Matematika 8. ročník

29. sep 2023

Ahojte mamicky,
Syna caka vstupny test z matematiky. Vedeli by ste mi povedat, to je pisomka z uciva zo 7. rocnika co vedia? Cize to moze byt komplexne cele ucivo?
V edupage je napisany len termin testu. Cas na pripravu ma, ale jeho prokrastinacia nas vytaca. Zo syna dostat odpoved z coho pisu, tak len gula ocami.
Ak su tu pani ucitelky, vedeli by ste mi napisat okruh tem co sa zvykne davat na vstupnom teste? Nech aspon viem, ze ci pripravu odflakol.

Dakujem velmi pekne.

januska12323
29. sep 2023

Každý vstupný test je z učiva predchádzajúceho ročníka, teda u vás zo 7. Určite doteraz opakovali tak len otvoriť zošit a zistiť či tomu rozumie.

sasesoe
29. sep 2023

Ahoj, na FB v skupine Zavreta škola najdes i priklady vstupnych testov. V skupine Ucim sa doma, pan ucitel matematiky pridava kopec videi s vysvetleniami, aj vstupne testy... dalej je plateny profil Matykar a mnohe dalsie....

behulka
29. sep 2023

Toto je skôr otázka na syna, ak nevie, nech napíše spolužiakom, učiteľke. Pri zisťovaní tém sa možno naučí do života viac, než zo samotného testu. Zodpovednosť, samostatnosť, schopnosť vyhľadať info.
Ale k tvojej otázke - tu je vstupný ôsmacký - zadania aj riešenia.

https://www.youtube.com/watch?v=hkpCardPSIU
mafia102
29. sep 2023

Ucivo 7. Rocnika je- zlomky, pomer, umernosti, mierka mapy, percenta, kocka, kvader, kombinatorika a mozno este prebrali rovnobezniky, lichobeznik, trojuholnik

autor
29. sep 2023

Dakujem velmi pekne,pomohli ste mi.