Mám pocit, že ma nikto nemá rád

yzomandias
8. nov 2023

Som stredoskolacka nema kamaratov nech robim co robim nedari sa mi to.Som internate chodim von s babami z intraku ale stale mam pocit ,ze ani ony ma nemaju rady.Ked pridem domov nikto ma von nezavola nikto mi nenapise.Nikoho proste nezaujimam.Som vzdy na vsetko sama.Citim sa velmi nepotrebne.Vsetci v mojom veku maju kopec kamosov a frajerov a ja som stale len doma a aj ked niekomu napisem ci nejde von nikdy nejde.Som z toho smutna.Mam sice rodinu ,ktora ma ma rada ale mam pocot ,ze v 15 by som mala uz mala partiu.Ja sice citim ,ze skor introvert ale bojim ,ze ak sa to nezmeni nenajdem nikoho kto by mal naozaj rad.

jana_eyre_2
8. nov 2023

Ale nájdeš uvidíš.. väčšina introvertov v tvojom veku sa cítila podobne ver mi.. ja som tiež introvert tento vek bol náročný.. keď nemáš nejakú pevnu kamošku, tak sa cítis osamotená, poznám to.. ale časom sa to naozaj všetko vyrieši.. len skús troška niečo zobrať do svojich rúk.. nájdi si nejaký krúžok, činnost ktorej sa budeš môcť venovať poobede.. tam budú ľudia čo majú podobné záujmy ako ty, spoločné témy a z toho vznikajú priateľstva..

Pamätám si jedno hrozne leto, asi v tvojom veku.. mama už namna nemohla pozerať ako sa trápim.. prihlásila ma na gitaru.. nakoniec z toho nič nebolo lebo učiteľ si rád nalial a chodil na hodiny opitý.. ale chlapec čo tam chodil somnou a naladil mi gitaru má pozval von.. pár krát sme spolu boli na rande, našla som tam aj kamarátku.. nevravím že sme sa stretávali dlhé roky, ale bola som spokojnejšia.. jednoducho človek musí niečo pre zmenu urobiť.. skús sa poobzerať.. držím palce..

januska12323
8. nov 2023

No tak sa prestaň ľutovať a choď von. Toto je minimálne tretia téma od teba presne o tom istom.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
januska12323
8. nov 2023

@jj298 píšem minimálne, nechce sa mi rátať 😁

yzomandias
autor
8. nov 2023

@jj298 lebo uz neviem co dalej ja sa naozaj snazim aj v skole aj vsade

jana_eyre_2
8. nov 2023

Ženy toto by ste povedali aj svojej dcére ktorú by opakovane niečo trápilo?! Mňa normálne šokuje ako sa dospelé ženy dokážu správať k dospievajucim deťom!!! Tak vypnite internet nepočítajte témy s rovnakym zameraním a choďte von..

yzomandias
autor
8. nov 2023

@jana_eyre_2 dakujem

veronmai
8. nov 2023

@yzomandias mne to tak trhá srdce, čítať tieto riadky. Spomínam si na svoje časy dospievania 🙈 bola to hrôza.
Ono až časom pochopíš, že byť introvertom nie je az také hrozné.
Ľahko sa to píše, ale ťažšie robí, ale základ všetkého je naučiť sa ľúbiť samu seba.
Najviac času trávi každý sám so sebou a cím skôr to pochopís, tým lepšie. Užívaj si svoju prítomnosť, rob vo voľnom čase to, čo ťa zaujíma, von môžeš ísť aj sama, ak ťa baví fotenie, šup, porobiť nejaké parádne zábery a pod...
Plus, časom stretneš osobu, ktorá je rovnaká ako ty, a budete mať svoj malý gang. Len ono všetko potrebuje svoj čas, niektoré veci proste neunáhliš...

riesska123
8. nov 2023

@yzomandias na to si zvyknes že nemáš nikoho, hlavne to môžeš brat tak že nemáš nikoho kto by ťa sklamal 😀 o chvilu končím strednú a takto to beriem a naučila som sa brat od základky keď som bola ako ty vlastne stále som ale už to beriem ako výhodu, venujem sa sebe a vkladám čas len do seba. Samozrejme sú chvíľky ked mi je smutno ale čo už, niektorí ľudia majú kamarátov milión a potom som tu ja čo ani jednu kamarátku a ani jedného kamaráta

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
yzomandias
autor
8. nov 2023

@riesska123 to je presne moj pripad ale neviem sa z tym vyrovnat

yzomandias
autor
8. nov 2023

@jj298 ano skusala som vela ale baby co su na intraku si so mna robia srandu ,ze som nemala frajera ,ze nepijejm ,ze nemam partiu.A vcera mi povedali ,ze v 15 by pre mna mala byt dolezitejsia partia a kamosi ako rodicia a ja teraz neviem ci hovoria pravdu alebo len podla seba.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
januska12323
8. nov 2023

@jana_eyre_2 ale my sme jej radili, dokonca niekoľkokrát, nič z rád neskúsila a príde znova s pôvodným príbehom. Keď nevie nájsť kamošky vo svojom veku tak si treba spraviť kamošku zo seba a svojej rodiny. Radšej inteligentná samota ako hlúpa spoločnosť.

yzomandias
autor
8. nov 2023

@januska12323 skusala a velakrat.Naozaj skusam tie vase rady.Len mi to s tymito doevcatami tu nevychadza.

januska12323
8. nov 2023

@yzomandias tak sa na ne vykašli, byť za dobre s takými spolužiačkami nepotrebuješ, nájdeš si známych cez rôzne portály alebo neskôr na vysokej škole, v práci.

jana_eyre_2
8. nov 2023

@januska12323 a nejako ta obťažuje ak sa opakovane pýta?

Tak asi potrebuje svoj problém zo seba vypustiť opakovane...

yzomandias
autor
8. nov 2023

no a je to tu opat spolubyvajuce isli pit uz ma ani nevolaju lebo ja nepijem.No a prave v tychto chvilach mi je najtazsie.

yzomandias
autor
8. nov 2023

aby ste vedeli ja si naozaj beriem vase rady k srdcu som rada za kazdu.Snazim sa zapadnut no nejde mi to.Uz si zvykam byt sama ucim sa mat sa rada ale niekedy mi to nejde stale mam pocit ,ze ked nemam kamaratov som nieco menej ako ostatni ,ze niesom potrebna na tomto svete.Snazim sa pracovat na sebe a hovorit si ,ze je to moja rodina ,ktora je tu pre mna a ze som tu pre seba sama ale niekedy ma prepadne to pochybovanie a nema ma kto uistit ,ze je to naozaj ok.Preto tak casto pisem sem o rady.A dakujem vam za ne. Velmi si ich vazim

bessie12
8. nov 2023

@yzomandias keď som bola v tvojom veku, tak tiez som mala ten pocit, že ma nemá nikto rad. Priateľa som mala od 16tky, ale aj tak to bol skôr taký (ne)vzťah ako vzťah. Kamarátov som nikdy veľa nemala. Ale ako sa vraví , v núdzi spoznáš priateľa " a je to pravda.
Neboj, určite to tak nie je, že ťa nikto nemá rád. Vždy sa nájde osoba, ktorá ťa mala, má a bude mať rada. Vždy pre niekoho tu budeš potrebná 🤗
Keď budeš chcieť, tak mi môžeš kedykoľvek napísať správu 🙂

yzomandias
autor
8. nov 2023

@bessie12 dakujem

trubi
26. nov 2023

Prosím ťa, ani sa nesnaž zapadnúť do partie, ktorá pije a strieda frajerov. Čo im chceš držať vlasy, podopierať ich, keď nebudú vládať späť na intrák a utierať slzy, že ich 151. nechal? Ty si rozumné dievča a už teraz vieš, že rodina je dôležitejšia ako ich frajeri a partie, ktoré majú životnosť maximálne do maturity..

trubi
26. nov 2023

@yzomandias kľudne môžeš napísať, ak chceš