Poradte dobrý a lacný mobil pre 12 ročného chlapca a kde kúpiť v O2 alebo cez internet alebo v predajni.... Ďakujem
My sme 10 ročnému kúpili tento https://mobilne-telefony.heureka.sk/doogee-x90/, na jeho hranie a telefonovanie stačí. Viem, že sú aj drahšie, ale tie budú neskôr.
Moji maju obaja lepsie xiaomi za cca 180e..maximalna spokojnost. Ja mam pocit, ze tie veci su nerozbitne, ked viem, co s tym robia a kolko krat im to padlo... baterka vydrzi dlho, skvele fotky.
My sme kúpili Caterpillar,nemôže síce surfovať atď,ale na kontakt a kontrolu úplne stačí.Vyhoda je,že nemá šancu ho rozbiť.Cca 70€ v predajni,kartu má O2 k muzovmu paušálu
Moji napriklad maju kopu mobilnych dat. Vela cestuju, pocuvaju hudbu, pozeraju si cestovny poriadok kedy idu autobusy a trasy.. su v autobuse aj 40 minut tam a nazad... nevidim v tom problem. Mam to stastie, ze ako dojdu domov mobil ide do kuta a vytiahnu to az vecer a poodpisuju kamosom... Medzi tym tanec, hudobka, poziarnici, plavanie, doucovanie a bla bla Kvoli whatsapp a dostupnosti som rada, ze to tak maju.
syn ma xiaomi mi A3 je s nim spokojny..celkovo xiaomi su dobre telefony v slusnej cenovej relacii
Odporúčam ako aj ženy vyššie Xiaomi , máme všetci doma tieto mobily a Max spokojnosť, náš 14 ročný má teraz nový Xiaomi Redmi 9, stal 150€, fotky super a aj na hry ho chváli že fičí super... Celkovo sú to dosť odolné mobily, a v pomere cena / kvalita vyjdú asi najlepšie v kategórii do 200€
nám se osvědčil iphone, ne ten nejdražší, ale prostě tak, abychom byli všichni na stejné vlně🙂))). dají se koupit i použité, zánovní......kolem 300 euro se dá pořídit. Sdílíme, co je potřeba, vidíme se, vidíme, co syn dělá ....
Môj syn má 13 sedte nový mobil nemal. Aktuálne má 3-ročný zdedený iPhone7
@anjelicek26 ďakujem nad takým som rozmýšľala ale tak do 150€.
@berenika39 tak zdediť nemá aký a 300€ už je veľa.
@slavecka ano cez net, tu ťa vyjde momentálne najlepšie... https://www.protv.sk/Xiaomi-Redmi-9-4GB-64GB-Du..., obal ku Xiaomi mobilom je vždy v balení akurát je dobré si dokúpiť ochranné sklo lebo deckám tie mobily padajú...
Starší iPhone?
@slavecka lacný mobil? To je do koľko? Môj 8 ročný chalan ma napríklad po mm, Huawei starší ale kvalitný stal nejakých 200 eur