Ahojte ženy, to som ja čo písala o tom učiteľovi či to nie je podozrivé. Dala som tomu pauzu, nevšímala si ho. No dnes ma oslovil "Zlatko". Myslíte, že si naozaj nemám nič namýšľať? Ďakujem za rozumné odpovede.
poznám takých čo takto oslovujú takmer každú - aby si nepolietli mená... vôbec nič to neznamená.
Učiteľ ti povie zlatko a tebe sa to zdá okej?
Ja som vravela, že to nie je len tak, že náhoda. Ak ti to vadí, tak nechytaj sa na to, ignoruj.
@januska12323 Nezdá. Práve preto som sa chcela poradiť
My sme mali takeho telocvikara co isiel po mladych a ako dobre sme sa teraz na tom pobavili na stretavke. Len skoda, ze nedosiel aj on 😆. Toto je este horsia varianta ako ked si zacnes so svojim sefom, takze ruky prec. Ked skoncis skolu, tak si zlatkujte kolko chcete.
@vikiii32 nevšímaj si ho a buď stále s niekým aby nič neskúšal.
@vikiii32 ja tak hovorím mojim babám, ktoré učím 😀 😀 ale neviem teda.... ty si asi na strednej? u mňa sú baby zlatká, pokladíky, kuriatka 😀 ale to sú dievčence, ktorým to vôbec nevadí a ja som žena, nie muž. a ony sú fakt zlatíčka, nielen ku mne, ale k mnohým obľúbeným vyučujúcim. každého vyobjímajú ako mamu 😀 no zlaté, fakt 🙂
Záleží, ako sa k tebe chová a ako sa na teba pozerá. Máš pocit, že si ťa všíma viac? Oslovuje tak len teba a ostatné spolužiačky menom? Mne pomenovanie zlatko nepríde zvrhlé, no záleží ako je to myslené. A počul to aj niekto? Ťažko povedať....môžeš si to len namyslat, a aj nemusíš
Ak ťa oslovil zlatko, tak si nepamätá tvoje meno. Si pre neho jedna z mnohých nevýrazných študentiek, ktorej meno sa mu nemalo prečo vryt do pamäti.
povedal ti to pred triedou ? tak to by som z toho nerobila nejak halo
ak máš divny pocit, nebud s ním nikdy sama jednoducho , vždy povedz spolužiačke nech ide s tebou
@vikiii32 Môj osobný názor je taký, že ak ti toto oslovenie vadí, a je jedno prečo ťa tak oslovuje, tak sa treba ohradiť. Ak máte v škole psychológa, skús za ním zájsť a poradiť sa. Prípadne sa s tým zver niekomu, komu dôveruješ, a pomôže ti to diplomaticky vyriešiť.
A akože sorry, ale oslovenie "zlatko" sa mi zdá zo strany učiteľa nekorektné, keď niekomu neviem prísť na meno, tak poviem "slečna" čo je oveľa neutrálnejší výraz. Ja som síce na VŠ, ale u nás profesori oslovujú študentky buď "slečna" alebo "kolegyňa", a za výraz "zlatko" by mohli mať prúser.
@vikiii32 je to prasa. Ak sa pokusí o niečo viac, povedz to rodicom a TU.
Nie ste v rovnocennom vztahu. A nech ta ani nenapadne nieco si s ním začínat.