Moja dcéra má 14 rokov, v auguste 2013 dostala poprvýkrát menzes. To jest mala 13,5 rokov, dosť vysoký vek. Menzes jej trval 8 dní a bol vraj dosť silný s bolesťami v podbrušku. Potom jej mrcha prišla až o presne o pol roka, v januári. Nemala ju moc silnú, trvala 5 dní, a žiadne bolesti, vo februári mala presne takisto ako v januári. Babeny myslíte, že už sa jej spravidelňuje? Pýtam sa Vás, pretože ja som ju mala skoro hneď pravidelnú a žiadne polročné meškanie som nemala. Ja som mala meškanie maximálne 4 dni. A to som dostala v 13 a poviem Vám, nebola som moc vyspelá🙂 P.S. dcére stačila v januári a februári na mrchu len 1 vložka na de. Povedzte vaše nazory baby moje🙂
Ja som ju dostala až niekedy okolo 15r., a tiež som potom niekolko mesiacov nemala...Prvý rok to bolo všelijaké...
ja som dostala v 11-tich, ale niekedy mi prisla skor, inokedy s trojmesacnym meskanim 😀 ono sa to spravidelni, ved to este len zacalo 🙂 neboj, urcite to nie je ziadna vada 🙂
je to v poriadku.......... 🙂
v pohode. tiez som mala prvu v 13,5 a potom az o polroka dalsiu...
moja dostala ked mala 12, teraz bude mat 14 a este stale to ma vselijako, nepravidelne