Ahojte baby od rána som už prečítala milión článkov, ale na toto odpoved nie: Deti 17 a 12 r. na distancnom vzdelávaní, majú sa ísť testovať? Moji sú doma už 2 týždne, nebudú sa keď nepôjdu automaticky považovať za pozitívnych a s nimi budeme musieť ostať doma aj ja s mužom, my samozrejme ideme len čo oni. Ďakujem
@martul od 2.11 do 15.11 musite byt vsetci doma
@andrejka1974 môžem sa opýtať, kde je takáto informácia, či nariadenie uvedené, keď to tvrdíte s takou istotou? 🙂 Ďakujem.
@veronikaszabova
@andrejka1974 preco by mali byt vsetci doma? pisete hluposti, neotestovani nemaju karantenu, len zakaz vychadzania, cize deti sotanu doma, ak sa rodicia otestuju a budu negativni, mozu do prace
Ja tiež nedám testovať svojho 12ročného, a preto hádam nezostanem doma aj ja. Veď keď ja budem mať test negatívny, tak môžem ísť do práce
Po celoplošnom testovaní bude pravdepodobne podmienka-zivot sa vráti do "starých" koľají pre tých, ktorí budú mať 2 neg.testy. Tak sa vyjadrili politici. Ako to presne bude, sa uvidí po tomto víkende, kedy otestujú Oravu. A ako sa do toho obuju právnici
deti musia byť doma, a vy ak budete mať negatívny test môžete isť do práce...
prosim zienky, ked neviete, nezavadzajte ostatnych...
1. karantena teda uplny zakaz vychadzania je iba pre POZITIVNE TESTOVANYCH
2. pre ludi s NEGATIVNOM TESTOM plati zakaz vychadzania s vynimkou najblizsi obchod, lekaren, lekar, vencenie do 100m od bydliska, posta, banka, autoservis, praca, odvoz deti do/zo skoly, pohreb
3. pre ludi BEZ TESTU plati tiez zakaz vychadzania (pozor, nie karantena!!!), ale prisnejsi ako pre negativnych ludi a teda ludia bez testu mozu iba do najblizsieho obchodu, lekarne, lekarovi a vencit do 100m od bydliska
a to, ze sa niekto zo spolocnej domacnosti nedal otestovat, NEMA ziadny vplyv na ostatnych clenov domacnosti a na ich pohyb s NEGATIVNYM TESTOM
Ja nedam a ani moje deti .. je to podvod na ludoch.
Zkrz vakcinaciu a cipovanie este len budu zomierat ludi co budu zaočkovany kludne mi neverte alebo verte beriem to 🙂
Nevadi mi to .. sami uvidite ... 🙂
Muz sa ze da kvoli tomu aby mohol robit no ja a deri nie radsej doma budeme
@kikuska1010 treba navstivit najblizsiu psychiatricku ambulanciu a daj sa odcipovat,lebo ty uz zacipovana si.
A to dost brutalne.
@stanulienkat nie nie 🙂 ja to nepotrebujem ved uvidite ... pekny zvyšok dna prajem 😊😊😊😊
@sorciera24 prepacte asi som to zle pochopila mate pravdu vy mozete ist do prace a deti musia ostat doma
Nevidím zmysel v tom, aby sa deti, ktoré sú od dnes, prípadne aj dlhšie doma, dávali testovať. Už len z toho dôvodu, že tie čo chodia do školy lebo sú 1. stupeň a nemajú ešte 10 rokov sa testovať nemusia...
Budete musiet byt vsetci v karantene 10 dni