Moja dcéra tento rok matematiku nezvláda! No ja Vám poviem, takú zlú učiteľku som za svoj život nezažila. Nemáte prosím niekto výsledky z pomocníka časť 1? Ďakujem, ja na matematiku moc dobrá nie som:/
napíš príklad - prepočítame, skontrolujeme...
Ja len, ako vieš, že na vine je učiteľka? Sedíš jej na hodinách a počúvaš ako vysvetľuje? Čo ak dcéra podedila gény po Tebe a na matematiku jednoducho nie je? Alebo sa venuje na hodinách niečomu inému.
@heleninamama Nemusela si na mňa hneď vyletieť. Moja dcéra bola vždy dobrá v matematike a je dobráčka. Tá učiteľka je ťažký oriešok, triedna to sama povedala. Veci nevie vôbec vysvetliť… Ako sa hovorí, nesúďte dokým nepoznáte celý príbeh ;)
@jarmilkakvet Nikto na Teba nevyletel, Ty si bez vysvetlenia znevážila učiteľku a jej prácu. A každý, kto má pubertáka, vie ako to chodí - decko rado zvalí vinu na učitela. Aj keď sú určite aj slabí učitelia, keďže dnes stačí na učenie matematiky aj 2-ročný kurz na rozšírenie aprobácie.
Ale ak je dcéra dobráčka, určite má v triede kamarátky a s nimi to môže prebrať - často takto deti pochopia učivo lepšie ako od učiteľa. A pozrite si videá od Matykar na danú tému - chlap vie rôzne učivá vysvetliť zrozumiteľne aj pre takých, ktorí na matematiku veľmi nie sú.
@jarmilkakvet skúste odfotiť tu učebnicu. Pozriem ci dcéra takú nemá. Aj keď toto nieje riešenie. Ja som moju dala na doučovanie. Bude ju potrebovať aby sa dostala na dobrú školu.
@jarmilkakvet aj náš syn dostali novú matematikárku, / prišla zo strednej a tak vyzerajú aj jej výklady, proste nemá nervy na vysvetľovanie výkladu , ide vesmírnou rýchlosťou, deti nestíhajú, aj ju stopnú, ona, že potom sa k tomu vrátime a nevráti sa/ syn miloval matematiku, no pozorujem na ňom, že ju prestáva mať rád - práve pre učiteľku ☹ Na hodine si prejdú jeden príklad a za dú do aleluje ... plno cvičení a v tých plno príkladov Ja už popravde, tiež mu nestíham niekedy vysvetľovať nové učivo, učiť ho za ňu.
K tým zbierkam nemám taký ročník, iba 7. a 9. ale skús hodiť príklad, prepočítame spolu. 👍
@jarmilkakvet treba jej pomôcť, skús jej vysvetliť ty, ak nevieš, tak treba si s ňou pozrieť videa, je ich kvantum, nikto nie je na matiku, musiš sa prinútiť sa to tiež naučiť a vysvetliť, keď učiteľka je zlá
@jarmilkakvet keď budeš potrebovať nápis ip mi máme
@jarmilkakvet napíš príklad alebo odfoť
@zdena1990
@slovakboy baby, vyššie je, že autorka sa odhlásila - zrušila si účet, A to všetko pre niektoré priblbéee, čo hneď útočia....
Sa ani nedivím, že ak niektoré zakladajú tému / rozhovor / píšu anonymne
Niektorým, to fakt nedochádza, že sme tu na to, aby sme si pomohli, niektorým nepomáha rodina, tak musíme my. Raz sa ocitnú v koži tých, čo odsudzovali a potom pochopia....
@jarmilkakvet Zabudla som podotknúť, matematika ôsmy ročník🙂