Chcela by som radu.Takže moja dcéra “13” by chcela začat nosiť podprsenku (s vypchávkami),ibaže nemá prsia.Nezastaví jej to nejako vývin? Ďakujem
Kup jej podprsenku aku chce. Boze.
inak, vedeli ste, ze vela dospelych zien nosi podprsenku s vypchavkami prave preto, lebo nema prsia ?
tak teraz neviem, nezacali ich nosit priskoro ?
také menšie vypchávky majú aj športové podpr. - pozri v drogérii Teta, alebo ešte aj v KIK
Keď dáš batoľatu čiapku tak sa mu tiež nezastaví rast hlavičky ci?
K veci, nie nezastaví sa jej žiaden rast ci vývoj. Ako aj? Kúp jej aká sa jej páči
Iba s mensimi vypchavkami , jemnymi.
Riadne vypchávky vo vývine nemaju co robit, narobia škodu, než úžitku
Ja som ako 13 ročná už úplne normálne nosila podprsenku takisto ako všetky spolužiačky a kamaráti, ani si neviem predstaviť bez, chceš aby jej vytrcali bradavky?
Moja dcéra bude mať o mesiac 12 rokov a nosí už podprsenku. takú športovú a tiež s jemnými vypchávkami.
V 13 som nosila davno úplne klasické podprsenky plus športové nič detské kamaratkina dcéra má 9 a už nosí braletky a tie detské podprsenky sama si to pýtala lebo veľa tričiek presvita a v škole je jej to neprijemne
Kup jej ju, aj lentilky pod kobercom vidno v obtiahnutom tricku (a vyzera to smiesne v puberte ;) )
Takže podľa teba nosenie topánok zastaví vývoj chodidla?
a ty si nosila podprsenku s vypchávkami? A ako si na tom s vývinom?
nosila som podprsenky od 10tich rokov a viem potvrdit, ze mi to vyvin nezastavilo 😀 bodaj by to tak fungovalo, zeny by si radsej kupovali podprsenky ako podstupit operaciu na zmensenie
To nie je real tema.😁
Myslíš klasickú podprsenku, cez ktorú nepresvitaju bradavky?
Tu áno, tu jej kúp. Sú aj veľkosti AA alebo 0.
Ale push upku by som jej nekupovala (neviem čo si mala na myslí tými vypchavkami)
@fairyy ďakujem za názor🙂
@nyusika
@ss1908 vypchavky ktoré su určené už ako push up, nie su určené pre dospievajúce a tak male. Spevnena podrpsenka, bez výplne push up ano.
Nie je to dobré nosit push up, pre vývin mliečnych žliaz, a podporuje nepravidelny vyvoj a nasledne cysty a rakovinu prsniku v neskorsom veku.
Smiešne sa mi to naozaj nezdá, matky deti mavaju, cim dalej tým skôr rakovinu prsnikov a pytaju sa preco, treba sa nato pozrieť aj z ineho uhla pohľadu
Ked vam je to vtipné, hovori to za všetko 🙂.
Vypchavky nie su spevnena časť celej podprsenky, ale časť, ktora prsia vypcha, aby vyzerali plnsie , lepsie. To slecny tak malé, nepotrebuju.
Ale hold, kazda matka nech spraví ako uzna😊
@klejkaez
podla sekty, uz som nazov zabudla, je celkovo podprsenka nezdrava a odporucaju sa nosit len lanove lajbliky.
pri ziadnych prsiach nie je co vypchat a vytlacit, taku podprsenku ma slecna na sebe par hodin denne, vacsinou kompletne cela odstava od hrudnika - kde nic nie je, nema co tlacit.
pekny den.
@stellarstar autorka asi nosila tesnú čiapku....lebo toto si myslieť,že sa zastaví vývoj....och
@klejkaez Rozhodla som sa že jej kúpim tú normálnu,zajtra pôjdeme do pepca alebo niekde🙂
Normálna podprsenka je úplne v poriadku 🙂. Aj vypchávky, ktore su tenke (resp, spevnena podrpsenka, aby netrcali bradavky).
@nyusika opakujem sa nie je vypchavka ako vypchavka. Tenka ok, push up su výplne. Je to uplny rozdiel na pozdvihnútie prs.
A neviem prečo ma sudite o lanovych lajbliloch a barefoot, ked niesom zastanca toho.
Rakovina prsníka je velmi casta a úmrtnosť okolo 20r uz tiez, nez rakovina chodidiel alebo sa mylim?
Porovnavate hrušky s jablkami..ale maminky nech si u dcér samé zvolia, co uprednostnia.
Maminka hore sa pýta na názor a niektore komentáre, su doslova trapne vysmešne.
v ziadnom pripade....podprsenka je smrrrrrrrt
zastavi jej to nielen vyvoj, ale aj vetry