Mám šancu dostať sa na strednú školu, keď som skončila na 86. mieste?

16. máj 2022

mám šancu sa dostať na strednú školu keď sa tam hlásilo alebo robilo skúšky 120 uchádzačov, z toho majú prijať 50...a ja som sa umiestnila na 86 mieste. už sme podali aj odvolanie len neviem či to vyjde...

nelca84
16. máj 2022

to mozme len tipovat, ale podla mna nie, si prilis daleko

judar
16. máj 2022

Uprimne... nie lebo tvoja pozicia je 36. miesto pod ciarou ...to by sa musel stat naozaj zazrak

lucka_ke
16. máj 2022

tiež myslím, že nie, to by muselo 36 ľudí pred tebou ísť na inú školu, aby sa pre teba uvoľnilo miesto, maličká pravdepodobnosť

renka30
16. máj 2022

Všetko závisí od toho, koľko detí reálne potvrdí nástup a koľko podá odvolanie. Ak všetci potvrdia nástup tak na odvolanie nevezmú nikoho. Ak 10 nástup nepotvrdí (čisto teoreticky) a 10 sa odvolá, tak ich asi vezmú všetkých na odvolanie...čiže šanca tam je, aj keď malá

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucka_ke
16. máj 2022

vlastne to je pravda, že nepodajú všetci odvolanie, tak držím palce nech ti to výjde

pauli_s
16. máj 2022

Jasné, že tam je šanca. Ja som takto bola prijatá na strednú školu a bola som 27-ma pod čiarou.
Nie každý čo je pod čiarou podá odvolanie a takisto nie každý kto bol prijatý na prvý krát sa zapíše, čiže kľudne skús 🙂

derdia
16. máj 2022

@nelca84 ahoj sanca je vzdy. Lebo kazdy si dava na 4 skoly, ale v skutocnosti ho mozu zobratna vsetky ale on pojde len na jednu. Takze akby si tych 36 vybralo inu skolu napr. lepsiu tak pojdu tam. A ty budes 50ta.nezufaj.ale ak by si sa tam ajnedostala tusim sa da poziadat o prestup po case? Nie? Ci take nieco neexistuje? 😊

terry2003
16. máj 2022

Samozrejme, že je šanca. Ja som bola 70 pod čiarou, a keby som dala odvolanie tak by ma prijali.

nelca84
16. máj 2022

@derdia asi si si ma pomylila s autorkou. Ale hned ta opravim, kazdy si moze dat 2 prihlasky, len v pripade skol, kde sa robia talentovky je oznost dat na 4.

xena0
16. máj 2022

Skôr nie

derdia
16. máj 2022

@nelca84 no presne tak som to myslela. Viem dve normalne a dve talentovky. 😄

diamond007
16. máj 2022

Samozrejme že máš šancu, každý si podáva aspoň na dve stredne prihlášku. Nic nie je stratene

sylvie
16. máj 2022

urcite treba vyskusat podat odvolanie.. nie vsetci odvolanie podaju a nie vsetci co su prijati aj nastupia.. drzim palce.

cicuca
16. máj 2022

Skús. Dcéra skončila tiež dosť pod čiarou - minulý rok, nepodávali sme odvolanie, ale zo školy nám sami volali, či ho nepodame, že by ju prijali. Často si žiaci podávajú viacero prihlasiek a potom si vyberajú a toto bol ten prípad, že aj tí čo urobili prijímačky si nakoniec vybrali druhu školu a dosť uchádzačov im nepodalo odvolanie. Držím palce

luccija
16. máj 2022

Máš prečo nie?veľa detí si vyberie inú školu veď prihlášky mohli dať na 2 až 4.Napis odvolanie to je najmenej...

ivana11155
19. máj 2022

Máš, vela deti ma aj 3-4 školy