Počas dištančnej výučby som si dosť pokaslala matematiku vôbec som sa ti bez výkladu nevedela učiť tobôž nie naučiť a mam priemer 4,75 pochybujem ze si to už dokážem opraviť aj keď sa snažím keďže mame dosť nekompromisní profesorku... Ak mi dá na vysvedčenie 5? Budem musieť robiť komisionálne skúšky alebo prepadnem?
Trošku si mohla zabrať aj skôr , napríklad požiadať učiteľku o pomoc, alebo nejakú spolužiačku .... ak to sama nevieš zachrániť, my ti nepomôžeme
@katym77 dobre ale ak by sa mi to nepodarilo tak potom co?
Komunikuj s profesorkou, povedz jej osobne to, co tu pises, v skratke neslo mi to online, mam zly priemer, teraz mi to ide ovela lepsie, nerada by som prepadla, viem to nejako dobehnut? Co by som mala robit pre to, aby som presla?
.... budeš to riešiť až keď sa ti to nepodarí. Ale ja ti verím že to dáš!
Uplne by ti stacila jednotka a zachranis to. Ukaz ze vies zabojovat. Niekedy staci ukazat snahu. Komunikuj s ucitelkou a skus najst niekoho kto ti s tym pomoze.
Rýchlo nájsť niekoho kto tá bude doucovat. Ešte dnes.
Ale veľmi neskoro to riešiš
Čo rodičia ?
Zajtra píšem písomku z uciv ktoré celkom viem tak dúfam ze dostanem 1, keď som v skole teraz co preberáme nové učiva všetko viem aj na hodinách sa snažím zapájať...
@danieli s nou sa to nedá aj minule keď som sa jej chcela opýtať či má vyskúša tak ma odignorovala a odišla preč...
hlavne sa na to dobre vyspi aby si bola sustredená. Držím palce!
@katym77 ďakujem vám ❤️
tak uz vela casu nemas teda 😃 ked dostanes 5 len z jedneho predmetu, tak pojdes na skusky ale to sa ti neoplati, lebo ta budu skusat z celeho rocnika, tz. za cely rok 😄 takze si to oprav teraz nejak, skus doucko
Das to, snaz sa najviac ako vies, ked ucitelka uvidi, ze posledne uciva ovladas a ze sa snazis tak bude urcite ustretova. Mas este vyse mesiaca, vytiahnes to aj na trojku, uz ste v skole, ziadne distancne, cize vyklad uz chapes.
Šikulka,no vidis,drzim palce,a keby aj nie hned 1 aspon 2 a priemer hned bude krajsi. To das👏👏
Skusit to komunikovat s vedenim vyssie, triedny zastupca riaditela a riaditel, aby citili a vnimali tvoju snahu to riesit
ak by si dostala 5 na konci roka - čo asi nepredpokladám, tak budeš robiť opravné skúšky na konci augusta.
ak spravíš - postúpiš do ďalšieho ročníka
ak nespravíš - ročník zopakuješ....
mali sme v rodine, takže viem....
Normálne choď za ňou aj do kabinetu a skús sa s ňou slušne porozprávať o svojich známkach, príčine (tak ako tu aj u nej sebakriticky priznaj) a o tom ako si to chces veľmi opravit.. tiež som mala strašné známky z matematiky, cely život.. prechádzala som.s doslova odretými ušami (aj na to mám zrejme dôvod, ale to je čísto moje domyslenie si)
Nakoniec som raz aj na konci školského roka dostala 5tku, ale nie z matematiky, ale z nemčiny.. síce milujem ten jazyk, ale bohužiaľ ho neviem pochopiť.. keď som dostala 5tku, dostala som aj šancu na opravu v auguste - učila som sa naozaj poctivo aj keď skôr to bolo len o bifleni, pretože som tomu dodnes nepochopila a to som chodila aj na kurzy... (Sranda je že môj muž vie po nemecky úroveň expert) našťastie som to vytiahla na 4rku a mohla pokračovať do ďalšieho ročníka..
Uznavam, bola som zlá žiačka v niektorých predmetoch, stáva sa.. teraz je u teba dôležité snaženie a komunikácia a určite sa ti za tieto posledné týždne podarí vytiahnuť to aspoň na 4rku a budúci rok to bude lepšie.. držím moc palce..
Ani učiteľky zväčša nebývajú nadšené z augustového skúšania. Oveľa radšej známky uzatvárajú normálne. Čiže, ak nie si nejaký "prípad, snaž sa. Aj aktivita na hodine sa zohľadňuje. Ak ťa matikárka ignoruje, možno by bolo fajn porozprávať sa aj s triednou.
v ktorom rocniku si?
myslim si ze by mali komunikovat rodicia.. riesit to..
@macekovam na gympli ako keby 8mi
Určite rodičia nech to riešia...
neviem ci si dostala uz svoju odpoved, ale znamky sa nespocitavaju priemerom ale kazda znamka ma inu vahu t.j. kludne ten priemer 4,75 nemusi byt podla tvojho ocakavania ak napr. ucitelka dala vahu 2x za nejaku pisomku a napr. za domacu len vahu 0,5, urcite neprepadnes ak mas len z 1 predmetu 5-ku na vysvecku, budes mat komisionalne skusky v lete a ak ich nespravis potoms a to bude riesit
Ešte máš čas si to opraviť, takže šup šup učiť sa!!!