Ahojtee,
Veľmi rada by som sa chcela poradit na akú strednú.
Veľmi ma baví biológia, dejepis, anglický jazyk a aj matematika je tiez celkom fajn. Predmet ktorý neovládam najlepšie je chémia 🙃. Chcela by som ísť možnosť aj na kynológiu ale mama hovorí, že nízky plat 😕 - mám totiž veľmi rada psov a veľkú trpezlivosť na ich trénovanie (sama mám doma dvoch hafanov, ktorých som vytrenovala celkom slušne). Keď som bola menšina som si priala byť archeológičkou - to neviem či by sa mi zišlo na Slovensku. Aktuálne som rozmýšľala aj nad letuškou.
Mama ma posiela na súkromnú s odborom na hotelovku a manažment. Ja ale neviem či chcem ísť úplne na súkromnú.
Kľudne sa pýtajte otázky a hejty prosím vynechajte😉🙏🏻.
Každá rada sa bude hodiť 😁
J
@julkaa_a Gymnázium ak máš vzťah k viacerým predmetom.Z gymnázia sa vieš dostať na veterinu, ale mama má pravdu.Ako kynológ sa nemusíš uplatniť, sestra na veterine tiež nič moc plat.
Z gymnázia máš väčší rozhľad, ale je dobré ísť potom aj na VŠ.
Ak stednú školu s odborom.No v dnešnej dobe je to už asi aj šumafuk.Ku všetkému chcú už pomaly minimálne Bc.
pozri poľnohos. školu
na letusku ti staci hocijaka stredna skola a vediet dobre po anglicky.
@julkaa_a Určite gymnázium. Za 3 roky sa ešte utrasie čo konkrétne by ťa bavilo. Potom si môžeš vybrať VŠ.
Ale ak máš rada zvieratá, tak môžeš skúsiť VŠ veterinu v Košiciach alebo v Brne.
Na letušku ti konkrétnu školu netreba, tam treba dobre ovládať jazyk.
Urcite gymnazium, v tomto veku este ani nemozes tusit co chces rorbit
Gymnazium/bilingvalne gymnazium. 🙂
Ak sa teda ucis na 1-2, radsej by som sla na to takto, lebo neznies, ze vies, co chces. Akurat len spominas, co ta bavi, ale to moze ostat len v rovine zaluby. Profesiu je lepsie si vybrat s takym racionalnejsim pohladom na svoje schopnosti a moznosti a to moze mat este cas.