Moja dcéra má 12 a je dosť ochlpená

barbarca
15. júl 2013

Moja dcérenka má 12 rôčkov je už dosť ochlpena pod pazuchami mám jej kúpiť žiletku alebo nie .
Holiť či neholiť ?

kveta
15. júl 2013

Holit.

barbarca
autor
15. júl 2013

Kveta A mám jej kupit tu ziletku ci nie ?

kveta
15. júl 2013

@barbarca Ano.

nice202
15. júl 2013

@barbarca aj ja by som jej dovolila sa holit

xevulax
15. júl 2013

Ja by som jej ziletku kúpila a hlavne sa s ňou porozprávala, že oholit chĺpky bude pre ňu lepšie, z hygienického hľadiska, na chlpkoch sa drží pot a je lepšie chĺpky oholit. Je tó citlivý vek, mne v tej dobe začali rast prsia, resp. Spolužiačky booli ploche a ja už som bola oproti ním Pamela. Pamätám si ako si zo mňa chlapci utahovali. Nuž asi aj tó patrí k dospievaniu.

irriss
15. júl 2013

@barbarca
..ahojky!!Uz jsem to sem na Forum nekolikrat psala, proto se budu pro mnohe opakovat.. 😉
Moje mladsi dcerka (10) je "ochlpena" uz od svych 7mi let..
a Starsi, ktera ma 13 let,- je uz take delsi cas se ziletkou kamaradka 🙂
a nejen se "ziletkou"..
At zije dospivani..nesmis to dramatizovat..cim "normalneji" k tomu budes pristupovat TY..tim normalnej-prirozeneji i se budou citit ony dospivajici zeny".

julinka2406
15. júl 2013

🙄 🙄 🙄

cottonwomen
15. júl 2013

@barbarca samozrejme, ze ano ... vies ten "potný pušik" tam nebude taky nasilny ....

cottonwomen
15. júl 2013

@nice202 nie ze dovolila, to by bolo na prikaz 🙂

linda20111
15. júl 2013

Urcite kup a nech sa sama nauci oholit, skoro zisti ze bez chlpkov je to lepsie 🙂 ak by sa bala alebo by jej to neslo, tak mozete skusit depilacny krem.

skaredekacatko
15. júl 2013

mne moja mama kúpila na prvé holenie depilačný krém , bola som v tedy ešte mladá neskúsená, a boli sme u babky, mama že choď si to natrieť do kúpelky tak som šla, medzitým došla teta k babke mama na mňa zabudla a ja neskúsená som tam trčala polhodky až kým som sa neozvala že či už môžem dať dole. 😀 😀 K téme jednoznačne oholiť kúpiť dobrú žiletku a nech skúsi.

jaja018
15. júl 2013

Ja by som asi použila na začiatok depilacny krém zdá sa mi setrnejsi

barbarca
autor
15. júl 2013

Baby dakde som citala ze depilacnim kremom sa da spalit podpazusie a ze to potom stipe ake mate skusenosti ?

m_ij_ka
8. aug 2013

učite jej kúp žiletku, ja si holím podpazušie keď sa sprchujem nič si na podpazušie nedávam, holenie na mokro je podľa mňa najlepšie, depilačné krémy som používala, len hrozne ma pálilo podpazušie, po holení treba poriadne nakrémovať, ja používam aloe vera v spreji, a nič ma neštípe 🙂