Ahojte chcem sa opýtať, že ked niekto dá písomnú formu SJL aj test aj sloh. Z ANJ dá iba sloh, ale test nedá tak ten test si potom musi opraviť v septembri? Alebo stačí, ked na ústnej zmaturuje na známku 3 a test už nemusí písať ?
@monkka21 je možné, že na niektorých školách sa musi dopisovať ten test či ?
@pralinka090 nemám takú info,nám bolo povedané ,že ked test nedáme a sloh áno tak najhošiu známku na ústnych môžme mať 3
@monkka21 super ďakujem
@pralinka090 najstarší syn keď nedal test, tak musel si ho ísť opäť napísať aj jeho spolužiaci a až potom mohli ísť na ústne, pokiaľ nesplnili tu hranicu, a pokiaľ nedali ani test ani sloh tak mohli ísť až o rok s maturovať s toho predmetu, jednému synovmu spolužiakovi sa to stalo, že nespravil z angličtiny sloh ani test tak mohol ísť na angličtinu až ďalší rok a slovenčinu opakoval v septembri, ale to už je 12 rokov dozadu
@janka_lolo preto sa pýtam lebo som zneistena toto som dnes počula od spoluzicky, ale zároveň som čítala aj inde, že stačí ústne na 3 tak neviem
@pralinka090 nám v škole hovorili, že stačí, keď spravíš ten sloh. Ten test nemusíš opakovať ale na ústnej musíš zmaturovať najhoršie na trojku.
@pralinka090 ja píšem ako to mal syn pred 12 rokmi možno už aj 13 keď on maturoval a nespravil slovenčinu test iba, sloh mal dobre napísaný, ale musel si ten test opäť napísať a následne až keď mal dostatok % mohol ísť na ústne,
pri mladších deťoch som toto nemusela riešiť, keďže tie sa učili lepšie
@pralinka090 moja spolužiačka pred 13. rokmi nespravila test z nemčiny, sloh áno, takže musela mať z ústnej odpovede najhoršie trojku. Mala jednotku.
pozdravujem vas, ako to prebieha ked odovedate uplne prva (30 min. priprava a 30 min. odp.)? co robi komisia 30 min.? 🙂
stačí ked ústna bude na 3.