😁čaute baby . Ja neviem či už som naozaj paranoidna alebo prečitaná romantických kníh. Mám 18 rokov a chodím do 3 ročníka na strednú školu.
Už dlhšiu dobu mám pocit že sa možno páčim jednému učiteľovi . Minulý ročník ma učil jeden z hlavných predmetov na maturitu. Začínalo to nevinne. Komponenty na make-up. Oblečenie. Vždy keď som mala niečo nové si to všimol . Na testoch ku mne chodil a pýtal sa ma či s niečím nepotrebujem pomoc . Musím zdôrazniť že som jediné dievča v odbore . Čiže som rozmýšľala či to není aj tým . Ale tento rok ma už neučí a stále to pokračuje . Keď ma uvidí vždy sa na mňa usmeje . Flirtuje so mnou . Hovorí aká som pekná zlatá milá. Dáva mi komplimenty. Dokonca si vyhľadal sociálne siete a dáva mi like na všetky fotky a videá .
Neviem čo si o tom myslieť. Učiteľ je ženatý a má deti 🤔čiže sa trochu cítim blbo . Už na to začali poukazovať aj druhý spolužiaci.😃
@medda_beda no to si hovorím aj ja . 😩 Ale som z toho vždy nervózna , keďže to robí veľmi okato a všetci si toho všímajú
Veď ťa už neučí, takže ti nič neurobí (že by ti napr. zhoršil známky či čo), tak mu prípadne povedz, že tvojmu priateľovi (je jedno, či máš), sa to nepáči, že ti lajkuje fotky. Že sa ti nezdá úplne vhodné, že ti dáva komplimenty atd..
Ja som teda nezažila, aby učiteľ dával komplimenty (skôr učiteľka, K komentovala spolužiačky, že čo si nové kúpili- oblečenie, ale to neboli komplimenty, skôr sa len o tom rozprávali)
Blokni si ho. Alebo si ho vyhoď z blízkeho kruhu, ak zdieľam fotky, tak mám vždy určené skupiny. Nikdy nevidia všetko všetci. Fungujem v skupinkách. Práca, rodina, kontakty...
V podstate je asi jedno, či sa mu páčiš (asi áno), či to myslí vážne alebo sa zabáva, dôležité je že ty sa kvôli tomu cítiš blbo... neviem ako na tieto jeho komplimenty reaguješ, ako prebieha tá komunikácia medzi vami, ale snažila by som sa držať si odstup... úprimneja by som asi v 18 nemala gule na to sa ohradiť a učiteľovi niečo o tom, že to je nepríjemné otvorene povedať, ak ty hej, tak super, do toho... ale ak nie, tak proste bez úsmevu poďakovať a hneď sa vzdialiť, nevykecávať sa, neškeriť sa, nerozvádzať debatu a na sociálnych sieťach by som ho blokla
@lindous ono ja som nervózna skôr z toho že si to všímajú ostatný. Učiteľ ma nijak sexuálne neobťažuje a nebol na mňa nikdy hnusný . Ja neviem ako to je u neho . A nemôžem za ním prísť že " počuj balis ma ?". Ale veľa ľudí naznačuje že to tak vyzerá . 😩 Neviem vôbec prečo on má krásnu ženu aj zlaté deti . A ja som 18 ročná pipka🤷
a kolko ma vlasne rokov, ucitel? :D
Tak ak mu to naznač, povedz, že spolužiaci majú reči... ak je normálny, tak si uvedomí, že toto je to posledné čo chce aby sa o ňom rozprávalo, lebo sa to môže veľmi ľahko prekrútiť a otočiť proti nemu, bez ohľadu na to kde je pravda, stačí že niekto zo študentov sa na neho nahnevá a nestojí mu to za to, že sa proste baví, niektorí muži sú takej povahy, keď vidia peknú slečnu, ani to nemusia myslieť vážne či mať o niečo záujem, proste flirtujú, aby si zdvihli ego alebo lebo ich to baví... aj keď tebe to očividne lichotí, nemyslím, že je úplne okej, keď ťa zasypáva komplimentami či uprednostňuje pred druhými študetnami (keď ťa učil)...
@lucia7933 do 35 😃
@lindous tak ako lichotí mi to 🙃 . Je to dobre vyzerajúci muž, presne môj typ . Čiže je to ako kebyže mi dáva komplimenty nejaký herec 🤣. Ale cítim sa aj z tohto smeru blbo že vlastne by sa mi to páčiť nemalo . Ale v podstate nerobí nič zle ani ma sexuálne neobťažuje ani nemá také narážky.
Ignoruj ho ,iné nepomôže.Som vydatá a neraz sa mi stalo v práci že po mne niekto ,, išiel,,a bolo mi to tiež nepríjemné... prosté ho ignoruj,dá si pohov
Nijako nereaguj, proste ignoracia. Pripadne ho výluč z priateľov na FB alebo rovno blokni. Možno tým ani nič nesleduje, možno sa mu fakt páčiš, no jednoducho "je to tabu".
Pokiaľ vyslovene ze ta neobťažuje, nemá nejaké až nevhodné narážky ani sa nedá s tým veľa urobiť, okrem nevsimania si ho
Na socialnych sietach si ho mozes zablokovat, das najavo vsetkym hlavne jemu ze nemas zaujem... v skole by som ho ignorovala totalne, vyhybala dala by som mu najavo to ze je to nevhodné z jeho strany,.. lebo ako pises vsimaju si to aj ostaní, oni nevedia ze je to nevinne a dostane sa to jeho zene, vies co pre vsetkych budes ?
Ale na druhej strane tusim sa ti to paci, samozrjeme ze to lichoti, ale musis si uvedomit ze ma zenu a deti .. raz aj ty budes manzelka partnerka, doma sa starat o deti a tvoj muz by flirtoval ? Pacilo by sa ti to ?
Hovori sa ze zakazané ovocie chuti najlepsie, ale je to pokusenie od zlého
Môže byť 🤷 mladá študentka, mladé mäsko, prečo nie?! Koľko asi rokov ma ten učiteľ? Naša učiteľka angličtiny na strednej dala výpoveď lebo si začala s chalanom zo školy, vtedy bol druhák.
@nikpa má tak do 35 . 🤣 Ja skôr ani nechápem že prečo ja 🤣keď sú tam aj iné dievčatá čo učí
Tak to možno budeš mat príležitosť sa spýtať jeho 😅
A možno si to len cele namyslas. Nepoznam VS vzdelaneho chlapa, ktorý by slintal a ešte okato po stredoškolacke. Ale mala som takú spolužiačku, co snívala o učiteľovi a ten ju nakoniec vysmial 😂
@barborachors veď ja som nikde napísala že je to na 100% 🤦 chcem počuť aj názor iných ľudí .
@barborachors Spoluziacka zo strednej zacala chodit s mladym ucitelom telesnej, myslim ze sa aj vzali.
A VS vzdelany kolega, 35 rocny chodil so 17rocnou stredoskolackou az jej po asi 3 rokoch rodicia vtlkli do hlavy ze je pre nu stary a rozisli sa 🤷♀️
@barborachors je ich strašne veľa
Máme susedu, ktorej dcéra si na strednej začala s učiteľom - triednym. Bolo z toho veľké haló. Nakoniec dal výpoveď a po jej maturite spolu odišli do zahraničia, kde už majú 2 malé deti. On bol tiež predtým celým ženatý a mal už deti.
Ale pre mňa osobne, tabu !
Ignorovať, zablokovať a žiť si svoj život.
No tak sa mu páčiš, čo je na tom? pozerať sa môže, chytať nie 🙂 ak to je len v takýchto platonickych intenciách, tak by som to neriešila. A ostatní nech si vravia čo chcú.
@hanelka1 ďakujem za radu . Ja som skôr moc nevedela ako s tým naložiť. Že či sa ho to opýtať alebo to nahať tak nech si sníva 🤷. Kým není nič osobné je to v poriadku
Presne tak, nič sa ho nepýtaj a nevšímaj si to 🙂 presne, nech si sníva ďalej 😁
Je ženatý a má deti.
Takže nech si poflirtuje a tam nech to aj skončí.
Pre dobro všetkých.