Ani neviem prečo to tu píšem asi len sa potrebujem vyrozprávať a počuť nejakú radu.
Som obyčajne 19 ročne dievča, chodím ešte na strednú školu a som silno zaľúbená do svojho spolužiaka. Trvá to už asi dva roky a ja stále som nenabrala odvahu mu to povedať, pretože sa hanbím a bojím sa jeho reakcie. Chodím s nim vonku sme dobrý kamaráti, trávime spolu čas ale z jeho strany to je asi len kamarátske. Niekedy ma to ubíja byť s ním a ne dokázať mu to povedať. Do skončenia školy mi ostáva páru mesiacov a dúfam, že keď už nebudeme viac spolužiakmi tak mu to dokážem povedať. Moji najbližší kamaráti si na mne všimli môj záujem o ňho, vidia aká som keď som s ním, ako sa tvárim, že v kuse sa usmievam pri ňom a neviem či to dávam tak najavo, že si to všimol už aj on len mi nechce radšej nič povedať aby ma nezranil alebo či vážne nič nevie.
@andrejkaaa22 veľa pomáha úsmev a pohľad úkosom. A pochvaly. Ty sa budeš cítiť možno trápne a hlupo ale jemu sa to bude páčiť. Neviem aký je charakterovo. Či nie je namyslený a či nie je žiadaný u viacerých dievčat. To niekedy chlapci zneužívajú a zahrávajú sa s citmi. Prečo si myslíš ze je to len o kamarátstve? Možno nemá odvahu podobne ako ty.
Zaľúbenie je krásne. Každý, kto to zažil, nikdy nezabudne na tie pocity, nech uz to dopadlo akokoľvek Len mna trápi jedna vec: prečo mladé dievča hľadá radu na MK. Tu sú všetci cudzí, nepoznajú Teba, nepoznajú chalana atd. Pýtaj sa kamarátkam, mamy, kamarátov hocikoho reálneho. Chápem, kovidova doba pritiahla mladých na net, ale skus to prekonať a rozprávaj sa s ľuďmi. Držím palce, nech raz zažiješ krásnu pravú lásku. ❤️
@andrejkaaa22 pokiaľ by som necítila záujem aj z druhej strany, tak by som kamarátstvo zbytočne nekazila... Ale zas na druhej strane by mi to ani spať nedalo, ak bývate vonku sami, tak skúste ísť niekam na prechádzku, robte to co vždy, možno sam u skus zapozerať do očí a uvidíš ci skutočne prebehne iskra.
to su tak pekne pocity 🙂 ale je kludne mozne ze aj on sa iba hanbi alebo si nic nevsimol 🙂
Tak ale pokiaľ si nie je istá tým či alebo čo k nej cíti tak prečo to nevyskúšať 🙂
@andrejkaaa22 sú to už 2 roky,ale zaujíma ma ako to dopadlo,hm?
@andrejkaaa22 viem že je to starší príspevok, zazila som nieco podobne pred x rokmi zaujima ma ako dopadol tvoj prípad?😀
Možno sa len hanbí/bojí. Skús mu namiesto odstrašujúcich slov o zaľúbení povedať len, že sa ti páči. Nejako hádam už len zareaguje. Ak si už o vás okolie šušká, asi to už ani nie je dôvod veľmi odkladať. Čím neskôr sa k tomu odhodláš, tým viac riskuješ, že mu to nebudeš mať ani kedy povedať, lebo si ho trebárs uchmatne iná.