Menzes u 13 ročného dievčaťa

brooklyn1
18. sep 2016

Ahojte mám 13 a pred dvoma dňami som dostala menzes. Všetko boli v pohode no po 2 dňoch už nič. Da sa aby som mala menzes 2 dni namiesto 5-7 dni? Neviem ako to mám brať a čo to ma znamenať.

lilyianka
18. sep 2016

kedze mas len 13r a menzes si dostala prvykrat,vsetko je ok.....ono írve dva roky sa ti cyklus bude upravovat,cize ho mozes mat dovtedy dost nepravidelny

tyelde
18. sep 2016

buď rada a užívaj si kým je taký krátky, o pár rokov o takom budeš len snívať....ale celkovo, telo si musí zvyknúť na také zmeny, prvých párkrát je málokedy silný/pravidelný/dlhý, alebo naopak pridlhý, zvyčajne sa nedá predvídať kedy príde ďalší, kľudne to môže byť o pol roka a stále je to v poriadku 🙂 nestresuj sa tým, potrvá to chvíľu kým sa to ozaj rozbehne....🙂

maxiva
18. sep 2016

a preco sa nespytas mami?,ta by ti lepsie porozpravala

raduskanemeth
18. sep 2016

Ahoj, myslim si, že to je v poriadku. Vraví sa, že: prvé dva roky je menzes nepravidelný a potom sa to upraví..no nemusí to byť pravda. U niekoho sa pravidelnosť upraví až po viac rokoch, u niekoho až po pôrode atď... 🙂

brooklyn1
autor
18. sep 2016

Ďakujem za odpoveďe 🙂 a @maxiva pretože moja mamka zomrela a nemám sa o tom s kým podeliť..

moni244
18. sep 2016

dalšia? nebola tu už dnes jedna, čo riešila tampóny? žeby nový nick tej istej osoby?

maxiva
18. sep 2016

@brooklyn1 promin to som nevedela 😖

brooklyn1
autor
18. sep 2016

@maxiva nevadi to je v pohode a @moni244 nie niesom neaké dievča ktoré tu je už prihlasené a myslím si že toto je taka stránka ktorá by mala byť o takých témach ..

moni244
18. sep 2016

@brooklyn1 o menzese pubertiačok? že som si nevšimla, som si myslela, že je pre tehotné, rodiny a snažilky, hm, asi som sa mýlila

malabiba
19. sep 2016

@moni244 veru pomylila...vekovy rozptyl je tu 12 az 60, je ti napr. muzi aj zeny, s detmi aj bez nich...len napr. vo fore o lieku na akne je tu kopa teenagerov

katka253111
19. sep 2016

Na zaciatku to moze byt vselijake...aj co sa tyka trvania, aj intenzity... postupne sa to ustali 🙂