Dobrý deň idem maturovať z dejepisu a občianky, ešte by som si chcela dať dobrovoľný biológia. Ako to funguje s dobrovoľným? Ako budem chodiť na seminár Bio, ak mám dejepis a Obcianku.
Spytaj sa u vas na skole, vsade to moze byt inak. U nas chodili takito len dobrovolne na seminare.
Inak, vsimla som si, ze tu mas viacero diskusii o prijimackach na medicinu, preco potom uvazujes nad seminarmi z dejepisu a obcianky? Zbytocne budes venovat pozornost inym predmetom nez bio; chem; fyz. Moj nazor.
@aeruginosa lebo mi dejepis veľmi ide a nepotrebujem mu venovať čas a môžem sa zatiaľ venovať príprave na medicínu
Občiansku a dejepis keď chceš ísť na medicínu? To je blbosť. Potrebuješ sa naučiť potrebné predmety a nie ešte ďalšie navyše.
No ked myslis… Ovela efektivnejsie by vsak bolo si dat seminare z bio/chem/fyz a preberat tie uciva, ktore budes potrebovat.. U nas sme na seminaroch, ked sme prebrali, co sme mali, riesili aj niektore otazky z modeloviek do BA, Brna, Prahy, … a dost nam to vsetkym pomohlo, aspon mne urcite. Ale tvoja vec.
@januska12323 chodím na doucka z Bio a chémie. Netrúfam si na maturitu ísť z chémie
@blondeviktor netrúfaš? Ako chceš potom spraviť prijímačky, tie sú ešte ťažšie ako nejaká maturita.
;D ...ja som to spravila rovnako,lenze som sla na pravo a biola bola len poistka.
@ivangeline a ako to funguje pri tých dobrovoľných ?
@blondeviktor .