickou. Na jeho vek mi to pride dost vela prejavov.