Mám zlý pocit z učiteľky

9. máj 2024

Písali sme písomku z biológie a učiteľka mi povedala keď som jej dávala papier že či mi má dať 5. Nerozumela som prečo to povedala mala som napísané úlohy.
Len ma mrzí a som smutná že aj keď učiteľka vidí že učivu nerozumiem a neviem ako čo písať tak ma ešte "kritizuje" (neviem nájsť správne slovo)
Písomka: krvné skupiny, dedičnosť pohlavia
Verím že to nemyslela na mňa.

sisa_s
9. máj 2024

Nemala si tahak?

autor
9. máj 2024

@sisa_s niee ja ani neviem používať... Učila som sa

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
9. máj 2024
vikusjk
9. máj 2024

Do buducna - neboj sa opytat ucitelky, preco to povedala, ako to myslela. Ci uz hned videla, ze to mas nejako zle, alebo sa jej zdalo, ze mas napisane malo, proste ze preco. Budes hned vediet, na com si a nebudes sa musiet takto trapit zlym pocitom ;)

autor
9. máj 2024

@vikusjk ďakujem. Iba jednu úlohu som mala zle ale nebolo to na 5 ... nemusela to povedať

kitycat
9. máj 2024

Pozerala priamo na teba? Nebol za tebou niekto komu to bolo smerovane?

autor
9. máj 2024

@kitycat áno pozerala pri stole som bola sama

jaskolka
9. máj 2024

Toto je zrejme vytrhnuté z kontextu... Akože len tak z ničoho nič by ti pri odovzdaní písomky povedala učiteľka, ci ti ma dat päťku? Nechápem vôbec, prečo by to robila..(veď to by ani nezhodnotila hneď)
Ono tak trochu ani celý tvoj príspevok nechápem, lebo riešis písomku a potom odrazu aj zo, ze ta mrzí, keď učiteľka vidí ze niečomu nerozumieš, nevieš ako a co písať a aj tak ta kritizuje...kedy ta kritizuje? Pred písomkou, počas nej?
Tak rozumieš, ci nie tomu učivu? Vedela si vôbec písať niečo na tej písomke, alebo nie?

autor
9. máj 2024

@jaskolka vedela. Snáď nie som sprostá aby som jej dala prázdny papier. Ako som už písala jednu úlohu som som mala zle. (Zle som pochopila zadanie) Ale pre jednu zlú úlohu 5 neni

jaskolka
9. máj 2024

Ok, ale potom čo teda znamenajú tvoje slová "vidí, ze učivu nerozumiem.." atď ako píšeš?

nika11103
9. máj 2024

Tiež mi ako prvé napadlo , či si nemala ťahák . Vidím
Že píšeš že nepoužívaš tak náhodou si nepozrela napríklad do mobilu nepatrne ? Lebo určite by to pani učiteľka nepovedala len tak , ak si neodovzdala prázdny papier 🙂. Tým ta nechcem stresovať určite nie , počkaj na známku a uvidíš . Určite to bude v pohode .

autor
9. máj 2024

@nika11103 mobil bol v lavici... Počkám na známku a potom uvidím. Triedna učiteľka mi povedala že niečo je z biológie na maturitu čiže mala by brať do úvahy že mi to ide ťažšie

sevrin
9. máj 2024

Sú dve možnosti, buď má učka brutálny zmysel pre čierny humor alebo si ju niečím brutálne nasrala. Keď ti dá baňu, tak sa jej narovinu spýtaj prečo a keď sa to bude skúšať obhájiť nejakou hovadinou, podaj na ňu sťažnosť u riaditeľa.

autor
9. máj 2024

@sevrin už som raz bola u zástupkyni z dôvodu že chcela priveľa učiva skúšať... Naštvať som ju nemohla slušne som jej dala papier na stôl (hoci je možné že niečo proti mne ma a ja o tom neviem) ale počkám aku známku mi naozaj dá