Ahojte,
chcela by som si vypočuť váš názor, aj keď viem že sa to nedá len tak narýchlo určiť. Chodím na strednú, v decembri som sa začala stretávať s jedným chalanom z vedľajšej triedy, tak to iskrilo...len on si pomedzi našiel frajerku a zdôvodnil to : prepáč naozaj , dúfam,že sa nehneváš, ale nevedel som sám ako to bude. Trochu ma to sklamalo a odvtedy sa motam v jednom kruhu, či mu napísať alebo nenapísat ,lebo by som chcela vedieť ozajstné vysvetlenie , keďže mi to príde že motal dve naraz. Možno len priveľa riešim , ale trápi ma to.
Nebudem klamat,s rozumom na strednej by som napisala....ale teraz s tymto rozumom,rozhodne nie...nepis mu, nechaj to tak,urcite by sa chvalil priatelke,kamosom,spoluziakom ze mu pises
Nepis ….aj tak by ti nenapísal že som pako a namotaval som 2 baby naraz
Mať tie skúsenosti, čo mám teraz a Tvoj vek, nenapísala by som.
A co chces este počuť? Pacili sa mu dve baby a vybral si jednu z nich. Druhej - tebe sa pekne ospravedlnil. To bolo pekne gesto..mohol sa na teba bez slova vykašľať.
Pust ho uz z hlavy 😉
Chlapi nic nevysvetluju, to si zapamataj.
Chod proste dalej, pride iny. Aj keby o teba mali zaujem dvaja muzii, tak jednemu skor ci neskor musis povedat, ze si sa rozhodla pre druheho.
@dorota322 hm, dám ti radu: napíš si na 4 rôzne papiere vždy po inom vysvetlení. Potom si zober vždy po jednom papieri, prečítaj nahlas sama sebe a vysvetluj si to. Týmto dosiahneš, že budeš skrytý debil, a nie verejný pred tým chlapcom.
Ake naozajstne vysvetlenie? Ved vies co sa stalo. Vybral si tu druhu. Urcite ti zranil city. Ale tam nie je co vysvetlit. Asi nie je tak uzasny ako si si myslela ked balil dve naraz . Bud rada ze si nevybral teba . Ved ty si zasluzis takeho co mu na tebe bude naozaj zalezat a bude chciet len teba. Kasli nanho nedaj mu pocit ze je nezabudnutelny. Nebol do teba zalubeny. Naco sa v tom este rypat?
@dorota322 on sa ti ospravedlnil a vysvetlil ze co... hmm len pre tvoju zaujimavost bud rada ze si na to prisla teraz.. ano nie len pubertiaci ale aj 20r.30r.40r. Atd casto namotavaju 2 naraz a 99% nevysvetlia ani preco ani sa neospravedlnuju.. proste si jednu vyberu a druhej povedia nie v tom lepsom pripade. Teda moze sa stat ze sa s tym v zivote este x krat stretnes a mozno aj na opacnej strane ze si vyberie teba a druhu nie. Toho uz neries ani keby chcel.. neponizuj sa.
@dorota322 no ja by som mu nenapísala. Robila by som sa že ma to netrápi. A mimochodom chlapec by sa určite pochválil kamošom ze za ním doliezas a tak. To chces? Maj svoju hrdosť. Si ešte mladucka, stretneš aj lepsieho uvidis