Mám 19 rokov a túžim mať kamarátky

21. júl 2022

Dobrý večer mám 19 rokov a túžim mať kamarátky ktoré vôbec nemám ja neviem že či som tak hrozný človek alebo proste čo ale nemám žiadne kamarátky a chýba mi to môcť sa niekomu zdôveriť prespať u nej/ona u mňa atď...Má to niekto podobne že v 19 nemá kamarátky?

sandyan
21. júl 2022

Tiez nemam moc vela kamaratok. Mam zopar a tie mi naozaj stacia❤️ mozes mi kludne napisat. Odkial si?

alena3467
21. júl 2022

Ahoj,napíš odkiaľ si,a isto sa ozvú baby z okolia aj tu do komentárov medzi ktorými si nájdeš kamošky 😊

zelenakobyla123
21. júl 2022

Akože nemyslím to v zlom, ale keď v 19 píšeš (nie zo srandy) takéto veci na modrý koník, tak sa asi ani moc nedivím😅

luivetakas
21. júl 2022

@zelenakobyla123 nemusíš ju ponižovať, ľudia v tejto dobe sú kadejaký a že sa to opýtala na koniku? No bože..čo sa to má opýtať namyslených spoluziačiek? Ja na tom nič nevidím..
Podľa mňa budú mať v takomto veku tie kamošky už frajerov a čas na prespanie budú chcieť stráviť s nimi a nie s novou kamoškou..
Ale ak sa ti tu poradí nejakú nájsť budem sa tešiť s tebou, držím ti palce nech niesi osamotená! 🍀

mimka1402
22. júl 2022

@zelenakobyla123 Je tu veľa mladých báb a nemyslím si, že skúša na tom mieste. Keďže je tu viac žien, možno si bude rozumieť skôr s niekym starším atď. Mk je platforma ako aj ostatné, nájdeš rôznorodé skupiny ľudí. Takže nechápem prečo máš pocit, že sa môžeš nad niekoho povysovať a takto prízemne zhadzovať? 🙂
Už ti je lepšie na srdci kobyla? 😀

anett0123
22. júl 2022

kobyla je teda doslova riadna kobyla 😂 .....autorka, pravdepodobne nie si hrozný človek, možno máš len okolo blbých ľudí, ako túto kobylu.....a čo spolužiačky, nerozumiete si? súrodenci? snáď máš človeka, ktorý ti je oporou, aj keď nemáš kamošky 🙂

salamistka
22. júl 2022

možno by si si viac rozumela s chlapcami, oni sa mi zdajú menej komplikovaní...aj ja som chodila na diskotéky keď som bola mladá s kamarátmi zo školy, z detstva...poznám mladých, ktorí si viac rozumejú so staršími...ale niekedy je proste obdobie, že je niekto viac sám, ale to sa zmení k lepšiemu, neboj sa

anonym00000
22. júl 2022

Mám 20 a tiež nemám žiadne kamarátky. Občas mi chýbajú ale keďže som introvert, väčšinu času trávim sama, prípadne s priateľom. Čiže ti rozumiem ako sa cítiš.

riesska123
22. júl 2022

ahoj, mam o rok menej som na tom rovnako a tiež mi to chyba, občas mi je kvôli tomu smutno že nemam žiadnu blízku kamaratku ktorej by som mohla povedať každú hovadinu, ale aj vážne veci. vlastne nikdy som nemala nikoho takeho…síce mi to príde take divne ale môžeš skúsiť napisat, snáď si z blavy 😌

hnedovlaska1234
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hnedovlaska1234
27. júl 2022

Ahoj ja mám 18, tiez nemam moc kamaratky :/ ak by si chcela mozes napisat 🙂