Matematika - pomocník časť 1

jarmilkakvet
23. okt 2022

Moja dcéra tento rok matematiku nezvláda! No ja Vám poviem, takú zlú učiteľku som za svoj život nezažila. Nemáte prosím niekto výsledky z pomocníka časť 1? Ďakujem, ja na matematiku moc dobrá nie som:/

jarmilkakvet
autor
23. okt 2022

@jarmilkakvet Zabudla som podotknúť, matematika ôsmy ročník🙂

deti95060810
23. okt 2022

napíš príklad - prepočítame, skontrolujeme...

heleninamama
23. okt 2022

Ja len, ako vieš, že na vine je učiteľka? Sedíš jej na hodinách a počúvaš ako vysvetľuje? Čo ak dcéra podedila gény po Tebe a na matematiku jednoducho nie je? Alebo sa venuje na hodinách niečomu inému.

jarmilkakvet
autor
23. okt 2022

@heleninamama Nemusela si na mňa hneď vyletieť. Moja dcéra bola vždy dobrá v matematike a je dobráčka. Tá učiteľka je ťažký oriešok, triedna to sama povedala. Veci nevie vôbec vysvetliť… Ako sa hovorí, nesúďte dokým nepoznáte celý príbeh ;)

heleninamama
23. okt 2022

@jarmilkakvet Nikto na Teba nevyletel, Ty si bez vysvetlenia znevážila učiteľku a jej prácu. A každý, kto má pubertáka, vie ako to chodí - decko rado zvalí vinu na učitela. Aj keď sú určite aj slabí učitelia, keďže dnes stačí na učenie matematiky aj 2-ročný kurz na rozšírenie aprobácie.
Ale ak je dcéra dobráčka, určite má v triede kamarátky a s nimi to môže prebrať - často takto deti pochopia učivo lepšie ako od učiteľa. A pozrite si videá od Matykar na danú tému - chlap vie rôzne učivá vysvetliť zrozumiteľne aj pre takých, ktorí na matematiku veľmi nie sú.

kabinka11
23. okt 2022

@jarmilkakvet skúste odfotiť tu učebnicu. Pozriem ci dcéra takú nemá. Aj keď toto nieje riešenie. Ja som moju dala na doučovanie. Bude ju potrebovať aby sa dostala na dobrú školu.

sona96
23. okt 2022
elenka.k
24. okt 2022

@jarmilkakvet aj náš syn dostali novú matematikárku, / prišla zo strednej a tak vyzerajú aj jej výklady, proste nemá nervy na vysvetľovanie výkladu , ide vesmírnou rýchlosťou, deti nestíhajú, aj ju stopnú, ona, že potom sa k tomu vrátime a nevráti sa/ syn miloval matematiku, no pozorujem na ňom, že ju prestáva mať rád - práve pre učiteľku ☹ Na hodine si prejdú jeden príklad a za dú do aleluje ... plno cvičení a v tých plno príkladov Ja už popravde, tiež mu nestíham niekedy vysvetľovať nové učivo, učiť ho za ňu.
K tým zbierkam nemám taký ročník, iba 7. a 9. ale skús hodiť príklad, prepočítame spolu. 👍

mooonika1975
24. okt 2022

@jarmilkakvet treba jej pomôcť, skús jej vysvetliť ty, ak nevieš, tak treba si s ňou pozrieť videa, je ich kvantum, nikto nie je na matiku, musiš sa prinútiť sa to tiež naučiť a vysvetliť, keď učiteľka je zlá

zdena1990
25. okt 2022

@jarmilkakvet keď budeš potrebovať nápis ip mi máme

slovakboy
25. okt 2022

@jarmilkakvet napíš príklad alebo odfoť

elenka.k
26. okt 2022

@zdena1990
@slovakboy baby, vyššie je, že autorka sa odhlásila - zrušila si účet, A to všetko pre niektoré priblbéee, čo hneď útočia....
Sa ani nedivím, že ak niektoré zakladajú tému / rozhovor / píšu anonymne
Niektorým, to fakt nedochádza, že sme tu na to, aby sme si pomohli, niektorým nepomáha rodina, tak musíme my. Raz sa ocitnú v koži tých, čo odsudzovali a potom pochopia....