Moja 15 ročná dcéra pravidelne masturbuje v sprche

katkakaktus456
7. nov 2020

S mojimi diskusiami ste sa už podaktoré stretli a viete , že mám veľmi problematické dieťa. Mám 15 ročnú dcéru , ktorá si myslí , že neviem , že pravidelne masturbuje . Bývame v 4-izbovom byte v paneláku a obývačku máme rovno pri kúpeľni . Každý večer počujem jej vzdychanie a som z toho zúfalá . Samozrejme ju neodpočúvam alebo niečo takého typu .Poraďte prosím.

viikkki
7. nov 2020

@katkakaktus456 je to normálna prirodzená potreba asi ma väčší sexuálny apetít, bud rada ze kazdy vecer nevzdycha pri chalanovi v posteli 🙄

nika82
7. nov 2020

nech si tam zapne radio aby ju nebolo tolko pocut

moonlight1210
7. nov 2020

@katkakaktus456 sluchatka do usi a na tych 5 minut si pusti pesnicku.
Len jej nic nehovor.
A keby ju aj upozornil sused (lebo zvycajne, ak to pocujes ty, pocuju to aj oni), tak sa tvar, ze ty si nikdy nic nepocula.
Nech nema z toho traumu, ze este aj vlastna mama.

goodidea
7. nov 2020

Tak nech si pusti v tej sprche aj vodu :D

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nelca0510
7. nov 2020

Tak ako hovorí @viikkki, bud rada ze ju neprasi každý deň iný.. A tvar sa, že nepocujes

dadamelllie
7. nov 2020

@katkakaktus456 nechaj ju tak, masturbacia je uplne normalna vec. Mozno jej milo a jemne naznacit, ze respektujes jej zdravy vyvoj, ale mala by prehodnotit vyber priestoru, pretoze to v sprche bohuzial pocut.

nikpa
7. nov 2020

@katkakaktus456 to čo robí je prirodzené ale chápem ako matka, že je to dosť blbé. A teda v jej veku by si to mohla uvedomiť a ak nie, treba jej to naznačiť skôr ako príde niekto v tej chvíli k vám na návštevu a sadne si do obývačky 😁 a tiež keď sa za pár rokov prinesie domov frajera tak nebude nič príjemné počúvať ich ako v izbe stonu. 🙄

miruschka9
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mondolina
7. nov 2020

Normálne by som jej povedala nech je tichšie. Čo je na tom.

deti95060810
7. nov 2020

ja by som jej zaklopala na dvere že čo tam robí....nech si uvedomí že nie je v byte sama...

janulka1802
7. nov 2020

Tak ja by som jej povedala určite, že masturbácia je ok, ale že v paneláku to isto počuť a že ju počujú susedia nad a pod. Bývala som v paneláku a ozaj pomaly každý prd počuť a mne by to sakra vadilo, aby susedia počúvali moje vzdychy a rovnako ja nie som zvedavá na ich. Nevravím, že je to niečo zlé, ale proste brať trochu ohľad a intimitu nechať trochu tajomnú a nezdieľať ju takým sposobom.

kitycat
7. nov 2020

Zahraj sa na blbu a ked to budes pocut zaklop jej a opytaj ci je OK, ze sa ti zdalo ze ju pocujes plakat 🤣

aylinn
7. nov 2020

Vôbec to snou nerieš preboha čo to je za nápad , ona tiež zatebou nelozi že ťa počuje s jej otcom.
Je to jej vec a bolo by preňu veľmi trápne keby si to predňou vytiahla. Môj bývalý mi kúpil vibrátor a raz mi mama upratovala izbu a odvtedy som ho nevedela nájsť , týždeň som sa jej nevedela pozrieť do oči, takže si to rozmysli.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
whatever1
7. nov 2020

@kitycat Presne aj mňa to napadlo, zahrať sa na blbú a dcéra bude aspoň vedieť ze ma byt tichšie, že ju počuť.

slobodnamama777
8. nov 2020

@katkakaktus456 skus s nou prehlbit váš vzťah, skus sa s nou viac smiať a maznať, prejavuj jej lásku, mozno sa tak upokojuje, preziva nejaky stres, tazko povedat skade to má, taky sexualny apetit v jej veku nepokladam za normalny, mozno hormonalna porucha, kto ju vobec naucil na takyto zlozvyk v 15 rokoch? Lebo ved dievcata su skor romantickejsie, ale moze to byt aj rys jej povahy, ze ma proste taku potrebu sa ukájať a naucene z internetu, mozno citala taku literaturu.
Autistu jedneho som poznala ten mal neovladatelnu potrebu sa uspokojovat az do zodratia penisu. Ja to teda nepokladam za normalne chovanie v jej veku. Skor za psychicku poruchu, citi sa sama, nevypocuta, nemate medziludaky kontakt, preziva strachy, takto sa uvolnuje. Ale to jej nepomoze k stastiu.

zuzap33
8. nov 2020

@slobodnamama777 myslím, že psychickú poruchu máš ty. Kde na to chodíš, do 16. Storočia? A áno hormóny s ňou lomcuju 🤦‍♀️. Stačí ju normálne upozorniť, ako písala jedna hore, tak nenápadne

janulka1802
8. nov 2020

@slobodnamama777 to nemyslíš vážne? dievča je plné hormónov, všetko sa v nej búri, mení sa z dievčaťa na ženu a podľa Teba je psychicky chorá?

0silvia0
8. nov 2020

@kitycat ja sa tiez priklanam k tomuto divadielku a to nie som divadelnicky typ matky, ze pocula si? Nejake divne zvuky sa tu rozliehali, ty si nepocula nic? 🤫

ladyvi
8. nov 2020

Tak ja budem za vadnu, ale pride mi nanajvys divne, ze to robi tak, ze ju pocut. Nech to pokojne robi, ved kto nie, hlavne v puberte, ale teda kazdy normalny zdravy jedinec sa snazi tak, aby to nebolo pocut. A ak aj ma chtic,vycka kym sa mama vypari, alebo zaspi, alebo si pusti hudbu. Pardon,ale aby mama si davala sluchadla lebo jej dcera vedla vzdycha?! Nema nahodou odist z bytu mamina, kym sa dcera dorobi?

slobodnamama777
8. nov 2020

No nevravim nikde, ze je psychicky chorá. 15 rocne dievca co sa denne sebauspokojuje má iste ale nejaky psychický konflikt, co je normalne na pubertalny vek. Onanovanie u dievcat je uplne ineho razu ako u zien.

kitycat
8. nov 2020

@ladyvi skor si myslim, ze dievca este nevie uplne o co sa jedna nie kazda vie vsetko v dnesnej dobe vo svojich 12tich rokoch, pravdepodobne to robi v sprche lebo sprchova hlavica ze 🤣

Niektore si to nerobili vobec kym nemali frajera a ine na to narazili nahodou. Ja som na to akp sa to robi prisla nahodou ale to tu nebudem roztrubovat ako...

Joj mamka anonymka zaklop cim skor ved tou sprchou sa sprchuju vsetci 🙏

ladyvi
8. nov 2020

@kitycat ma 15, nie 12 rokov. Isto vie, co robi.

dominicka28
11. nov 2020

@slobodnamama777 je to úplne normálne mať sexuálny apetít v 15 rokoch a v dnešnej dobe keď deti dospievajú skôr je práveže nenormalne aby nemali hriešne myšlienky. Povie ti to každý sexuolog že toto sa ako sexuálna delikvencia neberie

hanica888
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanulienkat
22. máj 2021

@hanica888 stara tema , autorka neaktivna. Zrejme si robila srandu..