Čaute,za pár dní nestupujem na hotelovu akadémiu.. Prepadol ma strach a tým ze vyše roka trpím panickym strachom,rank mi býva zle, cítim sa na vracanie, točí sa mi hlava.. Mam veľký strach ze zase budem prežívať to isté.Jediny strach ma trápi z toho. Poraďte ako to prekonať
Ak mas panicky strach - diagnozu, tak pomoze jedine psycholog a teda aj nejaka liecba - terapie? Staraj sa o seba, aj o svoje dusevne zdravie. Na to su lekari.
@deti95060810 z nicoho, práveže ja mam strach z toho ze mi bude zle ale to tak
@ivetka454 ja tým trpim uz rok aj niečo. Je to veľmi hnusný stav a veľmi ťažko sa s tým bojuje. Ale myslím ze asi sa stým budeš musieť naučiť žiť. Ja veka krát som nešla ani do obchodu ani sa kamaratmi medzi ludi.. teraz sa ti snažím prekonávať ale nejaké kino stále nedam.. dosť mi pomohla kniha panicke ataky.
Ja nemám bohužiaľ sa komu zveriť o mňa sa rodičia nezaujímaju.. Ja som doma ale nebavím sa s nikým z nich..
ono je takáto nervozita z niečoho nového normálna. uvidíš, že keď sa so spolužiakmi zžiješ, tak to bude už niečo úplne iné. nájdeš si tam nových kamarátov a panika aj strach úplne opadne
z čoho si mala ten strach keď si chodila do ZŠ... zo skúšania, zo spolužiakov, zo učiteľky ... užívaj magnézium - dlhodobo